CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

123
Return to list New
Author: Cari-Saiful

Semua Tak Betul, Anita Sarawak Tak Bercerai Dan Tak Sakit-Noorkumalasari

[Copy link]
Post time 11-10-2018 03:55 PM From the mobile phone | Show all posts
akusukaq replied at 11-10-2018 05:47 AM
ada iras muka arwah Mona Fandy plk ye.

Hahahahaha kejam uolsss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-10-2018 04:20 PM | Show all posts
ye ke.. ntah2 saja cakap anita bagitau kakaknye sbb nak press benti kejar nurkumalasari.. cakap pindah us sebab nak orang berenti siasat life dan harta2 anita kat vegas je
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 04:32 PM From the mobile phone | Show all posts
GenerAsi skrg rasanya x heran sgt kot gn kaknita...yg sebaya ahkak nita pon ntah2 sibuk brcucu dah x amik tau dah hal2 retis ni..so kak nita dont wory
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 09:49 PM | Show all posts
lagi cakap lagi orang speku.. kohkohkoh
Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2018 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
bab duit aku rasa kak nita tu mmg kayaaa.. but maybe sakit la kot.. dia taknak org tengok dia haggard and want us to remember her during her PRIME
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
moonbug replied at 9-10-2018 12:32 PM
So cerita dia balik buat cancer treatment kat Tung Shin hospital sini tu tak betul la ye

Harus lah tak betul.
Tarikh heshe dok sibuk jual beli hartanah di US tak tally dengan berita heshe dok buat treatment cancer di ibu kota.
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 12-10-2018 01:50 AM From the mobile phone | Show all posts
Rantaie replied at 9-10-2018 01:42 PM
aku rasa dia bebetul sakit,kalau x, masa kan dia melarikan diri camtu aje..statement noor tu utk t ...

Kesian jugak klu betul die sakit smpai tahap tk nk org ramai tau. Salunye retis klu sakit minta fans tlg doakan kesembuhan. Hrp baik2 je la kaknita ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 02:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Vokuro replied at 12-10-2018 12:07 AM
Harus lah tak betul.
Tarikh heshe dok sibuk jual beli hartanah di US tak tally dengan berita hesh ...

Harta tanah dia nun boleh je org lain uruskan
waktu dia ada kat sini
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-10-2018 02:08 AM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 12-10-2018 02:00 AM
Harta tanah dia nun boleh je org lain uruskan
waktu dia ada kat sini

Boleh ke heshe sign?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 09:32 AM | Show all posts
xda ke kwn kwn kat imigresen leh sahkan keluar masuk kak nita?
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 11:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Vokuro replied at 12-10-2018 02:08 AM
Boleh ke heshe sign?

Mungkin dah sign awal2 sebelum balik msia
atau laki dia yg uruskan
i agak je... huhu...
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 12:12 PM | Show all posts
Kak nita ada problem ler tu. Perlukan privasi. Doakan jer yg baik2.  
Reply

Use magic Report

Post time 12-10-2018 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Somethings fishy..
Statement cover ni.
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Ini tahun 2022 dah
zaman semua info boleh dpt di ujung jari
jgn netizen pi korek sudah
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Laa thread lama rupanya hahaha…
apa kabor la akaq nita skrg ni hmm
Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2022 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
guesswho09 replied at 19-1-2022 09:25 PM
Laa thread lama rupanya hahaha…
apa kabor la akaq nita skrg ni hmm

itulah iols siap baca dengan gigih satu2 komen tanpa tengok date. sebbek 3 pages je cissss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 20-1-2022 10:58 AM | Show all posts
Dah dah la tu.. clearly dia tak nak orang tau.. klu tgk kan statement pun menjurus kepada something went wrong so tak yah la kita nak sibuk2 lagi.. dia memang tak nak bagitau...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-5-2023 04:52 AM GMT+8 , Processed in 0.177726 second(s), 34 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list