CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 21060|Reply: 98

aleeza kasim dah kenapa??

  [Copy link]
Post time 12-12-2018 12:35 PM | Show all posts |Read mode
teruknya minah keling ni...dlm Meletop duduk mcm pompuan apa tah...kot dia tak sedar agaknya dia terrduduk mcmtu??,,,cer tgk..

start dari minit 4.03 onward..


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-12-2018 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama tak nampak dia nih, berlakon balik ye
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 12:39 PM From the mobile phone | Show all posts
lipstick ungu mcm dia pakai dlm vc shidee tahun 1989 dulu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-12-2018 12:39 PM | Show all posts
Suchi replied at 12-12-2018 12:38 PM
Lama tak nampak dia nih, berlakon balik ye

agaknya lah kot...base on interview tu,dia ada dlm khurafat episide 10...tp looks so selekeh now..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 12:43 PM | Show all posts
dah kawin ke belum aleeza ni?

anak berapa>?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Biasa je. Terrrrsalah posing skit. Tak perasan kut. Eh bukan ke dia ni bukak modelling agency ke ajar org catwalk bagai. Kihkih
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni memang selekeh sejak xxray 2

Pelik kata dia cunn
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 12:50 PM | Show all posts
haggard nya muka dia, dulu2 cantik jugak
penah jumpa sekali kat carrefour subang jaya 10 tahun dulu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-12-2018 12:52 PM | Show all posts
memula tu aku fikir, siapa ler pulak minah nih..
nama mcm familiar selalu dengar.. tapi tak cam ler pulak muka dia
bukan ke dulu kurus jer camtu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 01:38 PM From the mobile phone | Show all posts
bukan dia buat posture model ke..rmai je international model pose kangkang mcm tu n aura dia seorg model tetap ada wpon X penah tgk dia berlakon
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 01:45 PM | Show all posts
nampak sangat die dah tak de duit..rambut pon dah lama x touch up..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 01:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nmpk sgt dah lesu mcm selekeh pun ada
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 01:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Lipstick dia so 90s. Kahwin ke dia ni dah. Dengan siapa
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 03:26 PM | Show all posts
suka dia ni...nampak tua dah..
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 03:32 PM From the mobile phone | Show all posts
aleeza kasim..ku ingatkan aliza shadan, kalo aliza shadan laku je skg.
eh bkn ke aleeza kasim ni dlu kerempeng je, laa ni dah gemok jua ehh..dah branak pinak ke bdn gitu?
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 03:56 PM | Show all posts

Aleeza kasim da kawen...ngn laki org yg da DI DUDAKANNN..ekekeke...pdhal bni laki dia tuh mix chinese hot mom ank 2...mase kawen aleeza dpt hadiah kete merc...hntran 50k chuolsss...shuben dia poji2 namenyee...dia xtau laki dia tuh broke..ingt kaya sgt ke..neh tgk da bercerai xd anak..da tau la tuh tok laki miang n xd rete sgt pn...

https://www.mstar.com.my/spotlig ... -suami-sah-bercerai
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-12-2018 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia bekas dewi remaja masa iols sekolah rendah.. Masa tu lawa tak sangga lah
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 04:03 PM | Show all posts
Dia ni yg berlakon jd makwe yusri dlm filem cinta kolesterol kan

Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 04:13 PM | Show all posts
dulu dia cantik. skrg ni dah macam muka sheeda dangdut
Reply

Use magic Report

Post time 12-12-2018 04:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by sharlenetexas at 12-12-2018 04:45 PM
anishmn replied at 12-12-2018 03:56 PM
Aleeza kasim da kawen...ngn laki org yg da DI DUDAKANNN..ekekeke...pdhal bni laki dia tuh mix chin ...


Poji masa tu hr mgr kt proton ganti pun mastura. Swipe company cc untuk downpayment merc. Lepas dinasihatkan berhenti. Kwn meols staf proton yg bagi tau. Duduk pulak kt hyatt saujana sana. Tak pastilah banglo ke townhouse ke apa. For sure mahal. Mana mampu bulan2 setakat gaji staf glc.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-2-2023 06:26 PM GMT+8 , Processed in 0.126059 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list