CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Syd

Istana Bawang 2 : Kate Middleton vs Meghan Markle

   Close [Copy link]
Post time 20-2-2019 04:27 PM | Show all posts

Link je boleh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2019 04:28 PM | Show all posts

Try klik link yg baru post
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox replied at 20-2-2019 12:19 AM
adegan halau (? ) start dari min 6:44
perati tangan nek camilla mcm "syuh... syuh..." gitu


Pastu jln melenggang mcm walking on the runway. Who on earth nak walk gaya fake camtu?? Tak natural langsung and screams mengada2. Memang she kena kutuk teruk pun pasal jalan dia time ni kan. Lagi teruk dia silang2 jalan masa dah lepas naik tangga tu.urghhh

Padan muka kena syuhh syuhhh
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
maayi replied at 20-2-2019 09:21 AM
maybe Queen memang nak kick mekgan. tapi tak boleh guna cara kasar.
orang akan kutuk balik RF.
S ...

Oh ini semestinyaa. Pasti. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 04:52 PM | Show all posts
account megxit_ dah hilang dr radar chuollssss
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 20-2-2019 02:42 PM
charles ni dok perhati je ke menantu die tu..few seconds lps wallis amek gift tros heols pgl har ...

haaa.. kan betul.. acik meghan dah mausk training as duchess selama 6 bulan pun x tau ka basic rules bab hadiah hadiah nie, satu bukan masa engagement dia ngan ph, kedua tu majlis bday PC. org kata tu PR stunt meggot tp in my opinion adalah  org test water kat MM. Sah dia bengong..
hahahah. Even kat Msia ni, bila commoner nak kawin dgn keluarga diraja, dorg ada kelas intensive tau the do and the donts because kwn pd sedara kahwin dgn kerabat.mmg krna sekolahkan before masuk keluarga diraja..

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 20-2-2019 05:15 PM From the mobile phone | Show all posts
namieamuro replied at 20-2-2019 02:51 PM
dearest bff die yg 'baru' ni bkn calang2 k..berduit..poket tebal..takkan beli tiket ke landon x ma ...

mak dia bw anjing jln2 kan kat vegas tu.. x kena jemput dtg ke majlis baby shower kat hotel paling mahal tu. hotel tu khabarnya 80k pound semlm. Pompuan tu gila ka apa.. x kose aaa tengok pisau cukur nie spend duit tax payers.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 05:16 PM From the mobile phone | Show all posts
wookiehoney replied at 20-2-2019 02:50 PM
dah
i am so wow!
dah la dia jalan slow2 saja lah tu bagi masa paps amek pic byk skit.

apa maksud merching? my simple english cannot brain. hahhaa
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2019 05:17 PM From the mobile phone | Show all posts
joy_ah replied at 20-2-2019 03:26 PM
Eh bukan ke brf tak boleh ada baby shower? Megan ni pehal plak.boleh ada?

brf tu kayo gila.. baby shower tu kononnya culture org US..

ntah apa2 meggot nie..
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 20-2-2019 04:04 PM
Bravo

saya nampak kotak kamera saja
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 05:20 PM | Show all posts
Cicisweets replied at 20-2-2019 04:28 PM
Try klik link yg baru post

dpt da.. tq u
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 20-2-2019 05:18 PM
saya nampak kotak kamera saja

Yg baru ada link
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 05:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Meiizu replied at 20-2-2019 02:22 PM
I am princess, she is Duchess
byk kali da baca komen ayat ni....woww siyess budak 3yr ckp camni  ...

dorg kata jd masa try fitting baju utk bebudak yg iring meggot masa before kahwin tu.. kan masa tu cam Charlotte kena marah oleh si meggot.. dia pun rasanya dengar dr staff tu, nnt kahwin nnt pompuan tu jd Duchess.. apa lagi budak pintar mcm Charlotte lekas la dia tangkap. Mesti dia sgt fokus bila Moyangnya QE ngajar bab2 rank dlm keluarga dirajaa.. hahaha tu my speku je ye QE ajar tu. more pd dia mungkin terdengar staffs berckp

masa dia kena mrh tu Kate kan nanggis kan. Sian Kate sbb dpt diva jd sis in law.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 05:55 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 20-2-2019 12:52 PM
alert.. Omid Scobie adalah royal reporter pro Meggot... dia ada twitter dan dah bg itinerary lawatan ...

This is what meggot the devil maybe ada plan. Kalau di biar memang makin lama makin menjadi-jadi tu perangainya devil dia tu,yg susah mahu handle msalah kasi timbul melibatkan BRF.mahunya si jenglot ini mendapat sokongan pro meggot klu ada org pengaruh besar ..tntunya bertmbh panas..anyway si jenglot stupid betul2 setiap langkah gerakan dia.huhuhuhu.
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 20-2-2019 05:21 PM
Yg baru ada link

thanks cici
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 06:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Farnor replied at 20-2-2019 05:55 PM
This is what meggot the devil maybe ada plan. Kalau di biar memang makin lama makin menjadi-jadi t ...

yeap klau bc dia punya writing psl maggot..very convincing.
ala org mcm ni kat memana ada.
mmg kerja dia nak bg sugars si meggot memuja dia.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-2-2019 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
mizziaz replied at 20-2-2019 02:10 PM
Maggot balik kampung sendiri di US boleh la dia "staged" the paps. Kat sana agak "peghak" sikit dgn  ...

banyak sugars dia crying konon sbb meggot kena treat badly by Brits. pheww otak sugars dia sebijik mvm org dpt gula overdose kat darah. x boleh fikir dgn baik dha.

klau mistreated takderla dia balik us naik jet bagai. hotel je semlm 80k pound. bab nak buang duit tax payers mmg dia expert. sapa sebenarnya yg buat hal tu?
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 20-2-2019 05:17 PM
brf tu kayo gila.. baby shower tu kononnya culture org US..

ntah apa2 meggot nie..

Kita tunggu je dia mereput kat frokmo kotej tu, baru dia tau langit tinggi rendah. Dahla kotej tu hujung jalan, ntah ada security entah tak
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 06:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 20-2-2019 04:27 PM
Link je boleh

Ooo nampak dah. Hihihihi kena heckled ‘MEGHAN MARKLE THE CHARLATAN DUCHESS THAT CONNED THE ROYAL FAMILY’



Bahahahahahahahhaa
Reply

Use magic Report

Post time 20-2-2019 06:55 PM From the mobile phone | Show all posts
eva replied at 20-2-2019 06:25 PM
banyak sugars dia crying konon sbb meggot kena treat badly by Brits. pheww otak sugars dia sebijik ...

MM ni kalu tak perlukan sokongan dr sugars takde nya nak ngaku half black. All this while ngaku caucasian. Ngaku half black masa convenient je. Terutama play victim using race card. Boooo....!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 9083 Replies : 13
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 214968 Replies : 3833
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 43933 Replies : 44
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29759 Replies : 236
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20418 Replies : 332
Lagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata perempuan 24 tahun ke atas sudah dikategorikan sebagai Andartu
mojarean_XLagi kejam dari Ifan. Lelaki Gen Z kata
Views : 1989 Replies : 1
Aishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebumbung?
mojarean_XAishwarya Rai, Abhishek tidak lagi sebum
Views : 29088 Replies : 27
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92169 Replies : 864
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84287 Replies : 3772
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31607 Replies : 212

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 08:52 PM GMT+8 , Processed in 0.268060 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list