CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: alagapass

Uqasha oh uqasha

  [Copy link]
Post time 6-5-2018 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kena banned ke tak ni nanti
Ke michael ang x kisah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Koalajaguar replied at 6-5-2018 10:19 PM
Iolls rasa dah putus

mak baru tgk ig minah lalok ni, mmg dah x ada gambar2 dgn hefny. tp ig hefny ada lg gambar dgn minah ni..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Edited by friedfishsoup at 6-5-2018 10:32 PM
fahmein replied at 6-5-2018 10:01 PM
C/P
FAKTA KES
PADA 06.05.218 JAM LEBIH KURANG 1145HRS SEMASA SAYA BERSAMA KONST 192630 BERTUGAS R ...


better tutup address dia. atau delete terus report ni.
bahaya expose address and ic uqasha.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Awanku replied at 6-5-2018 09:53 PM
Gambar dia... jd betullah gosip 2 org bff jelita yg khayal dkt club tuu??

Haggard nampak dlm gmbr ni. Gmbr tadi ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Part melalok mmg rasanya dah lama dia ni
Tp bila dia berlakon ok kat HSC, igt kot dia dah serius dgn lakonan betul nak berubah
Rupa2nya....
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:33 PM From the mobile phone | Show all posts
MissNigga replied at 6-5-2018 10:26 PM
FAKTA KES
PADA 06.05.218 JAM LEBIH KURANG 1145HRS SEMASA SAYA BERSAMA KONST 192630 BERTUGAS RONDA  ...

Missnigga jgn begini syg., alamat n details kasi tutop sikit. Karangggg xpsll mendapat
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:34 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 6-5-2018 10:28 PM
Khayal tp ujian negatif. Ape yg buat dia khayal?? Tp boleh jadi org nk pedajal dia. Who knows ka ...

Erimin 5 mmg x sankut. Xde alat test kt malaysia.


Ni meols copy komen kat fb.. Xtau lah betul ke tidokk
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Sazida replied at 6-5-2018 10:28 PM
Khayal tp ujian negatif. Ape yg buat dia khayal?? Tp boleh jadi org nk pedajal dia. Who knows ka ...

Jom serbu ig hefny sedap
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
murasaki replied at 6-5-2018 10:19 PM
Tekya tu kat iglive pon terang2 nampak khayal, lalok je manjang.
kalo terlepas, x terjaga tu kang ...

Sekarang pun nampak lalok ke?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Police report tulis tiada saringan so macam mana media tulis negatif
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Koalajaguar replied at 6-5-2018 10:06 PM
Pakai tudung chuolls

jgn lah expose address and ic dia please. bahaya utk Uqasha and her family. delete this picture or mosaic the details
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Adohai uqaaaaa, mengapa begini kak
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Die ni kakak ke? Igtkan die ni adik kepada nely...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:36 PM From the mobile phone | Show all posts
murasaki replied at 6-5-2018 10:29 PM
Iollss tunggu soraaaaaaang lagi retis pompuan tu...yg dah lama so-sial & penah ada kes dadih...nampa ...

TZ ke tu??
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:38 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 6-5-2018 10:35 PM
Jom serbu ig hefny sedap

Erimin 5 tu mcm pil kuda ke? Kalau xleh test kt mesia, mana dia dpt stock tu kalau dia terbukti ambik?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
korang ni kalau nak share sesuatu report tentang seseorang, please please please cover his/her personal details such as IC number and address.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Why uqasha!?! Whyyyy???!!!
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:41 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 6-5-2018 10:35 PM
Jom serbu ig hefny sedap

Iolls dok refresh ig hefnysedap, mic ang, senrose sister takde lagi komen padu2 masuk, tak selaju fb hahah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:42 PM From the mobile phone | Show all posts
alieyrina replied at 6-5-2018 02:20 PM
Aku heran lak napa korg heran..cer tgk muka dia kalau x mekap..mcm muka org amik dadah

Mcmana muka org ambk dadah?tgk muka dia mcm normal je klau xmakeup.putih gebu je
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
FK 2.0

Kang heret member skali dok meratib kena naya
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 11:22 PM GMT+8 , Processed in 0.303040 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list