CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 15196|Reply: 120

"brazil negara paling kecil di dunia" - beauty with brain's answer

  [Copy link]
Post time 13-12-2018 04:31 PM | Show all posts |Read mode




skip ke minit 0:38 onward..


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2018 05:33 PM | Show all posts
Bahahahahhahaha dulu taktau benua tu apa, mamalia paling besar pon taktahu apa. Adoilaaaaa pajurah
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 05:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Kura2 penyu pun xleh lompat

Xleh blah beauty with brain last2 laki dia yg jwb.. okla da leh masuk kategori bimbo
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 05:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Kah kah.. wartawan ni sarscm ke apa beauty with brain sejak bila fake bijak
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 05:48 PM | Show all posts
Fajura ni SPM gred 3 ke fail terus
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 05:50 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_blingblings replied at 13-12-2018 05:48 PM
Fajura ni SPM gred 3 ke fail terus

Tiga mende srp pun tak dan amik katanya
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 05:53 PM | Show all posts
Cicisweets replied at 13-12-2018 05:50 PM
Tiga mende srp pun tak dan amik katanya

Patutlah, membaca pun malas ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 05:53 PM | Show all posts
Edited by bukan_ustazah at 13-12-2018 05:54 PM

Pernah ke sheols ni bijak cerita dia??
https://www.youtube.com/watch?v=w85tSUltNpI

ni haa sheols benua pun tak tahu apa.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2018 06:57 PM | Show all posts
ni spesis parking kete kat mana kat shopmall tadi pun xboleh ingat ni
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by rosannazmia at 13-12-2018 07:17 PM

Eh...hater habadi faz lebih tau srp dia lepas ke idok? dr fans dia acamana tu? Aku yg minat jah dr jauh pon xkenai n xtau srp dia bape byk a's.. Wowww tepokan kat hater abadi(fans setia(rupanya)) faz
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Maka mulalah ade perbandingan si polan SPM 10A nak dibandingkan dgn mekjura...
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakak faz tak pernah bijak pun... pandai pun kurenggg
tp survive lah dlm industry hihi
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Harap muka ja cantik
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Cantikny faz in yellow
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 09:24 PM | Show all posts
fattah educated ada degree yah walaupun amik parttime.. harus lah lebih bijak dari bininya itu
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 09:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Bengap nya kahkah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2018 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Xpelah bimbo yg penting berbakat dan tak kayu, mng best actress some more. At least dia gunakan bakat berlakon tu dgn jayanya. Dan selamanya haters gonna be haters..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
yg penting fattah aku punya..
yg penting sebut brazil ala2 classy...
gitewwww....
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 10:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Asal cantik, pandai spiking dan laki hensem katanya.
Bodoh sikit2 pun takpe halalkan je..
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2018 10:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Omg... Acah2 tau plak vatican city.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 05:24 PM GMT+8 , Processed in 0.103678 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list