CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123Next
Return to list New
View: 8498|Reply: 41

abot skrg penyanyi tepi jalan (video)..

  [Copy link]
Post time 29-1-2019 11:49 AM | Show all posts |Read mode
aku rajin tgk vlog tourists yg dtg kL ni...suka tgk review depa ttg malaysia especially KL...tp bukan tu yg aku nak sembang...

setakat ni, 2 vlog yg aku tgk,ada kelibat penyayi ABOT...aku yakin kot tu dia...hmmm dah jadi buskers skrg ni...kesian pulak..dulu dialah trendsetter genre alternative..

video 1...skip minit 9:29


video 2...skip minit 5:36


Rate

2

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2019 11:50 AM | Show all posts
Ala tak leh tgk.. IT block...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2019 11:51 AM | Show all posts
buragazz replied at 29-1-2019 03:50 AM
Ala tak leh tgk.. IT block...

kalau rajin jap lagi aku screen shot..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 11:53 AM From the mobile phone | Show all posts
haa abot dgn husband dia, dulu2 terbaca abot kerja ofis, part time je kot
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2019 11:53 AM | Show all posts

screen shot from video above:




Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 11:54 AM | Show all posts
Edited by hotmak at 29-1-2019 11:56 AM

suara dia sama mcm dulu, betul lah dia buat busking, ni ada cerita dia

https://www.bharian.com.my/node/164065
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 29-1-2019 11:54 AM | Show all posts
hotmak replied at 29-1-2019 03:53 AM
haa abot dgn husband dia, dulu2 terbaca abot kerja ofis, part time je kot

oh laki dia ke tu...tak koje ke dua2 ekk..
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 11:54 AM | Show all posts
owh abot dah bertudung ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 29-1-2019 11:57 AM | Show all posts
hotmak replied at 29-1-2019 03:53 AM
haa abot dgn husband dia, dulu2 terbaca abot kerja ofis, part time je kot

oh partime ke...haha..aku tak baca komen ko habis terus reply...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 11:58 AM | Show all posts
(ツ) replied at 29-1-2019 11:54 AM
oh laki dia ke tu...tak koje ke dua2 ekk..

haa suami dia, kan members kumpulan FTG dulu2, jack tak silap nama nya, tahlah dulu penah masuk majalah abot kerja ofis, ada wartawan terserempak dia tgh lunch, skrg dah tak kerja lah kot, ikut artiket tu mcm mmg ni je kerja dorang
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 12:02 PM | Show all posts
Manis bertudung...
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
Wau abot. Aku dulu minat lagu camar. Btw pak pandir yg penah menang kategori dlm juara lagu dgn lagu 'remeh-temeh' selalu buat busking dkt medan selera presint 9, putrajaya pg2 hjg minggu
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 12:14 PM | Show all posts
meols kat jb dulu selalu jumpa Mama Rena AF buat busking.. Mak Ros pun selalu menyanyi
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 12:21 PM | Show all posts
acik abot nyanyi lagi sedap dari kaka fakejurah nyanyi live hari tu

mohon kaka fakejurah pergi menutup yilmu cam mana nak nyanyi live ngan betul
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 12:22 PM | Show all posts
benda paling aku igt bab abot baca dlm urtv ke media hiburan tah.. setiap kali raya mesti balik kg abot. raya kelapan kot baru balik kg laki dia. aku masa tu baru djh 5 pon dh pelik kenapa mcm xnk balik rmh mentua je. laki ftg dia harap muka ganas takut bini nk balik ry. dasar pompuan nogori
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 12:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Selalu je dia busking dkt bawah lrt avenue k tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 29-1-2019 12:32 PM | Show all posts
owhh busking jugak.. boleh la join sekali busking dengan penyanyi roy tuh
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
ABOT - Alternatif Buat Orang Timur.

Dlu2 iols suka lagu Camar nyanyian Abot nih. Suara ala2 cranbarries gitu masa lagu Zombie tgh popular.

Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 01:22 PM | Show all posts
danieladam replied at 29-1-2019 12:39 PM
ABOT - Alternatif Buat Orang Timur.

Dlu2 iols suka lagu Camar nyanyian Abot nih. Suara ala2 cranb ...

lagu camar, kasihmuade few songs lg yg sedap
die pun pandai jgk buat lagu dgn lirik
plus, novelis jgk
ape ke tajuk novel die




Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2019 01:27 PM | Show all posts
aku pon suka tengok youtube tourist datang malaysia komen pasal makanan laaa KL laa pasar malam laa.... aku pulak dok g kedai2 makan yg diorg review...hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 06:15 PM GMT+8 , Processed in 0.131838 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list