CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: Cari-Saiful

"Azmi Dah Mewah, Nak Raya Ni Nafkah Anak Tak Bagi-Bagi,"-Elly Mazlein

  [Copy link]
Post time 11-6-2018 04:43 PM | Show all posts
'tempe' tu Faye ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2018 04:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Awanku replied at 11-6-2018 04:21 PM
Itulah yg drisaukan sekarang ni... sb skrg dia belum nikah lagi dgn perempuan tu sb perempuan tu b ...

Xlame tunggu la uncle ko akn nangis mlm2 teringatkan bekas janda die plak hahahah dh bnyk dh jumpe lelaki yg menyesal ni
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 04:59 PM | Show all posts
kak lina kepompom, meollss rasa kak lina ni move on je la..cer tgok cam AC tu, sjak kawen ngan datin kilat lupa trus ngn anak2 bini lama siap penah tuduh sheollss memacam lg tau..jejans camni mmg xingat diri tu bakal kerepot..meollss rasa kak kepom ni tgah banyak job, xpyah la ditagih dari org yg xsudi
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 05:00 PM | Show all posts
pasal nafkah anak, jgn pernah mengalah ye. tu hak anak dia. ape2 jadi kat abah die, tanggungjawap pas ke ayah kepada abah die and so on bahagian lelaki. Kalau ada yang suruh move on tu mmg la, sadis yach. Sebab tu bahagian lelaki selalu byk dlm pembahagian harta. Ada sebabnya. Jangan undur Elly!
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 05:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Siap tag Wan Azizah

Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 05:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Jenis jejantan yangtakdak rasa tanggungjawab gini memang patut di hambat dan diingatkan dari semasa ke semasa. Nak harapkan theyols ingat sendiri memang takkan punya. Lawyer pun kenkadang kot dapat jenis yang terhempap hempap, lawyer ittew pun memang patut di hamput sekali noks.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 06:32 PM | Show all posts
sudah2 lah elly oiii...take action or else just shut up...semacam meroyan nak sgt ciknek jantan tak guna ni lak gamaknya. sama cam kes RR, asik canang memanjang. sudah2 lah, just move on
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 08:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Teringat di Mahkamah Tinggi 2 bulan lepas aku duduk selang 2 je dgn Elly. Tak perasan tu dia sampai pembantu hakim panggil nama dia. Lawa elly dgn kurung singkat dia sebelum pergi kandang sempat bermuah dgn kawan dia nasib la retis.. Klu orang biasa mahu kena marah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2018 10:21 PM From the mobile phone | Show all posts
xpaham nape nk suruh move on..nafkah anak tu ptt tuntut hbs habisan..br ayah tu sedar tanggungjawab...mentang2 dh cerai lepas tgn n suh ex wife move on...makin lemak la jantan2 mcm tu..go elly..tuntut smpi dpt..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
X sokong cara elly meroyan tp sokong  elly tuntut nafkah anak dia..
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 11:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagilah kesian baby tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Awanku replied at 11-6-2018 03:35 PM
Keluarga belah ayah saya (adik ayah), pun bercerai gara2 perempuan lain (isteri orang pulak time tu) ...

Wowwww sapa hakim tu. So adil dan saksama
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 11:29 PM From the mobile phone | Show all posts
gam_gajah replied at 11-6-2018 03:42 PM
serius cakap, byk dia kena bayar nafkah anak2 tu memandangkan gaji 6k je. dapat umah & keta lagi
...

Siapa lawyer? Lawyer gini harus simpan contact utk pass pada yg always ditindas
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Awanku replied at 11-6-2018 03:46 PM
Serius dear... mmg ini yg mahkamah perintahkan dia bagi... dan dia akur as long as dia dpt bersama ...

Silap tanya da. Heheh

Siapa lawyer makcik you?
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 11:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak kak lina pompom tentang status nafkah anak . Tak senang duduk la bekas laki nak beraya
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mawar_pink replied at 11-6-2018 10:21 PM
xpaham nape nk suruh move on..nafkah anak tu ptt tuntut hbs habisan..br ayah tu sedar tanggungjawab. ...

Khenn uols? Anggap je lah diorang tu belum makan garam lg
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-6-2018 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
tergelak besar aku baca caption kak lina..
dia siap cc Wan Azizah hahahahhahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2018 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
elly ni pun nk perhatian ke apa.. lelama meluat pun ada. bkn apa, ko berduit, ko ambil peguam kasi komital ini azmi. . buat dendiam. tahu tahu perintah mahkamah keluar. baru kelass mcm ko selalu pung pang. ni drama ja lebih. nak respect terus meluat pula.
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 02:21 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalo itu jer cara nk mengajar jantan tk guna tu teruskn kak lina, jgn bagi depe pijak kepala
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2018 04:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Motor lg penting dari nafkah anak.nnt ko mati suruh motor tu doakan ko. Ko dah tua sakit suruh motor tu jaga ko. Bila anak dah besar lps tangan terus cop anak derhakakoser..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 10:47 AM GMT+8 , Processed in 0.115765 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list