CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: eddlisa_uyuk

TVN MEMORIES IN ALHAMBRA [HYUN BIN, PARK SHIN HYE, CHANYE

  [Copy link]
Post time 18-12-2018 11:50 AM | Show all posts
inaniloquent replied at 18-12-2018 11:03 AM
pelik lar, jasad si cha tu org leh nmpk,
tp biler adik HJ tu mati, xde sape pulak nmpk jasad dia  ...

kannnn..kena imaginasi tahap tertinggi tau..macam my dotter kata kat iols smlm, ma kalau tgk cite ni kita kena fikir di luar kotak..pepandai je la dotter iols bg nasihat..ahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-12-2018 12:01 PM | Show all posts
makdik2301 replied at 18-12-2018 08:19 AM
iye mimie..setiap ep hensem jahh..
sakit pon tetap menten hensem..

iye la makdik..apa2 pun alasan chuols tu iols trima dengan fikiran di luar kotak..ahahaha..

prof cha tu mmg sesuatu sgt lah..cam ada agenda tersembunyi je..pas tu kalau mr cha dah mati..adik lelaki jung pun dah mati..sapa yang control game ni sebenarnya..ada watak villain lain yang belum diungkai lagi kot..kena tunggu next epi..

adik HJ yang gegirl tu iols suka tgk dia berlakon..cute sgt..ada harapan jadi pelapis akan datang tu..

lepas ni dah balik kuria maka akan start la kisah cinta HJ ngan JW kan..oh tulusnya hati HJ menerima JW yang dah tengkak kaki sebelah tu..huhuhu..


Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 12:40 PM From the mobile phone | Show all posts
inaniloquent replied at 18-12-2018 11:03 AM
pelik lar, jasad si cha tu org leh nmpk,
tp biler adik HJ tu mati, xde sape pulak nmpk jasad dia  ...

Mungkin adik HJ tu tak mati lagi..tapi ntah mana dia ilang pun tak tau...
Ada lagi ke watak dia ni..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 03:48 PM | Show all posts
inaniloquent replied at 18-12-2018 11:03 AM
pelik lar, jasad si cha tu org leh nmpk,
tp biler adik HJ tu mati, xde sape pulak nmpk jasad dia  ...

annyeong chinggguuuu..

JW sorg je yg leh nampak dr.cha tu sbb diaorg kan lawan..
Seju tu org xleh nampak sebab tataw sape yg lawan dia..
mungkin pasnie JW boleh nampak kot..

Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 03:51 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 18-12-2018 11:50 AM
kannnn..kena imaginasi tahap tertinggi tau..macam my dotter kata kat iols smlm, ma kalau tgk cite  ...

kalo dh sukasemua pk positif jer lah..


iols plak yg nebes taw bila dr.cha muncul nak bunuh
JW tu..nasib baik lah dr.cha nie x reti nak bukak pintu kan.
mcm pintu kat spital tu..dan masa JW nyorok dlm bilik air..
nasib baik lah dr.cha juz berdiri jer depan tu..sampailah
JW tunggu abes timing tu..masa dlm keta pon sama..dr.cha
xreti nak bukak pintu..



Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 03:57 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 18-12-2018 12:01 PM
iye la makdik..apa2 pun alasan chuols tu iols trima dengan fikiran di luar kotak..ahahaha..

pro ...

tu lah prof cha mmg sesuatu..tataw dia baik ke jahat..dia mcm nak lindungi JW jer...tp entahlah..siap salahkan
menantu dia sbb anak dia mati dan sebab JW jatuh tu..

adik HJ mmg best kan..
haah ep.minggu nie mungkin
akn bermulalah kesah cinta diaorg nie..
kesian gak ke JW tu xde luck dgn pompuan..
harap jangan serik dah la..


btw,iols suka sgt tengok bekas yg simpan
lens JW pakai tu..

Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 18-12-2018 04:01 PM | Show all posts
makdik2301 replied at 18-12-2018 03:51 PM
kalo dh sukasemua pk positif jer lah..

iols pulak kemain suka bila tahu mr cha tu takleh proceed nak menyerang bila ada halangan sbb iols terpikir nanti HJ asyik dapat peluk percuma je la ngan JW kan..tapi kalau iols jadi HJ pun iols rela je sepenuh jiwa raga ini utk dijadikan shield oppa yang terlajak hensem camtu
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 04:17 PM | Show all posts
jadi sampai ke abes drama ke watak dr.cha nie
dgn baju sama dan darah dan dok pegang pedang jer..




Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-12-2018 04:24 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 18-12-2018 04:01 PM
iols pulak kemain suka bila tahu mr cha tu takleh proceed nak menyerang bila ada halangan ...

haipp..mimie iols pon sama rela taw jadi shield JW..


tu yg HJ cair dgn JW sbb kes kena pelok seminit tu..

adik HJ siap bg nama ke JW.."master of charm"


masa JW dibawah pengaruh ubat tido
dia pegang tangan HJ x bagi HJ pegi..
nasib baik ada adik HJ yg citekan semo tu ke JW..
reporter x berbayar..




Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 04:28 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 18-12-2018 11:50 AM
kannnn..kena imaginasi tahap tertinggi tau..macam my dotter kata kat iols smlm, ma kalau tgk cite  ...

bijak anak uolls ....

tp byk scene gak lar yg ssh nk digest

part2 yg cmtu mmg iolss skip ... penat lar nk pikir



Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 04:31 PM | Show all posts
qis13 replied at 18-12-2018 12:40 PM
Mungkin adik HJ tu tak mati lagi..tapi ntah mana dia ilang pun tak tau...
Ada lagi ke watak dia n ...

bkn dia dh terbaring ker kt railway station tu
sblom ni, ade scene yg dia kene tembak dlm train khenn
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
makdik2301 replied at 18-12-2018 04:17 PM
jadi sampai ke abes drama ke watak dr.cha nie
dgn baju sama dan darah dan dok pegang pedang jer..
...

