CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MRO

Bakal Doktor Tapi Jadi Bapa Ayam

[Copy link]
Post time 17-1-2019 08:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Why am I not surprised? I pernah je jumpa medic student yg berperangai begini bersembunyi di sebalik muka nerd dia. Serik gila rasa. Sekarang dia dah jadi doctor dah pun. Tak tau lah cemana perangai ngan patients. Seriau bila pikir2 balik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 17-1-2019 08:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Ayam bermacam ayam
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 08:35 PM | Show all posts
eizarz replied at 17-1-2019 03:29 PM
jadah ape umur dah 29 tak abes belajar lagi..

iols bru nk point out benda yg sama....
Reply

Use magic Report

Post time 17-1-2019 08:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by FitzTzif at 17-1-2019 08:55 PM
malarky replied at 17-1-2019 03:20 PM
"muncikari" ... perkataan baru ke ni?


Pimping - muncikari



This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-1-2019 01:07 PM | Show all posts
Acikgomen replied at 17-1-2019 03:33 PM
Amboi2 ni marah sbb simpati nasib kaum wanita yg lemah dan lembut serta inesen dan redho dengan ke ...

Kalau doktor hensem normally pasien2 wanita hashtag sisredho jah sis. Cuba kalau doktor tu hauk, confirm request doktor pompuan alasan aurat lah apa lah khennnn.

Reply

Use magic Report

Post time 3-4-2019 11:07 PM | Show all posts
malarky replied at 17-1-2019 03:20 PM
"muncikari" ... perkataan baru ke ni?

https://youtu.be/MCWrf-1Kb74

Lgu dangdut Yindon pkai prktaan ni, klau dngr lirik, smuanya psl prmpuan "d jual" oleh llaki yg x brtanggung jwp.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 12:03 PM GMT+8 , Processed in 0.073666 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list