CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: alagapass

Uqasha oh uqasha

  [Copy link]
Post time 24-7-2019 07:21 PM From the mobile phone | Show all posts
puteribaya replied at 24-7-2019 03:15 PM
x yah penat2 nak kesian sapa2 pun..kalu dah jodoh..kau kesian sampai tbuntang mata pun..x guna..se ...

Tapi tengok dorg mcm bawak haluan masing2 jer. Kamal tak follow uqasha , uqasha tak follow kamal kat ig. Komen2 kamal kat ig uqasha pon dah delete. Mcm ada something happen la. Tp ngan pelakon2 lelaki yg lain elok jer uqasha berbalas komen. Mcm si lan, din, kamil tu.
Boleh bagi link thread STA tak
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-7-2019 10:06 AM | Show all posts
NoraAnne replied at 24-7-2019 07:21 PM
Tapi tengok dorg mcm bawak haluan masing2 jer. Kamal tak follow uqasha , uqasha tak follow kamal k ...

emm sesuatu kan..tapi ngan senrose ni Kamal bukan baru,,dia dah lama kenai masa belakun ngan Nely lg..so mungkin US dah anggap dia cam famili fren, so x yah nak folow2 sgt kot,,tah laa sis..I suker je 2 ketui ni..tp cinta dan jodoh bukan hak kita,,kita doakan je apa yg terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 25-7-2019 01:55 PM | Show all posts
NoraAnne replied at 22-6-2019 04:39 PM
Tapi takdelah mendadih kan huhu, xdelah kena pass sana sini mcm bola huhu.

Dia tukang pass bola je..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 10:36 AM GMT+8 , Processed in 0.092201 second(s), 22 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list