Huhu..mmg smpi ke hujung episode la jawabnya makdik oooiii...Sian kat dia x merasa pakai baju lain..hihi

Tapi iols pelik gak..nape character mr cha dlm game ni tak mati2 ek? Ke tunggu JW naik level baru dia hilang sbb nmpk gazet ep 6 tu JW cam ada lawan ngan musuh lain kan..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 04:37 PM | Show all posts
makdik2301 replied at 18-12-2018 03:48 PM
annyeong chinggguuuu..

JW sorg je yg leh nampak dr.cha tu sbb diaorg kan lawan..

si cha mati kt tgn JW .....jasad dia semo org nmpk
tp adk HJ mati kt station .....jasad dia cm "x wujud"

ker sbb JW men game x sampai "level" adk HJ
nk tunggu level tu, br nmpk jasad adk HJ ker


Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 04:39 PM | Show all posts
makdik2301 replied at 18-12-2018 04:17 PM
jadi sampai ke abes drama ke watak dr.cha nie
dgn baju sama dan darah dan dok pegang pedang jer..
...

scary aku tgk muka dia ni

biler part dia kuar, aku rase cm tgk cite horror
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 04:47 PM | Show all posts
mimiekiut replied at 18-12-2018 04:33 PM
Huhu..mmg smpi ke hujung episode la jawabnya makdik oooiii...Sian kat dia x merasa pakai baju lain ...

tak merasa tukar baju 1 hal..pastu watak sampai kesudahlah xde dialog..kalo ada pon yg flashback jer..






itulah susah nau nak betol2 mati watak dr.cha nie..
kena bunuh byk kali pon tetap muncul lagi..
kesian ke JW dh mcm letih nak lawan..
sampai kena nyorok dlm bilik air..x pakai lens
pon tetap muncul..bila hujan dan guruh,bunyi gitar
haa tunggulah game start..


Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 04:53 PM | Show all posts
inaniloquent replied at 18-12-2018 04:37 PM
si cha mati kt tgn JW .....jasad dia semo org nmpk
tp adk HJ mati kt station .....jasad dia cm "x ...

adik HJ ada dlm game lagi kot..mungkin hidup lagidlm game tu..tu yg xde org leh nampak jasad dia..


game seju tu dah lawan pakai pistol..
game yg JW main nie still lg pakai pedang..
baru je masuk level 5..nak beli pedang hebat pon xlepas lagi..


apa2 pon kena tunggu lah next ep nak tahu apa jadi sebanrnya
ke seju tu..JW tengah bersusaha nak cari seju tu..


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-12-2018 04:55 PM | Show all posts
inaniloquent replied at 18-12-2018 04:39 PM
scary aku tgk muka dia ni

biler part dia kuar, aku rase cm tgk cite horror

nampaknya sesuailah lah dia jadi watak game tu..kesian dia yer..xde dialog..x tukar baju..dengan
darah je kat badan tu..rimas..dan dahla x bape hensem mcm JW..
opsss...

Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 04:59 PM | Show all posts
wahh baju HJ pakai nie dah sold out..



Who: Park Shin-Hye
What: ISABEL MARANT éTOILE Mathilde Top $295 (Sold Out)
Where: Memories Of The Alhambra Episode 4 & 5


Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 05:06 PM | Show all posts
makdik2301 replied at 18-12-2018 04:47 PM
tak merasa tukar baju 1 hal..pastu watak sampai kesudahlah xde dialog..kalo ada pon yg flashback j ...

rasa seram pulak tiap kali bunyi gitar tu kuar..jadi mcm tukar genre jadi citer horror pulak..
patutlah JW asyik nak tidur je..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2018 05:22 PM | Show all posts
makdik2301 replied at 18-12-2018 04:59 PM
wahh baju HJ pakai nie dah sold out..

cntik baju2 HJ pakai kan..i suke..i suke.. tapi wow rege blouse tu kalau convert ke RM buleh pengsan nak bayo..tunggu black market copy design jual kat shopee baru mampu nak beli..ahahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 214246 Replies : 3820
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 41704 Replies : 41
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92169 Replies : 864
Mari Tepek Gif Picture V.7
tariMari Tepek Gif Picture V.7
Views : 84287 Replies : 3772
Point Kumpul Tachang
evatasoPoint Kumpul Tachang
Views : 31607 Replies : 212
Kena lagi episod 3:Netizen terkesima grafik atlet Malaysia yang akan ke Olimpik Paris seolah muka 'wanted'
YgBenarKena lagi episod 3:Netizen terkesima gra
Views : 6876 Replies : 8
Update: Ada  yang menjumpai anak lipas dan rambut di dalam makanan yang dibeli di kantin sebaliknya Kiosk Lebih Murah Dan Bersih’ – Pelajar Pertahankan Cikgu Jual Pelbagai Makanan Di Sekolah
YgBenarUpdate: Ada yang menjumpai anak lipas d
Views : 28136 Replies : 84
My Sweet Mobster (2024) – JTBC
heythere123My Sweet Mobster (2024) – JTBC
Views : 20402 Replies : 331
Instafamous Rempit (kak yah, kak zah & the geng) part 3
hotmakInstafamous Rempit (kak yah, kak zah & t
Views : 196854 Replies : 1715
Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
fadz84Carta Official Muzik Muzik 39 (2024)
Views : 38809 Replies : 312

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 08:27 PM GMT+8 , Processed in 0.414699 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list