CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: chicozinn

Gosip Spekuan : Shahrol Shiro diberhentikan dari stesen radio kali ketiga??

  [Copy link]
Post time 25-7-2018 04:52 PM | Show all posts
suara tak komersial, sebutan pon berbelit belit, tak sesuai bagi iols jadi DJ. tak faham ape dia cakap, merapu2
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2018 05:32 PM | Show all posts
Dia ni memng mcm2 sikit perangai since mase raja lawak kan antaranya

-Kes memula jadi peserta raja lawak liar dan teruk asal dari johor,tgl anak bini,
-Kes kurang ajar dgn pelawak senior
-Gaduh dgn pelwak senior sepahtuh iaitu Jep pasal curik idea
-Dah kahwin desas desus hubungan prob sebb wife heols meroyan kat ig,tapi lepas tu wife heols tak mengaku
-Tak displin dari dulu

Ermmm...dalam era retis2 baru yg akan membiak lalu mati membiak lepas tu dtg retis baru lain yg membiak pastu mati..dan seteru terusnya ini..iols dgn ini menasihat heols berhenti jadi artis dan buatla uber
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 05:37 PM | Show all posts
dia ni budak sekolah aku. kelas last sekali.

sebelum masuk sekolah aku, dia sek agama. kena buang rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 06:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Best jer dia jadi dj.. lawak.. lagu2 pun best
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 07:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah tua bangka pun perangai masih tak matang
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
hyie replied at 25-7-2018 04:40 PM
**pasang lagu keroncong

Smpai skrg adalagi sis taktau sapa yg masih suka tp kekdang sedap juga lagu baru juga dikeroncongkan
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 07:16 PM From the mobile phone | Show all posts
mmg dh 3 mggu dia ilang tp bg aqu sarol tetap best sbb dia humble bila on air segmen bersama Yb tu paling win sayang dia blah cam tu je
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 07:19 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa replied at 25-7-2018 04:24 PM
dia ni takde identiti... kebanyakkan dok tiru idea member2 lain lawak2 nyer.
pastu perasan kacak da ...

Oh yesss perasan kacak tu sgt betull.terserempak dia semalam kt shopping mall dia jalan sorg we ols satu geng dok rancak sembang dia jalan sebelah siap betul kolar and kepit bibir and pdg and bajet kita cm nk wow shahrul laaa..bile dia dh jauh semua pakat gelak haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2018 07:22 PM From the mobile phone | Show all posts
Dedulu mmg suka layanz best one O fourrrrrr lagu tagline dia..slalu gk dengar..ni dh bertahun x dgr..nk try dgr laa esok..dlu memalam best lagu2 dia
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Dipecat je la semua pelawak2 yg jadi DJ Radio ni..
Entah apa2 je..sendiri buat lawak pastu gelak mcm pontianak padahal tak tahu apa yg lawaknya
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Best fm best la skrg
Lagu byk, kurang berckp...
Perasan gak lama x dgr suara dak sharol ni....
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 09:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Zulin dah quit dari suria ke? Ketinggalan keretapi nya i.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 09:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Oooo si shahrul dah xde ke
Dah lama x drive ke JB, biasa klu msk sempadan BP mmg akan tune ke Best FM
Walau meols x berkenan kt dia to sygnya klu betul dia blah aje dr stesen radio tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Iol skang ni layan hotfm je pepagi.. 3 ketol dj tak da gelak2 annoying mcm era. Shuk buat lawak.. Ajak macam rakyat marhaen.. Fizi mcm dj radio oldschool.. Pastu ada segmen english class dgn cikgu fatty pon bg iol bermanfaat sgt2 layan hari2.. Pastu depa pandai control discussion utk topik2 semasa.. Takdalah dok merapu2 pastu gelak2.. Adakala shuk nampak bijak bg idea  walaupon muka mcm bdak2 lembam.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-7-2018 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
shania88 replied at 25-7-2018 05:32 PM
Dia ni memng mcm2 sikit perangai since mase raja lawak kan antaranya

-Kes memula jadi peserta raj ...

Tah la, masa dia msih ngan best fm pun slalu gak cuti..kadang stres gak sbab kita tunggu slot YBB shahrol & Gosip Bersama Astu..tpi tu la kalu btol psal masalah disiplin caya la xboleh gi jauh si shahrol ni..sayang sbb rasa gaji dia kat best fm ri tu antara yg tertinggi..tolak tuah btol
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
x best..mcm lembam je jd dj
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2018 11:41 PM From the mobile phone | Show all posts
chippotato replied at 25-7-2018 09:45 PM
Iol skang ni layan hotfm je pepagi.. 3 ketol dj tak da gelak2 annoying mcm era. Shuk buat lawak.. Aj ...

Sama lah...masih sanggup layan hotfm lagi. X de lah over sangat gelak depa tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2018 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Aik sendunye benang ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 12:12 AM From the mobile phone | Show all posts
Parit.Hilton replied at 25-7-2018 05:37 PM
dia ni budak sekolah aku. kelas last sekali.

sebelum masuk sekolah aku, dia sek agama. kena buang ...

Oo..btul ke dia ni pnh keje imigresen sebelum masuk maharaja lawak dlu?iols tgk kt sembang teh tarik ac kot..igt2 lupa dh
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 12:13 AM From the mobile phone | Show all posts
Mse along cham jd dj best fm ade jgk dengar.. Si sharul ni x smpt nk dgr dh berenti...
Iollls suke dgr suria fm sbb ade shira ijoy tu.. N fizi ali suara lunak tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 08:05 AM GMT+8 , Processed in 0.111778 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list