CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: alagapass

Uqasha oh uqasha

  [Copy link]
 Author| Post time 6-5-2018 09:41 PM From the mobile phone | Show all posts
Nham22 replied at 6-5-2018 09:21 PM
Silap2 die supplier...mewahhh

Kalau supplier lagi berat kan ptuduhan dia.. abes la kau nakkk
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 09:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Really?? Ada video tgh khayal ke
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 6-5-2018 09:41 PM
Uqa accident langgar keta orang, then polis pegi tengok nampak sorg pompuan dlm keadaan khayal..bwk  ...

Accident kat mana? Org yg dia langgar tu ok tak? Baru lagi ke kena cekup?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2018 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Cekla replied at 6-5-2018 09:41 PM
Uqa accident langgar keta orang, then polis pegi tengok nampak sorg pompuan dlm keadaan khayal..bwk  ...

53biji...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Alaaaa tak sempat baca. Alahai sayangnya muka lawo body lawo tapi layan barang pulak..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru nk suka uqasha sbb die nmpk comel n baikk baru2 nie.. sekalii
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 6-5-2018 09:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanatus replied at 6-5-2018 09:43 PM
Accident kat mana? Org yg dia langgar tu ok tak? Baru lagi ke kena cekup?

Taman tun dr ismail
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by simatakucing at 6-5-2018 09:46 PM

Katenyeh...

Uqasha kena tgkap pulak kes dadah  1145 pg tadi
Dia lggar kete cina
Dia bwk range rover
Kt ttdi
Dia tgh khayal mse tu
Dia langgar kete cina tu
cek beg pun jmpa dadah

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanatus replied at 6-5-2018 09:43 PM
Accident kat mana? Org yg dia langgar tu ok tak? Baru lagi ke kena cekup?

Dlm report yg i baca tu tulis 6 /5 /2018. Somewhere kat ttdi, dia naik range rover.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Wowww seriously
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Thanatus replied at 6-5-2018 09:43 PM
Accident kat mana? Org yg dia langgar tu ok tak? Baru lagi ke kena cekup?

Orang yg dia langgar tu la call polis, chinese guy
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Perghhhh lagi hot ni.. mohon sorang up pic report polis tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:49 PM From the mobile phone | Show all posts
simatakucing replied at 6-5-2018 09:32 PM
Zasss sebaik mendapat tahu trus pecut keforum cari hihih

Chuolss baca kat mana nok??
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Kenapa akak tak terkejut langsung
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Omggg dia ke?!?!! Alahaiii paseipaaa laa buat hal!
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Allorhh tak smpat baca..knape ek?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 09:52 PM | Show all posts
Edited by fahmein at 6-5-2018 10:02 PM

Pelakon wanita kantoi dadah


SEORANG pelakon wanita popular ditahan selepas polis menemui enam ‘aluminium foil’ mengandungi 53 pil eramin 5 di dalam beg tangan miliknya, hari ini.

Sumber berkata, dadah itu ditemui selepas pelakon berusia 26 tahun itu dibawa ke Balai Polis Taman Tun Dr Ismail, Kuala Lumpur selepas terbabit dalam kemalangan jalan raya di Jalan Burhanuddin Helmi, Taman Tun Dr Ismail, 11.45 pagi tadi.

"Pelakon yang juga kakak kepada dua pelakon wanita popular yang memandu Range Rover dikatakan melanggar kenderaan Honda BRV di jalan terbabit.

"Anggota polis yang ke lokasi kejadian mendapati pelakon itu dalam keadaan khayal sebelum dia dibawa ke balai polis itu untuk pemeriksaan lanjut," katannya ketika dihubungi, hari ini.

Katanya, sebaik tiba di balai polis itu, anggota polis wanita membuat pemeriksaan tubuh pelakon berkenaan dan menemui 53 pil eramin 5 yang dianggarkan seberat 14.74 gram dalam beg tangan miliknya.

"Ujian saringan awal air kencing dilakukan terhadap pelakon wanita itu didapati negatif.

"Dia kini ditahan di balai polis itu untuk siasatan lanjut," katanya.

Katanya, kes ini disiasat mengikut Seksyen 12 (2) Akta Dadah Berbahaya 1952 kerana memiliki dadah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:52 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar dia... jd betullah gosip 2 org bff jelita yg khayal dkt club tuu??
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Gambar dia... jd betullah gosip 2 org bff jelita yg khayal dkt club tuu??

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 09:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm...lom keluar berita lagi ni... Google pon xdee
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 08:48 AM GMT+8 , Processed in 0.180194 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list