CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Rapat Dengan Fazura, Zahirah Macwilson Didakwa Ada Niat Buruk?

[Copy link]
Post time 14-5-2018 08:39 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 14-5-2018 12:35 PM
Sesi photography utk starvilion.
Suka expresi ZM kat video ni.


Zahirah mmg skrg jd model utk starvilion ke?dia mmg ada produk baju sdri ke mcmana?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 08:41 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 14-5-2018 05:13 PM
Lawa jenis speechless.
Aku setuju.
Coz  tym aku terjumpa ZM, aku ter starstruck hockayyyyy. Cant ...

yes..sheols mmg beautifully built..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 14-5-2018 08:39 PM
Zahirah mmg skrg jd model utk starvilion ke?dia mmg ada produk baju sdri ke mcmana?

Starvilion mmg banyak berkolaborasi ngan artis kan.
ZM x starvilion.
Ada la kot baju raya ZM berkolaborasi ngan starvilion.
Haritu pun ZM shooting starvilion ngan hisyam hamid.
Nmpk sesuai jika berlakon bsama nnti.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 14-5-2018 08:38 PM
Xla..I xfhm sbb dia ckp sapa tag team sapa.sbb tgk tjuk tu mcm reporter ckp zahirah yg ada agenda. ...

Karatz memasing okay je  .yg obvious karatz jahzouk u ..l tetibe rengsa ..motip sgt kannn
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:55 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 14-5-2018 08:38 PM
Xla..I xfhm sbb dia ckp sapa tag team sapa.sbb tgk tjuk tu mcm reporter ckp zahirah yg ada agenda. ...

Apa yg i fhm, tajuk tu mcm nk ckp yg zm nk tag team ngn faz. Konon2 mcm zm ni ada niat lain bl dia rapat ngn faz lol.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
smudger01 replied at 14-5-2018 12:55 PM
Apa yg i fhm, tajuk tu mcm nk ckp yg zm nk tag team ngn faz. Konon2 mcm zm ni ada niat lain bl dia ...

Itu la..I pn phm cmtu.tp tgk komen cicisweet td ckp org lain nk tagteam dgn org lain.pelik jap.hahaahha.mgkin dia slh fhm la tu.hihi
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 09:04 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 14-5-2018 08:58 PM
Itu la..I pn phm cmtu.tp tgk komen cicisweet td ckp org lain nk tagteam dgn org lain.pelik jap.hah ...

Haters mmg camtu u..asal dpt hentam faz..1 kelegaan dh bg dorg. Lol
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 09:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Sukanya kita bila makin ramai suka zahirah

Harap fan dia bertambah juta2 hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 09:23 PM | Show all posts
eddysheddy replied at 14-5-2018 09:13 PM
Sukanya kita bila makin ramai suka zahirah

Harap fan dia bertambah juta2 hihi

uols suka ty kerrrr ,meols suka jugekk dgn dia,sgt2... samala dgn zm ni... meols nak la tgk zm ni berlakon dgn abam meols,fattah yg xkayu..koserr tau kaka hijau nii. gara gara zaman benak la ni..koserrr tul..tp still nak tgk zm berlakon dgn fattah,tinggi sama tinggi..nak tgk helok x..ni dok tgk zm berlakon dgn katek ajerr..

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 14-5-2018 08:58 PM
Itu la..I pn phm cmtu.tp tgk komen cicisweet td ckp org lain nk tagteam dgn org lain.pelik jap.hah ...

Jijiks ehh cicis tu sah2 karatz penjilat jahzouk. Smue bende die twistt same MO benak.. padehal kisah nye psl zm tagteam , ni dok pusing kat faz plak .. sakai perangai ..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 09:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by eddysheddy at 14-5-2018 09:58 PM
pujanggamerpati replied at 14-5-2018 09:23 PM
uols suka ty kerrrr ,meols suka jugekk dgn dia,sgt2... samala dgn zm ni... meols nak la tgk z ...


Zm berlakon ngan sape2 pun i nak tgk uols.. tgk lakonan dia selalu buat iols nak tgk lagi dan lagi haha

Zm ni cantik.. tp i paling suka dgr suara dia bila belakon. Mmg menyerlah terus. Btw her personality look elegant, gentle but sweet. Sebab tu dia sesuai watak yg ada kanak2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
pujanggamerpati replied at 14-5-2018 09:23 PM
uols suka ty kerrrr ,meols suka jugekk dgn dia,sgt2... samala dgn zm ni... meols nak la tgk z ...

Hahhahahhaha.
Fattah kena hapuskan dr dikaitkan ngan lofattah. Bru la leh hadap
Tapi klu la fattah berlakon ngan ZM. Semestinya iols akan try tgk. Demi ZM uols.

Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 09:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Kakak bolelah share kat adik kat mane dok buat2 alteration muka tu...helokk sgt nyah.... pesan kat adik alter sikit gummt smile...hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 14-5-2018 12:01 PM
Haha. Diakui suara ZM x sesuai utk menyanyi. Pliz jgn jadi penyanyi n ada lagu mcm kaka faz. Tp klu  ...

Haha kat fb semua org cakap suara zahirah macam sajat
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Fazura nampak tengggelam dengan kecantikan zahirah. Fazura nampak pendek bila duk sebelah zahirah yg agak gerga.. baka org putih khennn tapi zahirah mmg hottt patut dapat laki kokosen sebab dia hot macam megan fox
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 14-5-2018 09:57 PM
Kakak bolelah share kat adik kat mane dok buat2 alteration muka tu...helokk sgt nyah.... pesan kat a ...

Iols tertengok senario xx yg faz ada dalam tu. I think 13tahun lepas punya cerita. Kepam gilo faz masa tu dengan hidung kembang. Sekarang hidung dah tajam macam hanger okay! By the way ZM tak perlu alter apa2 kot sebab all is perfect walau rahang agak lebar.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
barfi replied at 14-5-2018 10:10 PM
Iols tertengok senario xx yg faz ada dalam tu. I think 13tahun lepas punya cerita. Kepam gilo faz  ...

Kannnn....banyak jua die alter zaman mewah die..  tp nampak natural...ZM ni kene alter sikit   tp jgn byk sgt smpai kntoi
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
eddysheddy replied at 14-5-2018 09:36 PM
Zm berlakon ngan sape2 pun i nak tgk uols.. tgk lakonan dia selalu buat iols nak tgk lagi dan la ...

Sama!!! Suka dengar suara dia brckp. Smpaikan scene Athea marah2 pun sy dok ulang byk kali.

Psl personality ZM tu pun sy setuju. Sbb Tu watak Athea tu menyerlah. Kena ngan personality dia. Lembut, sweet tp dlm masa yg sama tegas & syg kanak2.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawa body dia. Haha
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
monitor4 replied at 14-5-2018 10:38 PM
Sama!!! Suka dengar suara dia brckp. Smpaikan scene Athea marah2 pun sy dok ulang byk kali.

Ps ...

Aku suka tgk scene athea speaking berabuk episod 3. Yg dia explain psl konsep modern n vintage kat bella n hazran.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 06:53 PM GMT+8 , Processed in 0.177355 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list