CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
1234
Return to list New
Author: Cari-suzy

“Mia Sara Tak comel Sebab Hidung Besar!” - Netizen

  [Copy link]
Post time 15-5-2018 10:41 AM | Show all posts
bebudak skang ni umo 12-13 thun da pndai mekap siap ade tutorial lagi..aku dlu baya dorang muka berlengas asyik men panas je..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-5-2018 11:16 AM | Show all posts
mia ni cantik je.. comel.
tapi bila bercakap, habis berterabur. mcm kalut2 tak tau apa yg dikejarnya
tp biasa la budak2 kan.. nnti dah besar pndai la dia ubah style dia.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 11:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Perniagaan make up berkembang pesat lately, sebabnya bdk sekolah pun skrg gigih bermake up bagai, so siapa nak buka perniagaan fokus benda ni.kalau dulu produk kecantikan pemutih muka dll  dah berlambak skrg.
Mia ni pada aku biasa je, ada bdk kecik2 comey ya amat, makin besar makin x comey, ada bdk kecik2 berlemoih, makin besar makin gojes.
So takyah ngutuk kalau tengok bdk tak comey, belermoih dll.
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 11:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Makeup utk photoshoot.ok la tu.xde la hari2 rope gitu
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Bagi aku mia sara berwajah matang tapi berbadan kanak2
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 07:48 PM | Show all posts
Comel jer dia ni. Yg mengata tu dah cukup cantik ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-5-2018 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mia dah masuk remaja, mmg x comel mcm dulu.. Asal bakat lakonan ada.. In sya Allah mia boleh berjaya dlm industri hiburan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-10-2022 03:45 PM GMT+8 , Processed in 0.077972 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list