CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 2381|Reply: 13

Meringkuk Dalam Jel Seumur Hidup 'Buntingkan' Anak-anak Kandung

[Copy link]
Post time 14-2-2019 12:08 PM | Show all posts |Read mode
Bekas guru pendidikan khas di Stockton dihukum penjara seumur hidup pada Selasa selepas didakwa melakukan penderaan seksual terhadap sekurang-kurangnya empat anaknya, 'cucunya' dan dua rakan anaknya.


Menurut METRO, Rodney Flucas, 50, dari Sacramento, California, didapati bersalah membawa kesemua mangsa ke luar sempadan negeri dengan niat untuk melakukan hubungan seksual.








Dia juga didakwa melakukan perkara sama terhadap salah seorang anaknya yang sudah dewasa.


Sementara itu, Fox40 melaporkan, Flucas melakukan perbuatan keji itu ketika ahli keluarganya sedang tidur dan mengugut mereka untuk merahsiakannya.


Perbuatannya terbongkar apabila salah seorang anaknya yang masih remaja cuba membunuh diri dengan merempuh kereta dipandunya ke tiang lampu pada Februari 2017.


Bagaimanapun, anaknya itu terselamat dan memberitahu polis mengenai penderitaan ditanggungnya ketika dirawat di hospital.




Foto: METRO




Mangsa mendakwa mula diperkosa bapanya ketika berusia 13 tahun semasa mereka tinggal di Oregon dan menyebabkan remaja itu hamil.


Difahamkan, lelaki itu memiliki 10 anak hasil daripada wanita-wanita yang diperkosanya.


Flucas juga memiliki dua anak lain hasil pemerkosaan terhadap anaknya sendiri dan seorang lagi hasil pemerkosaan terhadap rakan anaknya berusia 16 tahun yang berada di bawah jagaannya.


Rakan kepada anaknya itu diugut supaya mereka cerita kononnya dirogol teman lelaki.


Bapa mangsa berkata, dia membenarkan anaknya tinggal bersama Flucas kerana lelaki itu kelihatan seperti seorang bapa yang tegas dalam mendidik anak-anaknya untuk memastikan mereka cemerlang dalam pelajaran.


Dia bagaimanapun menyesal telah melakukan kesalahan besar selepas mengetahui apa yang berlaku terhadap anaknya. - CARI

Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2019 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Aiseyman dgn anak sendiri pun selera ker..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:14 PM | Show all posts
kepala bana btoll..da kne meringkuk dlm penjara baru sedar rasa bersalah buat kesalahan kt anak..
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Yer ke menyesal...jantan bodoh...serupa binatang
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:18 PM From the mobile phone | Show all posts
takguna punya nigga syetan anak sendiri dibalun, tak cukup lagi anak orang pun. mohon disula dengan pedang berapi
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
xtahumenahu: Yer ke menyesal...jantan bodoh...serupa binatang

Yg menyesal tu ayah kpd kwn anak perogol. Perogol tu selamba aje no remorse at all.
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Sacramento ni mmg tmpt yg. Skeri ke
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 12:47 PM | Show all posts
Bodoh punya jantan. Dalam kepala hotak dia fikir nak ngeseks jer!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-2-2019 01:13 PM | Show all posts
nasib hitam
Reply

Use magic Report

Post time 14-2-2019 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh.. itu je nak cakap..
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 10:28 AM | Show all posts
Jijiknya ayah macam ni. Selayaknya mereput je dalam penjara.

Ini betul-betul soalan innocent, kalau ayah nya rogol anak kandung dan anak tu pregnant, baby tu nanti anak ke cucu?
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:09 PM From the mobile phone | Show all posts
sacramento ni teringat aizam awang.masih di situ ke.hangat kisah dia dulu
Reply

Use magic Report

Post time 15-2-2019 02:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Next month kita tgk dia hidup.lg ke idok
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2019 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap dia ni kena toron or kena bunuh terus dlm jail. Dengar2 kat sana kalau masuk jail as pedo or child abuser mmg teruk kenanya dgn fellow inmates
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 11:13 PM GMT+8 , Processed in 0.103381 second(s), 37 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list