CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: chicozinn

Gosip Spekuan : Shahrol Shiro diberhentikan dari stesen radio kali ketiga??

  [Copy link]
Post time 26-7-2018 12:43 AM | Show all posts
TT ketinggalan fakta shahrol ni penah jd penyampai kt era dgn tauke n dina
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2018 12:47 AM From the mobile phone | Show all posts
Tp ok je ak dgr shahrol ber dj kt best fm. Yg annoying kdg2 pemanggil dia. Ada pemanggil yg pndai bercerita, ada pemanggil yg annoying ak dgr ak g slow kn radio. Best fm ni ok lagu seleksi lagu dia, bnyk 90's ngan early 2000's.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 05:41 AM From the mobile phone | Show all posts
I suka dgr celoteh Syuk balas and Kal ello je time pagi g kerja.tu pon 15 minit jah.tp lawak Syuk mmg lawak namatey spontan.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 07:37 AM | Show all posts
ooo problematic rupanya
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 07:48 AM | Show all posts
jd pelawak pun tak best, apatah lg nak jd deejay.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 07:56 AM | Show all posts
die ade masuk superspontan ke...
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 08:08 AM From the mobile phone | Show all posts
Shahrul ni bukan ke bodoh2 alang smpi dispeku ada mild autisme? Camne ntah boleh jd dj radio..masa dia buat talkshow dgn alif satar dulu pun aku dh x suka dia..perosak mood.

Sampah kbnyakan pelawak jd dj... yg ok sikit pun mcm shuk dan sharifah shahira. Yg lain...ok2 je
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 08:24 AM | Show all posts
sorry to say...  tak minat si shahrul ni. i dah cuba tengok lawak2 dia, sbb abang iols kata dia ni lawak. dari dulu sampai ke skg ni.. i still tak terhibur pun. tapi dia ni confident.. suka ketawa kat content2 lawak dia sendiri and apa yg i tengok.. shiro ni kalau perform suka intentionally made mistakes untuk jadikan itu point lawak. sikit2 ok la.. lama2 jadi cam...bruhhh takde modal lain dah ke. i have no issue with ajak.. sbb dia nampak la ada effort masa perform and jadi dj pun dia pandai kawal tak bg conversation melalut
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2018 08:51 AM | Show all posts
aku rasa mamat sepah pun ok jd DJ..
masa tu dia dgn fizi ali.
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 08:59 AM | Show all posts
jadi dj dibayar berapa ek? lumayan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 09:42 AM | Show all posts
lawak takde, aura pon tkde.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2018 09:44 AM | Show all posts
helicornia replied at 26-7-2018 12:43 AM
TT ketinggalan fakta shahrol ni penah jd penyampai kt era dgn tauke n dina

oh, maafkan saya..lupa lak dia salah sorang ahli SATE dulu..tq2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2018 09:53 AM | Show all posts
caramello replied at 26-7-2018 12:12 AM
Oo..btul ke dia ni pnh keje imigresen sebelum masuk maharaja lawak dlu?iols tgk kt sembang teh tar ...

rasa mcam ye sbab masa dia jadi dj kat best fm dulu dia byak kali cakap dia pnah kje kat imigresen b4 join raja lawak..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2018 09:54 AM | Show all posts
pavlovachoc replied at 26-7-2018 12:13 AM
Mse along cham jd dj best fm ade jgk dengar.. Si sharul ni x smpt nk dgr dh berenti...
Iollls suke ...

sama la..mohon best fm panggil balik si along cham ni..dia pon lawak xmelalut..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2018 09:59 AM | Show all posts
imanamsyar replied at 26-7-2018 08:59 AM
jadi dj dibayar berapa ek? lumayan ke?

salleh yakob dibayar rm32k xsilap masa jadi dj sinar fm..kalu si shahrol ni xpasti la plak.

http://www.bazookapenaka.my/2013/03/gaji-rm32-ribu-sebulan-tidak-halang-hasrat-salih-bersara/
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 10:01 AM | Show all posts
shahrul x best.... n lawak bodoh...

x yh jadi DJ la...


ajak tu tahan lagi.....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 26-7-2018 10:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Iols layan aje best 104 neh...
Sambil tuko dgn litefm...
Xpasan.pulok ada shahrol
Biasa dgr.kak girl n cham.tu.je..
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 10:26 AM | Show all posts
kalau buat lawak, mesti tak lari dengan watak bangla, pukistan segala.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-7-2018 10:50 AM | Show all posts
shernazz replied at 26-7-2018 10:15 AM
Iols layan aje best 104 neh...
Sambil tuko dgn litefm...
Xpasan.pulok ada shahrol

along cham tu b4 disember tahun lpas da benti da..skang tinggal kak girl n zairi je
Reply

Use magic Report

Post time 26-7-2018 11:22 AM | Show all posts
Pelawak yang bakal jatuh sebab masalah disiplin bleh la ikut jejak apek senario dll....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-1-2023 07:20 AM GMT+8 , Processed in 0.115850 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list