CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Cari-Nurulain

Netizen Meluat Perempuan Bergetar Ovari Dengan Syed Saddiq

  [Copy link]
Post time 15-5-2018 06:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Hahaha.. X sangka jadi isu gak  mamat hensem ni berdiri kt blakang Tun.. Ramai rupanya yg x hilang fokus termasuk ai.. M{:sing
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2018 08:33 AM | Show all posts
Muka dia ni memang helok, manis.. tapi taklah sampai terpecah ovari tengok dia ni. Tak tau lah, berkenan lagi saya kat YDPA kita compare to dia ni. Hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:07 AM | Show all posts
perempuan sekarang makin hilang maruah.
tak kira bini orang,tunang orang,mak orang dan lain-lain.
jangan rendahkan martabat wanita pls.erghhh
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 09:28 AM | Show all posts
syed saddiq ni mmg sedap di pandang. nak2x bile die senyum. tp sedap pandang jela. bkn la smpi gile xsedar  diri. hahahahahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:01 AM | Show all posts
tolong la korang ni, dengan budak bawah umur pun nak menggelintat
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:02 AM | Show all posts
ohh btw, aku ada cerita pasal abang dia syed abdullah
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:22 AM From the mobile phone | Show all posts
memang meluat..gedik tak hinggat
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:23 AM | Show all posts
Victorioussss replied at 14-5-2018 05:36 PM
I tak garang..i gurau je ala2 pervert bergurau
Tapi diblocknya pulak

hahahahah terhibur iolls di pagi hari ini harus la menawan dimple chuolls ittuw ramai nge-fans
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2018 10:26 AM | Show all posts
tapi iols baca komen2 tu ok jahhh
xder laa ckp ovari meletup ke...bergetar ke...si pengecam je yg mention
xtau laaa kalau full version ada
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:59 AM | Show all posts
Perempuan ovari meletup. Yang lelaki, meletup apa pula?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 11:15 AM | Show all posts
yg menggeletar testis tak dak ka sis  ?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 11:15 AM | Show all posts
yelongantung replied at 15-5-2018 10:02 AM
ohh btw, aku ada cerita pasal abang dia syed abdullah

cerr citer ...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 01:35 PM | Show all posts
gedik giler kot ayat2 ppuan2 ni....birah!
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 01:36 PM | Show all posts
besarkecik replied at 14-5-2018 12:35 PM
Meh aku rejam vagina sekor sekor.

hahhahah tegelak akuuuu...zalimmm btol
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 01:37 PM | Show all posts
yelongantung replied at 15-5-2018 10:02 AM
ohh btw, aku ada cerita pasal abang dia syed abdullah

kenape? pon ade viral kat ensem bagai....aku d atgk...biase jek.....ke mata aku kelabu...
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 04:44 PM | Show all posts
MariaClara replied at 15-5-2018 01:37 PM
kenape? pon ade viral kat ensem bagai....aku d atgk...biase jek.....ke mata aku kelabu...

aah memang biasa je pun harap tinggi gunjai je. but abg dia tu social as f. pernah rosakkan anak dara orang.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2018 05:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Victorioussss: Bergetar ovari. CehhhI pernah reply komen kat socmed..this girl tgk gmbr i dan cakap i kacak ade dimple.I pun comment "nape u..bergetar ovari ke?" ...



Pun bolehh. Hahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2018 12:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorg lg kt belakang Tun M tu tak menggetarkan ovari ke? Tall dark & hensem gak tu
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 04:54 PM | Show all posts
saddiq.. ur kpi is only 2 yrs tau, bukan 5 yrs. please stop being self exposed too much on socmed, focus more on yr post to help the youth. penat lah tgk dia ni duk berselfie memanjang
Reply

Use magic Report

Post time 19-7-2018 04:54 PM | Show all posts
pastu since pegi indonesia last time, ramai pulak cewek2 indo yg bergetar uterus masing2. duhhhh
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 03:37 PM GMT+8 , Processed in 0.068109 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list