CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 2163|Reply: 2

Rambut gugur dan kering

[Copy link]
Post time 1-12-2018 05:51 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salaam dan hi pada sume forumers. Nk tanya korg, minyak apa sesuai pakai pada rambut kalau rambut gugur, beruban pramatang, kering dan makin menipis mcm rambut saya ni?

Saya terfikir 3 pilihan ni:
- minyak zam zam
- minyak kelapa
- minyak badam bajaj

Kalau sesiapa pernah guna minyak yg lain, boleh cadangkan.
Thank you!

P/s : saya tgh guna syampu himalaya utk atasi masalah rambut gugur. Rambut saya sekarang adalah mcm dlm gambar. Kalau ada cadangan syampu pun boleh suggest kt sini. Thank you

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-12-2018 04:32 PM | Show all posts
Dulu rambut Hakak pun kering dan gugur but bila tiap2 bulan buat treatment now dah OK.

Bukan mahal sangat pun treatment. RM50 je sekali buat. Sebulan sekali je pun!



Reply

Use magic Report

 Author| Post time 16-12-2018 02:16 AM | Show all posts
BlueRose99 replied at 13-12-2018 04:32 PM
Dulu rambut Hakak pun kering dan gugur but bila tiap2 bulan buat treatment now dah OK.

Bukan mah ...

hmm tulaa. bg student mcm kami ni, RM50 tu mmg agak banyak. boleh makan 3 hari tu ahahaha.Tapi betul juga ya. setakat sebulan sekali tu xde masalah kot heheh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 03:17 AM GMT+8 , Processed in 0.083604 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list