CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
12
Return to list New
Author: Cari-Aimi

"Tudung Pun Kena Ragut Ke?"-Pramugari Disamun, Tapi Lelaki Ini Berdakw

[Copy link]
Post time 9-5-2018 11:54 AM From the mobile phone | Show all posts
yg komen ala2 dakwah xberhemah tu la selalunya kaki porn...sibuk tuding aurat org padahal smbil menegur smbil stim..nyampah iols
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-5-2018 12:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Nurul8001 replied at 8-5-2018 04:15 PM
Baju yg dia pakai mcm uniform..
Ke tak..?
Kalo uniform, mungkin dekat dgn tempat kerja?

Kalau pramugari biasa parking tbs, nu sentral etc tu chuols. Then naik ets or bus ke klia. Tu yg wondering actual place sbnrnye ni kat mana.
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 01:26 PM | Show all posts
satu hari nanti akan jadi macam kat belah arab sana....  asrama perempuan satu universiti terbakar...  satu rentung sebab masa dia nak escape,  bomba tak bagi keluar sebab tak pakai tudung...

welcome to talibanisasi Malaysia...
Reply

Use magic Report

Post time 9-5-2018 02:09 PM | Show all posts
dani-rox replied at 8-5-2018 07:18 PM
tipikal asshole
org tengah cerita psl ragut, dia sibuk bersarkastik pasal tudung. semoga ko mati dl ...

semoga dia mati kebakaran sambil meraung berdoa merayu-rayu pada awloh agar kebakarannya lesap, namun awloh buat deekkkkkk je tak tahu sambil makan popcorn tengok dia mati terkangkang. aku tambah sikit.
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2018 01:07 PM | Show all posts
biasa jantan keparat camne nak tunjuk kekonon dia suci dlm lumpur. puiiii, bsk klu sedara mara atau ko sendiri jatuh terkangkang, ko tanya blik benda sama. goblok tu the max. mentaliti pprt, bkn mentaliti parti mana pon. stay to the topic
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2018 05:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Calling @jargon selaku wakil dr malindo air utk beri keterangan
Reply

Use magic Report

Post time 10-5-2018 07:00 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_premierleag replied at 10-5-2018 05:49 PM
Calling @jargon selaku wakil dr malindo air utk beri keterangan

Parking mne ni...either klia or szb takpon tbs or kls..tp jarang noks crew2 nk parking kls sbb rates mahal melampau...slalu tbs jah sbb max rm10 sehari banding gn kls...ksian uolss stil xdgr crite ni crew mne yg kne...mklumlah hub ade dua klia gn szb gtuh...tu sbb iols rela sewa bilik jah area kota warisan sana klau blk rmh parents pon iols rela jh gigih redah naik lrt then amik bus g airport gtuh..dahla tgn tu aset jgk uolsss utk crew2 ni...

Standard la noks pak lebai gigih ceramah bab aurah org tp.klau dlm kabin mata diorg jgk trbeliak kejap2 pandang ala2 nak hntar bangla blk dhaka gtuh...abaika. spesis camni...spesis lebai camni lg diorg ala2 pandang serong aurah aku lg aku makin selak2...so pergi mateeyy gn set2 lebai lebainita bawal.kepam
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2018 08:52 PM From the mobile phone | Show all posts
kan...ignore je la yg dok berdakwah atas tragedi org. mcm la kat ...... tu takde pompuan kena rogol kena ragut
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2018 09:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Pagi 9hb tu aku kt tbs tgu bas.. sekali lalu pompuan pakai baju mcm nilah.. terfikir keje airlines mana teruk sangat kain tu belah smpai nmpak seluar pendek kt dlm tu.. baik cabut je trus kain tu..
aku perati je lelaki2 dkat2 situ.. mmg mata pandang kar bawah tu lah..

Giler tinggi belah kain die..mampusss
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2018 10:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Lepas luka dah baik nanti mesti parut kan? Blh jd FA lg ke?

#pernah dengar dulu syarat FA takleh ade parut kat tangan.
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:34 PM GMT+8 , Processed in 0.094139 second(s), 24 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list