CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: R2D2

[Dunia] Di China, suami kecewa tak dapat anak lelaki, bayi perempuan dihumban ke gaung l

[Copy link]
Post time 2-11-2018 10:54 AM | Show all posts
Yang datang dari wilayah Guangdong ni selalu je buat benda pelik.  Nasiblah bayinya tu masih hidup.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-11-2018 12:11 PM | Show all posts
chazey replied at 2-11-2018 10:34 AM
Aiol pon nak tau. Ada yang ajar tengok bulan la tarikh la.

yang tu betul sis, gender calendar pun 90% tepat katanya, tapi i tau pasal calendar ni masa pregnant anak kedua dh toooo late  dia kira berdasarkan umur ibu & date conception

tapi kalau ada cara lain i alu-alukan
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 12:26 PM | Show all posts
memang cino mainland macam ni ke?
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 12:29 PM From the mobile phone | Show all posts
abangadek replied at 2-11-2018 10:10 AM
sorry i ot

ada cara tak untuk hamil anak lelaki? i cuma ada 1 qouta je lagi  sbb dh 2x czer  ...

untuk dapat anak laki
yg laki kena climax dulu
jangan isteri klimax dulu
kaedah sesuai doggie katanya

yg ni sy dapat melalui pembacaan
betul salah sy tak tahu
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Alhamdulillah. Bersyukur jadi orang melayu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2018 12:34 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 2-11-2018 12:35 PM | Show all posts
cuba tgk pasangan yg ada semua anak lelaki atau semua anak perempuan
sekali dapat anak berlainan jantina punya dia org raikan mcm2 majlis dibuatnya sebab gembira sesangat
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 01:17 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 2-11-2018 12:29 PM
untuk dapat anak laki
yg laki kena climax dulu
jangan isteri klimax dulu

Tak jadi la.

Yang kengkawan bagitau lak, if nak anak lelaki, isteri yang kena klimaks dulu.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-11-2018 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
R2D2 replied at 2-11-2018 12:34 PM

Ni ke baby tu? Syukur la naaaak Tuhan hantar malaikat untuk melindungi mu...
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 02:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by onexox97 at 2-11-2018 03:32 PM
chazey replied at 2-11-2018 01:17 PM
Tak jadi la.

Yang kengkawan bagitau lak, if nak anak lelaki, isteri yang kena klimaks dul ...


oeh pulak lain org lain padang gamaknya
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 02:56 PM | Show all posts
onexox97 replied at 2-11-2018 12:29 PM
untuk dapat anak laki
yg laki kena climax dulu
jangan isteri klimax dulu

tips jugak ni
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 04:05 PM | Show all posts
mampos ko laki durjana...dari humban bayi tak berdosa tu, baik ko sendiri humban kan diri kedalam gaung atau laut
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 04:14 PM | Show all posts
abangadek replied at 2-11-2018 10:10 AM
sorry i ot

ada cara tak untuk hamil anak lelaki? i cuma ada 1 qouta je lagi  sbb dh 2x czer  ...

curi senduk nasi kat rumah kawan/sedara yang ada ramai anak lelaki.

petua
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 07:51 PM | Show all posts
chazey replied at 2-11-2018 01:18 PM
Ni ke baby tu? Syukur la naaaak Tuhan hantar malaikat untuk melindungi mu...

Lerr... dah kena banhammer jugak. bertabahlah sisturrr.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 07:52 PM | Show all posts
harap anak nih bila dah besar nanti, terajang apaknya yg dah tua ke gaung pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 08:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Don't make decision when you mad
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-11-2018 10:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dulu ada baca artikel kt sokabar melayu.
Kalu dpt ank pompuan aje...bapak suka pkai spender ketat.
Kalu dpt ank lelaki tu sbb bapak suka pkai sepeder longgar.
Adik beradik meols mcm hampir selang seli jantina. Adakah bpk meols guna teknik ni?
Tp ada baca...keadaan asid dan alkali kt ibu(part mana x ingat) main peranan dlm jantina ank.
Reply

Use magic Report

Post time 2-11-2018 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
bodoh punya bapak..harap mak nya tolong humban lakinya ke gaung.
Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2018 12:58 AM | Show all posts


Ini semua salah govt China.

Law mereka: nak punyai anak mesti dpt kelulusan dari satu kementerian (majlis bandaraya)

Lepas itu dlm bandar hanya boleh ada satu anak. Kalau ada dua tiga anak .. anak kedua dan ketiga dikenakan cukai. Hanya anak pertama dpt sekolah free. Yang kedua ketiga kena bayar sendiri.

Orang kampung boleh ada dua tiga anak
Orang kampung yg susah mmg PENTINGkan anak lelaki utk menolong mereka dan bawa nama keluarga sehingga beberapa keturunan.


Ibu bapa yang ada tiga anak perempuan akan buang anak tepi jalan atau jual kpd orang lain. Dan akan cuba lagi utk dpt anak lelaki.

Kalay govt rampas anak (kerana tidak mendapat kelulusan dari majlis bandaraya) anak itu akan dihantar ke rumah anak yatim lalu diberi kelulusan utk menjadi anak angkat kpd orang asing.

Reply

Use magic Report

Post time 3-11-2018 08:09 AM | Show all posts
tolong ikat dia, sumbat dalam guni, dah buang ke dalam gaung.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 07:48 PM GMT+8 , Processed in 0.074778 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list