CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-Saiful

Rapat Dengan Fazura, Zahirah Macwilson Didakwa Ada Niat Buruk?

[Copy link]
Post time 14-5-2018 12:00 PM | Show all posts
zmw neh mmg cantik n slim..
iolss harap bertemu jodoh dgn anak org kaya, hensem, muda, bijak n berbudi bahasa..
sygnya kalo bertemu jodoh dgn lelaki bukan2..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 12:01 PM From the mobile phone | Show all posts
Haha. Diakui suara ZM x sesuai utk menyanyi. Pliz jgn jadi penyanyi n ada lagu mcm kaka faz. Tp klu dlm berlakon kena menyanyi demi kehendak watak xpe la. Dimaafkan gtu.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Dua2 cantik & talented. Sila berlakon sama2 please...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
Netizen hati busuk. Orang nak baik baik pun sebok.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
lonely_surina replied at 14-5-2018 12:00 PM
zmw neh mmg cantik n slim..
iolss harap bertemu jodoh dgn anak org kaya, hensem, muda, bijak n berb ...

Cantik, slim, tinggi n lemah lembut ketika berckp. Haih.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:03 PM From the mobile phone | Show all posts
monitor4 replied at 14-5-2018 12:03 PM
Dua2 cantik & talented. Sila berlakon sama2 please...

Yeszaaaaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:04 PM | Show all posts
Edited by Badigol at 14-5-2018 04:08 AM

pernah bc kt komen ig zahirah ms dia ada isu dgn za,ms tu za tgh blakon dgn lofa kt milan,ada fans duk main tag2 nama fazura ckp fazura hasut zahirah suruh benci lofa sbb lofa rpt dgn za. ntah la i pun dh lupa apa motif komen tu.tp ada la terbaca rmai komen mcm tu..pstu bergaduh la kt situ. tak faham jap...  


btw,zahirah ni cun,tinggi tp kurus sgt la..boleh melayang ditiup angin zahirah ni umur brp ye?
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:05 PM From the mobile phone | Show all posts
hijau88 replied at 14-5-2018 11:42 AM
Ngek. Dah 1 pengurusan. Harus la support each other. Hello, ZM ni dah lama minat faz hockayyyy. Agak ...

Aah.. dari citer paknil tu ZM dah declare dia minat faz...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 12:07 PM From the mobile phone | Show all posts
lonely_surina replied at 14-5-2018 12:00 PM
zmw neh mmg cantik n slim..
iolss harap bertemu jodoh dgn anak org kaya, hensem, muda, bijak n berb ...


Amin... Selain dr ciri2 yg u mentioned Tu, yg penting lelaki tu hargai & dpt bahagiakan dia.


Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:08 PM From the mobile phone | Show all posts
Hot nyer kau zahirah..body lawo.awal2 .dulu nmpk biasa je.akak dh jd peminat ko sejak cite dgn sapik kyle tu
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:09 PM From the mobile phone | Show all posts
monitor4 replied at 14-5-2018 12:07 PM
Amin... Selain dr ciri2 yg u mentioned Tu, yg penting lelaki tu hargai & dpt bahagiakan dia.

...

Aamiin. Mudah2an.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Give tis gurl a break lah.. dia support faz pun org ckp gitu. Niat tak baik ape yg dorang fikir tu? Tak perna dgr ZM bermasam muka ngan rakan artis.. tkkn ZM nak amek laki faz pun..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Gila dah netizen....boleh plak terpikir niat buruk....serius sakit otak!
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm xde benda lain nak jadi bhn cerita. Apa la.
Apa2pun ZM mmg cantik, talented la.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Ke ada fans artis lain jealous yg ZM ni rapat ngan faz? Haha. Tu yg sj buat cerita.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Tergugat lettew.... Hewhewhew... Zahirah pun kadang nampak macam fazura... Yg penting gaya classy... Tak try too hard naw
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 12:17 PM | Show all posts
teen_angelJB replied at 14-5-2018 11:51 AM
Tapi zahirah..
Suara mu sumbangggggggggg sgt..
Mohon la jgn nyanyi..

hadoyai sampai anak dalam perut effect
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
senyum takyah lebar sangat.
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:19 PM From the mobile phone | Show all posts
MatDeghem replied at 14-5-2018 11:54 AM
Natural beauty.....



Ngok
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 12:20 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 14-5-2018 12:04 PM
pernah bc kt komen ig zahirah ms dia ada isu dgn za,ms tu za tgh blakon dgn lofa kt milan,ada fans d ...

Adoi fan fan lofa pun...asal boleh kait.dah2 le tu.tk untung apa pun faz nk buat mcm tu kot.i believe faz dh move on fokus dgn life dia je skrg.zaman dedulu ye la kot dok berebut bf.lg suka kot kalau betul lofa dgn zul.dah tk pyh nk kait2 dgn tok laki dia
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 06:47 PM GMT+8 , Processed in 0.077687 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list