CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: alagapass

Uqasha oh uqasha

  [Copy link]
Post time 6-5-2018 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
murasaki replied at 6-5-2018 10:29 PM
Iollss tunggu soraaaaaaang lagi retis pompuan tu...yg dah lama so-sial & penah ada kes dadih...nampa ...

Siapakah??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 11:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Mengamok la michael
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Sendiri gali kubur sendiri. Dapat sedap sementara jela dengan dadih tu. Tak sayang masa depan betul
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasanya dlm dunia artis ni dadah pil tu dh biasa.ramai org yg offer jual beli barang hrm ni.konon utk hilangkn tension penat shooting takpun utk tenaga.jadi depend pd dri msing msing la nk terjebak ke tak.yg xkuat iman kecundang la.boleh kata 70% artis xbersih.lg 30% tu mgkin niat btul btul nk kerja.pegi shooting pstu balik rmh tidur.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia mmg kaki barang dr dulu laaaaa.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Sayangnya... Rupa ada, bakat  ada Tp mendadih...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Eramin 5 ni ubat penenang kuda
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:19 PM From the mobile phone | Show all posts
Kau telan sebijik je natang ni apa pun kau tak hengatttt
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 11:21 PM From the mobile phone | Show all posts
Uqa dh Selamat off comment ig dia.. ke mmg dh lama dia off comment ??
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:22 PM From the mobile phone | Show all posts
kalau bawak dadah banyak tu, apa hukuman?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Pastu nnt kuar la statement minta maaf dr uqa. Dh insaf
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:23 PM From the mobile phone | Show all posts
Tak perasan ke uqasha tetibe kurus. Masa dia dgn hefny mokmok smpi naik 13kg
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 6-5-2018 11:21 PM
Uqa dh Selamat off comment ig dia.. ke mmg dh lama dia off comment ??

Nopee dia mmg baru off komen. Iolls stalk dari kes dia ni timbul lagi hahha  
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:24 PM From the mobile phone | Show all posts
nia_salina replied at 6-5-2018 11:18 PM
Eramin 5 ni ubat penenang kuda

inikah yg dipanggil pil kuda?
klu bawa dlm kuantiti banyak mcm uqasha tu, apa hukuman?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Sek2 kito wak malu kokghe
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
umbut replied at 6-5-2018 11:04 PM
Putus tunang pki tudung.. putus cinta, main brg.. pas ni apa lagi oooii

Dia bekas tunang Pekin Iman halusinasi khuenzz??
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Dengarnya dulu sopik kail pun same...so sopik kail pun jangan pg buat kantoi pulak naaaa...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Login_ID replied at 6-5-2018 11:24 PM
inikah yg dipanggil pil kuda?
klu bawa dlm kuantiti banyak mcm uqasha tu, apa hukuman?

dia lebih kurang ectasy.. laki suka guna eramin 5 nak rogol org..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:32 PM | Show all posts
Badigol replied at 6-5-2018 10:59 PM
Tak psl psl I gi godek satu satu gmbr dia kt ig.tp x nmpk sgt.klau fatiya tu nmpk sgt la lebam leb ...

Fatiya tu ada (dark circles) sejak dok Uitm Kedah lagi

Obvious kot.

Dlu I tak tau knpa. Then my friend ckp "amik barang tu".
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 6-5-2018 10:09 PM
aiyokk... lps ni kena gam dgn stesen tv x?

dia ni dh x dgn hefny lg ke?


Putus sudah ikatan. Dah berbulan rasanya break. Uqasha lama dah unfollow ig hefny sejak March. Gambar pun delete.

Mek kenapa pergi buat hal balik. Dah elok orang bagi banyak job belakon sekarang bersyukur lah walaupun stress jangan lah terus mendadih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 08:53 PM GMT+8 , Processed in 0.293079 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list