CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: alagapass

Uqasha oh uqasha

  [Copy link]
Post time 6-5-2018 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Abis la uqa lps ni.. Sayang btl ngn bakat dia ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Kayenyeh 53bji ckt jah.g makmal tgl bape gram jah katenye.so kejap jela lepas kot cume name jelah busuk ckt
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Awanku replied at 6-5-2018 09:53 PM
Gambar dia... jd betullah gosip 2 org bff jelita yg khayal dkt club tuu??

Sah lah tgh khayal klu rupa dh mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 6-5-2018 10:05 PM
Apa maksud.. ditemui sedang khayal, Tp air kencing negetif eh ???

Mgkin akan adaa saringan kedua...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:10 PM From the mobile phone | Show all posts
Tizzy tu bila la nak kantoi dia tu rasa lg lama dr set2 uqasha n tiya ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
murasaki replied at 6-5-2018 09:58 PM
Ingat kan ungka dah insooofff sejak2 konon dipuja balik.

Tapi tapi...iollss x penah nak husnuzon  ...

Meolss duk menunggu tekya yg kena tangkap tgh khayal dlm handbag ada dadah, sekali org lain yg kena tangkap dulu.. org lain tu pulak, bff tekya.. HHaa, elok lah tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:12 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 6-5-2018 02:09 PM
aiyokk... lps ni kena gam dgn stesen tv x?

dia ni dh x dgn hefny lg ke?

Rasanya dh lama putus kot.mcm dah tak ada apa apa dh kot.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 6-5-2018 10:05 PM
Apa maksud.. ditemui sedang khayal, Tp air kencing negetif eh ???

Dalam report polis takde cakap pun ujian air kencing negatif.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
alagapass replied at 6-5-2018 10:05 PM
Tengok ig nye aman2 jahhh

Baru lagii kot. Tengok komen pun takde lagi org seru pasal ni. Tunggu sejam dua lagi haha
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:13 PM From the mobile phone | Show all posts
Adoi.. asal la ko amek bijik dik. Bawak byk lak tu dlm beg. Rip senrose.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Iols tarik balik segala pujian iols psl Uqa lepas HSC
Org mcm ni patut ban terus dari driving bukan apa, nyawa ko mungkin panjang, tapi org yg tak buat salah, berhati hati  plak jadi mangsa
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Badigol replied at 6-5-2018 10:08 PM
Kan..hritu bru mike kutuk pelakon kwn fatiya tu sbb ambik brg.siap ckp lg xkn ambik pelakon yg bua ...

Yess thats whyyy, still ongoing lagikan kat malaysia punya scene. Ceritanya nak start dah kan hbsi mr grey ni. Ayoyoyoyo
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:14 PM | Show all posts
estrelle replied at 6-5-2018 10:05 PM
Tkyah nak terkejut sangat.Geng2 mendadih dgn tetekya khuens .

Hamboiii komen...
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:14 PM From the mobile phone | Show all posts
As expected..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 6-5-2018 10:05 PM
Apa maksud.. ditemui sedang khayal, Tp air kencing negetif eh ???

Mabuk kot., baru balik dari club or tertido umah kawan, pagi2 dh nk tghri baru balik umah sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa komen Hefny Sedap?? X sabar nk tahu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 10:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Kantoi jugak akhirnya yerr. Tak insaf2 dari mendadih.

Dah mendadih, lepas tu membahayakan org lain pulak. Kalau kena gam, selayaknyalahh.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Nasib baik lah kena tangkap ni time dh freehair.. kalau time2 bertudung, mahu tak haru??? Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
makneng replied at 6-5-2018 10:09 PM
aiyokk... lps ni kena gam dgn stesen tv x?

dia ni dh x dgn hefny lg ke?

Iolls rasa dah putus
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 10:19 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 6-5-2018 10:12 PM
Meolss duk menunggu tekya yg kena tangkap tgh khayal dlm handbag ada dadah, sekali org lain yg ken ...

Tekya tu kat iglive pon terang2 nampak khayal, lalok je manjang.
kalo terlepas, x terjaga tu kang sorang lg mendapat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 09:17 AM GMT+8 , Processed in 0.183121 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list