CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: CARI-MAL

Trump, Turnbull Ucap Tahniah Kepada Tun M

  [Copy link]
Post time 12-5-2018 01:56 AM | Show all posts


Boleh tak kalau dibatalkan saja "pertolongan" ransangan ekonomi yang Najib berikan kpd US tempohari?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-5-2018 03:07 AM | Show all posts

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 11:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Trump tu obvious gila tak suka najib. Masa najib jumpa dia, muka dia mcm malas nak layan je. Tp dah so najib offer duit konon utk kembangkan economy negara dia kan , takkan dia bodoh tak ambil kan. Haha.

Although Tun M tak suka trump, dia dah ckp dia takkan bermusuh dgn mana2 country. Biar la org lain nak gaduh, kita akan stay neutral.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 02:47 PM From the mobile phone | Show all posts
perlu ker translate nama khas White House jadi rumah putih? ianya serupa mcm translate Seri Perdana jadi Prime Glow
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-10-2022 11:47 AM GMT+8 , Processed in 0.068840 second(s), 18 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list