CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
Author: Cari-suzy

“Mia Sara Tak comel Sebab Hidung Besar!” - Netizen

  [Copy link]
Post time 12-5-2018 06:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Camni depa cakap hidung kembang?


Belum tgok hidung aku lg.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-5-2018 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin besar makin cantik plak tgk mia
Sopan je
Plg annoying dgn instafemes liya maisarah yg baya mia ni sbb ajet cantik
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
beni_nikaido replied at 11-5-2018 04:53 PM
anak aziz m osman siap buat tutorial make up lagi
xde lak nk kecam. siap ckp comel keletahnye

Aku tgk dah tak comel anak aziz m osman tu
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Meols fans mia masa drama dia dulu tu. Ya Allah! Comel jer meols tgk dia. And skrg jadi cute lagi. Ape ah netizen ni.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Alahaii...dgn budak pun jadik nak kutuk...elok je comel budak tu...ape longkang nye mulut netizen
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 07:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Contoh terbaik kanak2 yang masa kecik comel namampus dah besar biasaaaaaaa jah rupanya.

So netizens, baby2 yang korang puja comel nak rak tu tak semestinya akan membesar cantik jelita hensem kacak jadi sila berpada2 mengeji anak orang yang tak comel di mata korang.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Siapa lah yg sibuk tak habis pasal rupa orang masa kecik n masa dah besar.. no life sgt
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 07:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Makin besar mia nampak mcm apaknye
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 12-5-2018 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
She was very2 cute masa kecik dulu...rasanya darlings for all tv channels.. dh besar more wajah ayah dia
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2018 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
shernazz replied at 11-5-2018 03:44 PM
Netizen x move on lagi ke
Biar lah dia
Xkan nak naked face pakai.liptip je depan kamera

bilanya nak move on? xkan nk tggu mia 60taun?msian ni mmg sejenis payah nk move on ye.jenis terkenang2 gitu smpai mia bukan lg baby dh jd anak dara ada naluri nk berlawa2 pun xleh terima.hengat mia ni mcm upin ipin dh berzaman smpai keharini masih tadika lagiii
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 12:21 AM From the mobile phone | Show all posts
yuliss replied at 12-5-2018 08:52 PM
bilanya nak move on? xkan nk tggu mia 60taun?msian ni mmg sejenis payah nk move on ye.jenis terken ...

Tu la
Netizen.sendiri pon.nnt jadi nenek.juga n.atok
Huntung lah mia sara.nak.kekal.6 tahun sampai akhir hayat kan..hahaha
Hadoi la..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 03:30 AM From the mobile phone | Show all posts
Bodoh nya siapa yg cakap Mia xcomel sbab hdung besar tu..tengok jap muka.molek sangat ke...cakap macam orang takda otak..buruk hokay orang dewasa kata gitu kat budak2.buruk perangai..ni mesti jenis yg belek2 muka anak orang pastu komen comel atau tak padahal muka sendiri kepam busuk..
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 06:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Comel je budak ni. Pakai mekap pon xbole. Habis xkan nak berkepam Je.
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 09:56 AM | Show all posts
tak suka sbb muka dia sejibik apaknya
Reply

Use magic Report

Post time 13-5-2018 09:14 PM From the mobile phone | Show all posts
comel je tengok. kecoh je makcik2 bawang ni
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 01:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Mia ttp comel mcm dulu2...rasanya nanti dia makin besar makin gojes lah...
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 14-5-2018 09:59 AM | Show all posts
elok je cukup sifat..dah besar ni lain mukanya tapi still cantik la.. yg penting ko jgn cucuk2 ye dik..
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 11:54 AM | Show all posts
sibuk tudung org, tudung sendiri/pasangan labuh sgt ke?

hidung sendiri mancung bak seludang ke??
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 02:41 AM From the mobile phone | Show all posts
X abis2 netizen ni nk komple..{:laugh{:laugh{:laugh{:laugh
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2018 10:37 AM | Show all posts
inspektoremos21 replied at 11-5-2018 09:30 PM
Mentang2 budak tu speaking berabuk kan.. terus nampak cute & 'intelligent' gitu di mata netizen ha ...

Kannn....Double standart sangat. koserrr
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

14-8-2022 11:39 PM GMT+8 , Processed in 0.076484 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list