CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Rapat Dengan Fazura, Zahirah Macwilson Didakwa Ada Niat Buruk?

[Copy link]
Post time 14-5-2018 02:23 PM | Show all posts
sora13 replied at 14-5-2018 02:20 PM
jijiksnya. and one more thing, faz pun baik je dgn julripin and kak gaya tu. lobenak ni nak suruh  ...

hahahaha! sian lobenaks tau sora. meols nak ckp 1 jer, pakai serkup tutup rambut tu, jgnlah ikat kuat sgt. susah sel2 nak berhubung.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 02:23 PM | Show all posts
hijau88 replied at 14-5-2018 02:21 PM
Uols. Bkn uglynara tu karats fattahkayu ke?
Mmm.

tak silap, dia lofattah chuols. tp since x jadi, dia jadi lobenaks
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 02:25 PM | Show all posts
hijau88 replied at 14-5-2018 02:21 PM
Uols. Bkn uglynara tu karats fattahkayu ke?
Mmm.

lately ni macam kurang nampak citer patah nun chuols. huhu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Baik dgn artis lain dikata ada agenda. Kalu bergaduh kata suka cari pasal.

Kalu dh busuk hati hitam tu mmg mcm nie lah.

P/S adakah haters Fazura terulung sudah bangkit utk kembali menyerang Fazura.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 14-5-2018 02:21 PM
dah lama meols perasan abam nara suka dia. hahahaha. since then, iols stop berkunjung blog dia
...

Yeke dik abam nara tu suka jah dik? Oooo baru kaka tauuu... Uh uh huuu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 02:35 PM | Show all posts
sora13 replied at 14-5-2018 02:09 PM
depa ni dah berbalas komen bertahun dah le. Faz mmg selalu supportive dgn rakan artis yang pernah  ...

kann tak paham meolss..bila baik mula la kuar ada niat buruk ..kalo bermasam muka..kuar plak citer bergado ke apa..apooooo!???
tadi meolss nampak fazzy wish alhamdulilah mr grey dah sihat..yg ni apa plak niat dia tt?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 02:39 PM | Show all posts
hijau88 replied at 14-5-2018 06:21 AM
Uols. Bkn uglynara tu karats fattahkayu ke?
Mmm.

u slh...yg fatah tu budiey.com...while beautifulnara mmg pro lofa..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 02:40 PM | Show all posts
superwhy replied at 14-5-2018 02:35 PM
kann tak paham meolss..bila baik mula la kuar ada niat buruk ..kalo bermasam muka..kuar plak citer ...

yang ni nanti tt kata menumpang populariti mr. grey sbb faz kan dah sendu...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 02:51 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 14-5-2018 02:23 PM
tak silap, dia lofattah chuols. tp since x jadi, dia jadi lobenaks

Uglynara kannn sek2 lofa kan?? Ade ritu nara ni upload gambo wife die berturbann belofaa .. since then kene troll. No wonder kipas lofa je sbb bini die pon duk nemgidola kan lofa .. dari tudung elok ke turban.. gituhh lofa menginfluence org dr baik byk terus baik sikit .. kuikui
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 03:00 PM From the mobile phone | Show all posts
teen_angelJB replied at 14-5-2018 11:51 AM
Tapi zahirah..
Suara mu sumbangggggggggg sgt..
Mohon la jgn nyanyi..

Suara dia mmg haukk tp aku lg fokus kt jari telunjuk memasing yg nmpak jari jihan aje ada ink sbb ngundi..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tinggi Dan slimnya dia...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 03:08 PM | Show all posts
Sazzylicious replied at 14-5-2018 02:51 PM
Uglynara kannn sek2 lofa kan?? Ade ritu nara ni upload gambo wife die berturbann belofaa .. since  ...

heols ngefan berat kat jah. siap ada komen pernah meols bca, org tu siap wondering jah ada share ke dlm blog tu? hahaha! sbb asek2 citer jah jer keluar
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 03:09 PM | Show all posts
rosannazmia replied at 14-5-2018 02:32 PM
Yeke dik abam nara tu suka jah dik? Oooo baru kaka tauuu... Uh uh huuu

kaka rosannn niiiiii. haip! pura2 taktau plak
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 03:31 PM | Show all posts
dua dua sama jelita.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 14-5-2018 01:00 PM
akak takdelah minat sgt ZM ni
drama dia pun akak tak penah layan sangat
tp bila tgk bocey & frens  ...

Episode bape ek
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:32 PM | Show all posts

final episod jumaat lepas
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 04:34 PM | Show all posts
iriz88 replied at 14-5-2018 01:26 PM
Hahah iolls paling suka part jihan tak sampai nak tumbuk zmw sebab zmw tahan guna tangan sheolls y ...

yup..despite ZM pakai high heel, tp high heel yg pendek jah
bukan yg tinggi mcm kasut tongkol neelofa slalu pakai tu
tp kalao ZM x pakai heel pun, mmg dia sgt tinggi
and tangan dia panjanng sbb ms dia try pegang kepala jihan tu, panjangnyaaaa tangan dia
untunglaa ZM
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
BoongaKertas replied at 14-5-2018 02:23 PM
tak silap, dia lofattah chuols. tp since x jadi, dia jadi lobenaks

Iols yg silap lak. Yg minat fattahkayu tu, budiey kan. Confuse dah ngan uglynara.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
missannabella replied at 14-5-2018 02:25 PM
lately ni macam kurang nampak citer patah nun chuols. huhu

Confuse uols. Yg minat fattahkayu tu budiey kan.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 04:56 PM | Show all posts
ZM sesuai klu berlakon ngan Bang Tah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 01:41 PM GMT+8 , Processed in 0.081954 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list