CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 3335|Reply: 16

Pesakit Hidap Masalah Pernafasan, Dirogol Tiga Kakitangan Hospital

[Copy link]
Post time 26-3-2019 12:40 PM | Show all posts |Read mode
Seorang pesakit yang dimasukkan ke hospital didakwa dirogol oleh tiga kakitangannya.


Kejadian yang berlaku di Meerut India itu menyaksikan mangsa yang menghidap masalah pernafasan telah diberi suntuikan sebelum dirogol secara bergilir-gilir.


Daily Mail menyatakan, seorang jururawat turut didakwa bersubahat dalam membantu suspek melakukan perkara keji itu.


Pegawai kanan polis, Harimohan Singh berkata,  "Wanita itu mendakwa telah dirogol oleh kakitangan hospital pada Ahad.


Gambar Hiasan


"Empat lelaki dan seorang wanita telah ditangkap dan sedang disoal siasat oleh pegawai."


Tambahnya kamera litar tertutup (CCTV) juga telah dimatikan menjadikan pihak berkuasa susah untuk mendapatkan rakaman.


Mereka yang ditahan dikenali sebagai Vinod, Niyazu dan Shadaab termasuk jururawat berkenaan, Laxmi serta pemilik hospital, Ashok Mallik. -CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2019 12:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah agak dah kejadian di india.

Kalau korang ditakdirkan mati di india, pastikan mayat kamu tak berada lama di india. Minta hidup balik utk alihkan mayat ke tempat lain. Mayat pun tak selamat di india.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 12:53 PM | Show all posts
Baca tajuk pun dah boleh agak kejadian berlaku di India
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 01:29 PM | Show all posts
Negara India dgn rogol berpisah tiada, lepastu nak dapatkan pembalasan pun susah.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 01:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Ah betul2 kat India... Gila seks sangat lahanat2 kat sana...
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 02:43 PM | Show all posts
jahat btl.org tgh sakit ko rogol jg.yg nurse tu dah kenapa bersubahat..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:00 PM | Show all posts
India lagi.... memang stim memanjang je ke diorang ni?
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 03:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg pengaruh kari kot...tp aku ada bc yg daging pun blh jd kuat nafsu..india mkn daging kah?lembu tak kan?

Sumpah meluat bc berita lelaki yg jns xleh kontrol napsu ni..otak kat atas pun xleh kontrol batang kat bawah.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-3-2019 04:02 PM | Show all posts
cam siot perangai
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 26-3-2019 12:47 PM
Dah agak dah kejadian di india.

Kalau korang ditakdirkan mati di india, pastikan mayat kamu tak b ...

India banyak eksport mayat2 untuk medical study.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cupu replied at 26-3-2019 03:04 PM
Mmg pengaruh kari kot...tp aku ada bc yg daging pun blh jd kuat nafsu..india mkn daging kah?lembu ta ...

Makan byk daging dipercayai mampu menambah nafsu seks.
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 05:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Kerajaan India kena buat research kenapa rakyat dia kuat nafsu dan suka merogol
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
monsterwife replied at 26-3-2019 05:40 PM
Kerajaan India kena buat research kenapa rakyat dia kuat nafsu dan suka merogol

tah2 nafsu staff kerajaan india tu sendiri same je..sia sia je nk buat kajian..
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 06:51 PM | Show all posts
negara asal rentung2 Malaysia...wakakakakkakakakakakakak
Reply

Use magic Report

Post time 26-3-2019 10:33 PM | Show all posts
Binatang punya rentong2 yg merogol kat India.

Paling bangsat sekali nurse yg bersubahat
menolong perogol2 tersebut.

Elok di sula ajer nurse tu, menganiaya kaum sendiri.
Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 07:01 AM | Show all posts
kena kurangkan budaya makan bawang mentah tu

kalau kena caranya mmg ada kesan "sampingan"
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 3-4-2019 07:19 AM From the mobile phone | Show all posts
ultra78 replied at 26-3-2019 12:47 PM
Dah agak dah kejadian di india.

Kalau korang ditakdirkan mati di india, pastikan mayat kamu tak b ...

lawak tp betul
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-9-2022 09:58 PM GMT+8 , Processed in 0.182482 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list