CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Rapat Dengan Fazura, Zahirah Macwilson Didakwa Ada Niat Buruk?

[Copy link]
Post time 14-5-2018 05:48 PM | Show all posts
hijau88 replied at 14-5-2018 05:41 PM
Sbb lofattah la terserlah kekayuan heols. Duluuuuu, tym drama bencinta ngan fathia iols leh hadap  ...

omg, kejam statement chuols. hahahahaha! eh tp drama dgn FL tu best laa. entah apehal entah shmp hauk sgt heols dlm tu. emo betul meols kalau terkenang. eh jap, ot teruk meols ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 05:49 PM | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 14-5-2018 05:29 PM
Kalau dah lama baik, ok lah.. jgn lah ikot perangai jandha sundhal tunjuk ju.bo kat menteri2 bn  ...

kak kiah tulis camni, terkenang meols gambo back side dia berbaju biru tu. omg, terkejut tgk okkkkk! sebab rasa mcm seksissss
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Semua org Tau si fake tu mmg kaki tag team,busuk punya peragai,ingat budak sekolah ke apa
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 06:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by Cicisweets at 14-5-2018 06:50 PM

,... double post lak.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 06:52 PM | Show all posts
Cicisweets replied at 14-5-2018 06:48 PM
Semua org Tau si fake tu mmg kaki tag team,busuk punya peragai,ingat budak sekolah ke apa

oh kalau gitu betul lah kaka fake ada agenda bila berbaik dgn Zahira..... ??





Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 14-5-2018 05:49 PM
kak kiah tulis camni, terkenang meols gambo back side dia berbaju biru tu. omg, terkejut tgk okkkk ...

Seksissss dan sundhalllll.. dh lama x kena main belakang lah tu??? Kejiiii sgt jandha gersang nan satu tu., kosserrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 14-5-2018 06:48 PM
Semua org Tau si fake tu mmg kaki tag team,busuk punya peragai,ingat budak sekolah ke apa

Tapi tetap takleh lawan jandha sundhal tadah ju.bo kat menteri2 bn yg mmg terkenal ngn perangai tag team tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 07:04 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 14-5-2018 06:58 PM
Tapi tetap takleh lawan jandha sundhal tadah ju.bo kat menteri2 bn yg mmg terkenal ngn perangai ta ...

Yg tu pun 2x5 ke kiah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 07:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 14-5-2018 07:04 PM
Yg tu pun 2x5 ke kiah?

Iyo lah.. tak tgk yg latest ke?? Dan2 duk tag team ngn bini ex menteri tu.. kosserrrr
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 07:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 14-5-2018 06:48 PM
,... double post lak.....

Aku harap nick kau jadi cacatsweet nanti
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 14-5-2018 06:48 PM
Semua org Tau si fake tu mmg kaki tag team,busuk punya peragai,ingat budak sekolah ke apa

Oooo fitnahhhhh... mmg lobenak perangai hauk mcm u kan
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada org butthurt rupanya..maybe tak senang kot fazura disenangi ramai rakan2 artis.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 07:45 PM | Show all posts
Anything yang related to fazura, memang komplot ah - Lobenak
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:01 PM | Show all posts
biarlah lah diorang berkawan...sedap jer mata memandang...sama cantik sama pandai bergaya , sedap jer mata ni memandang
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Cicisweets replied at 14-5-2018 10:48 AM
Semua org Tau si fake tu mmg kaki tag team,busuk punya peragai,ingat budak sekolah ke apa

Siapa yg tag team siapa ya..zahirah ke fazura.?sbb tajuk tu mcm kata kt zahirah.ke I slh fhm tajuk.kesian zahirah dikata ada agenda.huhuhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 cantik dan tinggi. Kalau diorang gayakan baju oren Marc Jacobson tu pun rasa cantik terletak je
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 14-5-2018 08:19 PM
Siapa yg tag team siapa ya..zahirah ke fazura.?sbb tajuk tu mcm kata kt zahirah.ke I slh fhm tajuk ...

Spesis benak je yg insecure  dgn on everything ggg related to faz.. bio la faz nak tagteam pon.. jahzouk dorg takdo team . Sian forever alone .. yg ado pon awalina pondan .. hahah
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Si gila kiah mai pulak ni mmg x abes2 nk kaitkn cik jandha dia tu kt mana2 benang yg xde kaitan pon... KOSER laaa org asyik nk baca skrip ko 2 3 x. X suka diam kot x payah nk jandha sundal bagai... dengar2 diri tu kertoooo... butthurt sgt dgn cik jandha dia yg bertiang2 kaya & cantik compared dgn dia yg sendu & haukzzz jd makcik onion dlm forum 24/7.KOSERRR
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by hijau88 at 14-5-2018 11:09 PM

Sesi photography utk starvilion.
Suka expresi ZM kat video ni.

  
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:38 PM From the mobile phone | Show all posts
ZazzaMiller replied at 14-5-2018 12:33 PM
Spesis benak je yg insecure  dgn on everything ggg related to faz.. bio la faz nak tagteam pon.. j ...

Xla..I xfhm sbb dia ckp sapa tag team sapa.sbb tgk tjuk tu mcm reporter ckp zahirah yg ada agenda.mksdnya zahirah ke yg nk bertagteam dgn fazura?konfius kejap.huhu.bg I ok je zahirah nk kwn dgn artis senior..dia muda lg byk bleh blajar dr org lain kn.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 07:57 PM GMT+8 , Processed in 0.080976 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list