CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Azmi Dah Mewah, Nak Raya Ni Nafkah Anak Tak Bagi-Bagi,"-Elly Mazlein

  [Copy link]
Post time 14-6-2018 02:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ramainya jantan tak guna zaman sekarang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2018 02:42 PM From the mobile phone | Show all posts
dellema replied at 13-6-2018 06:22 PM
Yg suruh move on tu dah kahwin n dah kena cerai ke belum? I tnya je. Kot dua2 belum tk pyh suruh org ...

Punyo emosi smpi terkuar loghat eh
Reply

Use magic Report

Post time 28-6-2018 11:52 AM | Show all posts
Kak-Leen replied at 13-6-2018 11:31 PM
Homakai! Gaji gitu tp bagi nafkah mcm marhein jumlahnya?? Hakim tu x reti Maths ke apa?

dia tak mintak kat mahkamah pun sis sbb dia malas nk turun naik, terpulang pada ex-nya nak bagi berapa. ex dh kawin baru dengan gadis kota surirumah tp ada maid, ada gi sekolah ada drebar, gadis kota suka ootd dan melaram dgn kawannya saje
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2018 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
juruterra replied at 28-6-2018 11:52 AM
dia tak mintak kat mahkamah pun sis sbb dia malas nk turun naik, terpulang pada ex-nya nak bagi be ...

Akak kesian dgn lelaki yg ceraikan first wife demi utk perempuan lain walau diaorg nikah sekalipun.. He lost big time!
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2018 09:36 AM | Show all posts
Status masa raya hari tu kan dah berbaik2 mereka bertiga tu.  Siap berterima kasih dgn ex suami dgn faye lagi. Hastag pun ok2 je.
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2018 09:42 AM | Show all posts
pandai buat anak pandailah tanggung. jangan ingat dah berbini baru tanggunjawab dekat anak dah lepas
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2018 10:50 AM | Show all posts
Awanku replied at 12-6-2018 09:54 AM
Betul tu... alhamdulillah makcik i menang... walaupun xde kaitan darah daging dgn i, tp i sokong d ...

so mastika sangat la sister alasan sihir whatsoever ini semua

percaya ke?

sudah mmg heshe jantan haus kan, tak perlu element2 sihir ini semua. sekelumit pun saya tidak percaya kalau bab sihir menyihir ini.. kalau sudah lupa diri dan tak punyai hati pada bini ia tak perlu kan sihir pun utk berlaku
Reply

Use magic Report

Post time 29-6-2018 10:54 AM | Show all posts
dunia dunia...kesian kat anak2 dpt bapaknya begitu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-7-2018 08:37 PM From the mobile phone | Show all posts
addamnor replied at 29-6-2018 10:50 AM
so mastika sangat la sister alasan sihir whatsoever ini semua

percaya ke?

Xpercaya x ape... kami yg lalui nampak depan mata je tahu mcm mana kami semua dpt gangguan sekali... it's ok...
Reply

Use magic Report

Post time 25-8-2018 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Patutlah ada orang sanggup bunuh bini sendiri daripada bcerai kena bagi child support kt ex.. mcm kes kes homicide dlm channel 732 & 733
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 03:42 PM GMT+8 , Processed in 0.090704 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list