CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 4284|Reply: 25

Lelaki Ini Cat Walk Pakai Gaun Daripada Bendera PH. Ada Berani?

[Copy link]
Post time 11-5-2018 04:52 PM | Show all posts |Read mode
Pelbagai cara yang dilakukan oleh para penyokong Pakatan Harapan (PH) bagi meraikan kemenangan. Masing-masing berasa gembira dan bersorak keriangan di jalanan sambil mengibarkan bendera Pakatan Harapan.







Namun, apa yang dilakukan oleh seorang lelaki yang dikenali dengan nama Stokin Wafiey ini menarik perhatian ramai netizen. Dia telah memuat naik status dan beberapa keping gambar berserta video cat walk di Facebook miliknya.


Lelaki tersebut bersama rakan-rakannya telah menjahit gaun menggunakan bendera-bendera yang dipacak di tepi-tepi jalan.







Ramai netizen yang terhibur dengan aksi lelaki ini. Dia dikatakan mempunyai tahap keyakinan yang tinggi dan berani berjalan dengan gaun tersebut di sekitar taman perumahan tempat tinggalnya.





Kenapa tidak? Lelaki ini berasa sangat gembira kerana parti yang disokong menang besar dalam Pilihan Raya Umum ke-14 baru-baru ini.







Bagi netizen yang sudah kenal lama dengan lelaki ini memang mengakui yang lelaki ini seorang yang kelakar dan menghiburkan. Lelaki ini sangat kreatif dan mempunyai banyak idea untuk menarik perhatian orang disekelilingnya.







Macam mana? Ada yang berani nak cat walk seperti lelaki ini kawasan kediaman? - CARI
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2018 05:33 PM | Show all posts
Edited by jazaa100 at 11-5-2018 05:40 PM

ha..ha...klu dia tunjuk betis, lagi cun....


Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 06:37 PM | Show all posts
@MissNigga ke ni?

Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 06:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Nak tanya off topic... Diva AA dapat berapa undi? {:thief
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 06:53 PM From the mobile phone | Show all posts
sharlenetexas replied at 11-5-2018 06:37 PM
@MissNigga ke ni?

Miss nigga kata dia nak buat baju raya. ...hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Can be coffee boy lah..
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 08:26 PM | Show all posts

oite... jgn kan baju .. design baju pun tak siap lagi tau ....

baideway ... mmg shantek baju yang heshes design ... ala ala gaun shinderella gitew... iols impress hokey
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 08:28 PM | Show all posts
noor2 replied at 11-5-2018 06:53 PM
Miss nigga kata dia nak buat baju raya. ...hehe

tu ar ... design baju ni grand sesangat ...
malu iols tau kalo nak pakai baju cenggini masa raya ...
cukup ler kalo iols design baju kebaya nyonya jer ... gitewww

baudeway ... design baju pun iols lum buat lagi ... la ni bendera bendera tu tgh berendam dalam besen
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 11-5-2018 08:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Sekali pandang ingatkan azwan ali td..hihi..rupenye org lain..alahaiiiii
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 08:54 PM From the mobile phone | Show all posts
MissNigga replied at 11-5-2018 08:28 PM
tu ar ... design baju ni grand sesangat ...
malu iols tau kalo nak pakai baju cenggini masa raya  ...

Bendera parti mana miss. .hehe
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Hamboiiii.. melibas sakan bro ni, mengalahkan peacock

If dia tak pakai black pant tu lagi better!
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 09:35 PM | Show all posts
noor2 replied at 11-5-2018 08:54 PM
Bendera parti mana miss. .hehe

harus ar be end .. sebab ada bendera besau tu, asanya cukup nak wat baju yang lengkap
logo dacing tu .. ingat nak letak kat punggung...

mau bontot iols mengerutu kalo letak logo tu kat punggung ...
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 09:52 PM | Show all posts
pandainya dia catwalk
high fashion gown gituh, kalah project runway
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 09:59 PM | Show all posts
MissNigga replied at 11-5-2018 08:26 PM
oite... jgn kan baju .. design baju pun tak siap lagi tau ....

baideway ... mmg shantek b ...

uols jangan lupa catwalk
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 11:28 PM From the mobile phone | Show all posts
imransulaiman replied at 11-5-2018 06:46 PM
Nak tanya off topic... Diva AA dapat berapa undi? {:thief

90 undi jer dekk, sedehhh
Reply

Use magic Report

Post time 11-5-2018 11:28 PM | Show all posts

harus .. tapi catwalk n posing kat umah jer sis
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2018 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
cara libasan kain persis model jah, heshe nih jantan sejati or kunyit
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 12:31 AM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 11-5-2018 11:28 PM
90 undi jer dekk, sedehhh

Huhuhu memang sedeyh!
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 12:40 AM From the mobile phone | Show all posts
susukambingbest replied at 11-5-2018 11:28 PM
90 undi jer dekk, sedehhh

Klu dia tau sapa lah yg 90 org tu, mesti dia masakkn rendang tetiap mgu utk dorang...
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 01:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Dh boleh kwn ngn mimi peri ni hahahahaha
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-12-2022 04:57 AM GMT+8 , Processed in 0.107264 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list