CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 7784|Reply: 19

[DRAMA MELAYU] Telemovie Ekslusive astro : Hingga Jumpa Lagi ( Nora Danish, Kamal Adli, Ramona

[Copy link]
Post time 19-11-2018 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts |Read mode


Saksikan Telemovie Hingga Jumpa Lagi gandingan mantap Kamal Adli dan Nora Danish yang akan bersiaran pada 17 November 2018 menerusi siaran TV Astro Citra 131 & Citra HD 126. Telemovie Hingga Jumpa Lagi adalah arahan Wan Hasliza Wan Zainuddin dibawah terbitan KL Motion Pictures.

TAJUK TELEMOVIE : HINGGA JUMPA LAGI
TARIKH TAYANGAN : 17 November 2018

WAKTU TAYANGAN : Sabtu, 9:00 malam

SIARAN TV : Astro Citra 131 & Citra HD 126

PENGARAH : Wan Hasliza Wan Zainuddin

TERBITAN : KL Motion Pictures

PELAKON : Kamal Adli, Nora Danish, Anita Baharom, Zaidi Omar, Ramona Zamzam, Wan Norazlin

pelakon hingga jumpa lagi

SINOPSIS TELEMOVIE HINGGA JUMPA LAGI


Sinopsis Hingga Jumpa Lagi – Mengisahkan pengorbanan seorang isteri bernama Eva ( Nora Danish ) yang sedang menunggu ajal tiba. Eva disahkan telah menghidap barah dan berdoa agar dapat kembali ke masa lampau demi untuk menghalang cinta antara dia dan suaminya iaitu Nuh ( Kamal Adli ). Eva juga ingin memastikan agar suaminya mendapatkan kebagian dengan orang lain dan bukan dengan dirinya.

Apakah yang cuba dilakukan Eva?

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 19-11-2018 04:26 PM From the mobile phone | Show all posts
korang dah layan tak drama ni? best ... sedih , walaupun part part tak logik pasal nak ubah masa lampau tu but still ada banyak pengajaran .. lakonan nora makin best. kamal adli macam biasalah sempoi cool tp  yang lain lain pelakon pun best
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 05:13 PM From the mobile phone | Show all posts
cendawanbonyok replied at 19-11-2018 04:26 PM
korang dah layan tak drama ni? best ... sedih , walaupun part part tak logik pasal nak ubah masa lam ...

Iols ada tengok hari tu sambil selang2 dengan icsyv siaran ulangan

Pengajarannya adalah, kalau dah jodoh lari lah cemana pun pasti akan bertemu jua
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-11-2018 06:18 PM From the mobile phone | Show all posts
gummiebear replied at 19-11-2018 05:13 PM
Iols ada tengok hari tu sambil selang2 dengan icsyv siaran ulangan

Pengajarannya adalah,  ...

kita pun tengok online je sbb kat umah xde astro. betul tu jodoh semua aturan Allah . kalau nak elak macamnaa pun tetap tak dapat nak atasi kuasa Allah. i suka lagu lagu & muzik background cerita ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 07:42 PM | Show all posts
gummiebear replied at 19-11-2018 05:13 PM
Iols ada tengok hari tu sambil selang2 dengan icsyv siaran ulangan

Pengajarannya adalah,  ...

betoi tu...ajal pon begitu....
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
cendawanbonyok replied at 19-11-2018 06:18 PM
kita pun tengok online je sbb kat umah xde astro. betul tu jodoh semua aturan Allah . kalau nak el ...

Ost lagu Zizi Kirana rupanya

Best pulak dengar tajuk antara Jodoh n Cinta

Lagu omputih tuh best gak
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 08:23 PM From the mobile phone | Show all posts
cendawanbonyok replied at 19-11-2018 04:26 PM
korang dah layan tak drama ni? best ... sedih , walaupun part part tak logik pasal nak ubah masa lam ...

Walaupun buat cite back to future tapi boleh diterima sebab mesej tuh yg penting

Cuma ending tuh tak puas hati ...Nak eva patah balik zaman kahwin dia huhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 10:37 PM From the mobile phone | Show all posts
plot citer tiru mcm citer korea " will you be there"...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-11-2018 11:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru lepas tengok.. open ending. Tp rasa penat dia patah balik tukar macam2, akhirnya jiwa dia yg sedih sakit tanpa suami
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 11:40 PM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 19-11-2018 07:42 PM
betoi tu...ajal pon begitu....

Yeapp.. ajal tu pasti sedangkan jodoh belum tentu kan huhu
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2018 11:43 PM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 19-11-2018 07:42 PM
betoi tu...ajal pon begitu....

Betulll.. berjodoh dengan ajal adalah yang pasti untuk semua yang hidup
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Botak pun comel
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 07:42 AM | Show all posts
not bad citer ni...suka scene last tu...waktu eva bgtau noh dia ada kanser, pastu noh buat lawak psl dia ada ketuat...pastu masing2 diam...sedih tgk reaksi muka diorang berdua...
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 01:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Pengarah wan hasliza ni yg direct keluarga iskandar.. So iols yakin drama2 dia semua mmg patut di tonton.
Best je boleh layan drama ni. Very subtle.
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 04:22 PM | Show all posts
willow12 replied at 20-11-2018 01:34 PM
Pengarah wan hasliza ni yg direct keluarga iskandar.. So iols yakin drama2 dia semua mmg patut di to ...

tp aku heran kenapa keluarga iskandar puyer telemovie x kuar2 lagi...ak dh xsbr nk tgk
Reply

Use magic Report

Post time 20-11-2018 06:13 PM From the mobile phone | Show all posts
merrissa replied at 20-11-2018 04:22 PM
tp aku heran kenapa keluarga iskandar puyer telemovie x kuar2 lagi...ak dh xsbr nk tgk

Bukan tele... Filem lah uolssss. Dorang tgh pull crowd funding. So shuting pun tak nampak bayang lagi. moga2 menjadi kenyataan..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-11-2018 10:06 AM | Show all posts
willow12 replied at 20-11-2018 06:13 PM
Bukan tele... Filem lah uolssss. Dorang tgh pull crowd funding. So shuting pun tak nampak bayang l ...

xde memula kata nak buat filem...tp sbb xde bajet...tukar telemovie je atau streaming online je....
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 08:22 PM | Show all posts
gummiebear replied at 19-11-2018 05:13 PM
Iols ada tengok hari tu sambil selang2 dengan icsyv siaran ulangan

Pengajarannya adalah,  ...

betul tu. Jauh mana u nak elak pon, kalau tuhan dah takdirkan he's the one, itulah jodoh u
Reply

Use magic Report

Post time 29-7-2021 08:24 PM | Show all posts
Telemovie ni best. Pasal pengorbanan wife yg taknak suami susah sebab dia. Cuma ada la rasa bittersweet sebab kalau dia terima je lelaki tu dari awal, takde la dia wasted few years of them together.

Anyway, sangat menyentuh hati, effort laki tu memang A+ la iols bagi
Reply

Use magic Report

Post time 30-7-2021 07:48 AM From the mobile phone | Show all posts
heythere123 replied at 29-7-2021 08:24 PM
Telemovie ni best. Pasal pengorbanan wife yg taknak suami susah sebab dia. Cuma ada la rasa bittersw ...

Storyline time travel tuh macam tak pernah drama melayu buat tapi best lah

Ending macam tuh akan buat Eva lebih happy n tak rasa menyusahkan Nuh kalo kahwin
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 03:44 AM GMT+8 , Processed in 0.114951 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list