CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 5608|Reply: 39

Netizen Meluat Perempuan Bergetar Ovari Dengan Syed Saddiq

  [Copy link]
Post time 14-5-2018 11:52 AM | Show all posts |Read mode
Sejak berjaya menawan hati orang Muar, nama Syed Saddiq semakin melonjak dan sering meniti di bibir orang ramai terutama golongan wanita.


Foto: IG Syed Saddiq




Seperti mana kaum Adam tertarik dengan Naib Presiden PKR Nurul Izzah, pandangan kaum Hawa tak dapat lari daripada tertumpu ke arah Ahli Parlimen Muar itu.

Jika sebelum ini, orang ramai menyebut-nyebut nama bekas Menteri Belia dan Sukan, Khairy Jamaluddin sebagai tall, dark and handsome, kini Syed Saddiq pula menjadi dambaan wanita.

Ketika Perdana Menteri Tun Dr Mahathir Mohamad mengumumkan senarai rasmi tiga menteri kanan pada Sabtu, Syed Saddiq yang berada di belakang Dr Mahathir menjadi perhatian wanita di sebalik kaca televisyen.








Keadaan itu menyebabkan mereka tidak dapat menumpukan perhatian terhadap Dr Mahathir kerana mata asyik terarah kepada Syed Saddiq.


Tak boleh fokus, tak tenang, menggoda iman sangat!



Netizen Meluat Perempuan Bergetar Ovari Dengan Syed Saddiq




Keadaan itu bagaimanapun mengundang kecaman netizen kerana meluat dengan sikap segelintir wanita yang disifatkan terlalu gatal dan menggedik.

"Meluatnya dengan perempuan yang bergetar ovari dengan Syed Saddiq,"
komen netizen.




Foto: Twitter




Aduhai, boleh tahan gatal juga golongan wanita ya. Sampai ada yang cuba menjadikan Syed Saddiq sebagai calon jodoh mereka. - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 11:56 AM | Show all posts
pecah kn je smue ovari dorg tu..gelenyar sgt..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:15 PM | Show all posts
hahaahahah koserrr masa heolls jadi pembangkang takde sape amek kisah btw betul ke doctor tu gf heolls?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Bergetar ovari. Cehhh

I pernah reply komen kat socmed..this girl tgk gmbr i dan cakap i kacak ade dimple.
I pun comment "nape u..bergetar ovari ke?"

Terus i kene blok.
Kau igt kau lawa sagat ke pompuan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Meh aku rejam vagina sekor sekor.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Motif sgt la..geli bca komen2 tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 01:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Amboi kemain plak begetar ovari
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 02:51 PM | Show all posts
part paling sadis kat facebook i makcik2 kepam pun bergetar ovari jugak..geli laa..gentel la pakcik kat rumah tu...eeeuwww dah boleh jadi anak depa kot saddiq ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 03:39 PM | Show all posts
lepas dia menang kerusi parlimen tu kawan2 iolss pun terjebak sama up pic dia kat whatsapp status. ada yg buat profile pic terus.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:26 PM | Show all posts
tak dinafikan mmg heols helok. tp melampau nye fanatik2 heols.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Geletis semua y komen tergoda ngn saddiq tu...dh ler ramai y pakai tudung..seriusli,aiols is malu dgn kelakuan budak2 zmn skrg...pstu org2 sama gk membawang kt socmed retis2 seksi pungpang2 ckp psl aurat bagai...wadehek dgn gegel2 zmn skrg?aiols kenot brain the so gedik,gatal,geletik,gelenyar nyaa mereka..duhhhhhhh~
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:57 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas: tak dinafikan mmg heols helok. tp melampau nye fanatik2 heols.

yes..my kezen classmate dia ni zmn uia dlu..mmg dia ni ramai peminat..cukup syarat ler org katakan,rupa+tinggi+kaya..wat to not be liked about him kan...tp komen2 gegel2 tu mcm dah xde kemaluan,better laa cabut tudung sekor2 dan pegi serah body kt lorong hj taib tu kalau dah tahap cmtu mggeletisnye...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:19 PM | Show all posts
Victorioussss replied at 14-5-2018 12:34 PM
Bergetar ovari. Cehhh

I pernah reply komen kat socmed..this girl tgk gmbr i dan cakap i kacak ade ...

hahahahaha wah garang nye chuolls puji sikit tak boleh
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:36 PM From the mobile phone | Show all posts
beeeee replied at 14-5-2018 05:19 PM
hahahahaha wah garang nye chuolls puji sikit tak boleh

I tak garang..i gurau je ala2 pervert bergurau
Tapi diblocknya pulak

Pompuan mmg rumit. Xfaham
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 05:52 PM | Show all posts
weiii geli la...korang nak bergetar bagai simpan sorang la..nak tunjuk jgk pasaipa
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 06:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Cam anak hekan je bg ai...seb baik taste I yg matured....hehehe...35 and above
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
besarkecik replied at 14-5-2018 12:35 PM
Meh aku rejam vagina sekor sekor.

Terbahak aku.. Kahkahkah..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:11 PM From the mobile phone | Show all posts
hamboi meluat konon. lollol.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm pompuan zaman sekarang kemain lagi gatal mengalahkan jantan pulak.

Yg pakai tudung pulak tu yg lebih lagi gatal merenyam.
Memalukan kaum.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Erkk tolong la
Nexttttt{:nose
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 04:45 PM GMT+8 , Processed in 0.092138 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list