CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: alagapass

Uqasha oh uqasha

  [Copy link]
Post time 7-5-2018 12:00 AM From the mobile phone | Show all posts
iriz88 replied at 6-5-2018 11:56 PM
Bila last mic ang ig live eh? Dia kan rajin gak mengupas bawang isu2 semasa  ni. Adakah kes ni bak ...

bln lps kot sjk pg australi shootibg heol x bt live. tgu la ntn dia bt live hencapan nya hihi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-5-2018 12:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Awanku replied at 6-5-2018 09:52 PM
Gambar dia... jd betullah gosip 2 org bff jelita yg khayal dkt club tuu??

Sapa bff heshe?
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Koalajaguar replied at 6-5-2018 11:54 PM
Baru balik shooting or baru balik dr mana2 atau nak g hntr brg kat kawan2.. What a bad day for her

Haishh syg bakat ase rupa oun ade
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Rugi jah muka cantik namunnnn
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 6-5-2018 10:05 PM
Apa maksud.. ditemui sedang khayal, Tp air kencing negetif eh ???


Dadah baru digest hagaknya. Tak sempat jadi zat berkhasiat untuk ayaq kencing
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 6-5-2018 11:59 PM
polis ckp negatif dadah air kencing nya
jadi eramin tu utk jual ke makan sendiri ?

Klu dadah je is eramin air kencing mmg ssh nak detect babe. NSeb2 je klu sangkut. Plus dia ade 2 jenis. Yg ngantok n x ngantok punya. Klu setakat mkn sbijik tak lah lalok. Sbb tgk gmbar dia tuh mcm terok sgt mau bape bijik la tuh dia telan
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 6-5-2018 10:05 PM
Apa maksud.. ditemui sedang khayal, Tp air kencing negetif eh ???

adakah ini akan jd cam kes tok peyed
kes setel ada org tlg cover? dh sah2 cina tu ckp sheol khayal. tetiba kencing negetif. kencing manis kot hihihi
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:08 AM | Show all posts
MissNigga replied at 6-5-2018 10:26 PM
FAKTA KES
PADA 06.05.218 JAM LEBIH KURANG 1145HRS SEMASA SAYA BERSAMA KONST 192630 BERTUGAS RONDA  ...

Lara nak tanya, kalau benarlah Uqasha khayal dan bawa dadah, kenapa? muka cantik, perlakun terkenal dan ada duit. Usia dah nak masuk 26 tahun. Kalau stress, semua orang pun ada masalah dan selalu stress, kalau kawan ajar tak kan tak reti menolak. Lara pelik lah kenapa ada manusia bodoh macam ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-5-2018 12:08 AM | Show all posts
Khayal je lah kat rumah, jangan lah drive dan bahayakan orang lain Bayangkan kalau kau tengah khayal/mabok terlanggar mati seorang ayah kepada 3 orang anak, isterinya lagi sarat mengandung anak ke 4.

or naik Grab.
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:14 AM From the mobile phone | Show all posts
cha-cha replied at 7-5-2018 12:08 AM
Khayal je lah kat rumah, jangan lah drive dan bahayakan orang lain  Bayangkan kalau kau tengah kha ...

Mungkin org khayal ni mana sedar kot or separa sedar apa dia buatkan,  tp itulah kesiannya kat mangsa2 acc yg tak bersalah tu alahaiii
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Login_ID replied at 6-5-2018 11:24 PM
inikah yg dipanggil pil kuda?
klu bawa dlm kuantiti banyak mcm uqasha tu, apa hukuman?

Sepapan ada brapa je wakkk. Ni berpapan papan cmna nak jawab tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
solarlunar replied at 6-5-2018 11:32 PM
Fatiya tu ada (dark circles) sejak dok Uitm Kedah lagi

Obvious kot.

Sama je tuuuu
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:16 AM From the mobile phone | Show all posts
kumak replied at 6-5-2018 11:32 PM
dia lebih kurang ectasy.. laki suka guna eramin 5 nak rogol org..

Ye betul. Bg pompuan sebijik apa pun dia tak hengat
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:17 AM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 6-5-2018 11:21 PM
Uqa dh Selamat off comment ig dia.. ke mmg dh lama dia off comment ??

baru off comment kot.sbb sblom kes ni mmg blh komen
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:20 AM From the mobile phone | Show all posts
sayangselasih replied at 6-5-2018 11:43 PM
drama tak habis shoot lagi, pelakon dah buat hal. mesti tak bole continue dah kan? mf ckp byk lg sce ...

smlm tgk igs ungka mmg byk scene dia smlm dlm 24 kot tu yg letih sampai khayal
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:23 AM From the mobile phone | Show all posts
katibism replied at 6-5-2018 11:32 PM
Oh no! Sbb tu ke heols da susut kurus? Dulu heols bam2 mok2 sket

Ptt la aku tgk apesal lain beno rupe diemcm org x freshh blh knl kot org amik brg ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 7-5-2018 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Koalajaguar replied at 6-5-2018 11:48 PM
Denda 100k + penjara 5 tahun @ both jika sabit kesalahan

masaklahhh huhu
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Carlalisk replied at 7-5-2018 12:05 AM
Haishh syg bakat ase rupa oun ade

Unfortunately taik dadih.. sape laa yg nak buat sheolls jadi bini
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:29 AM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 7-5-2018 12:20 AM
smlm tgk igs ungka mmg byk scene dia smlm dlm 24 kot tu yg letih sampai khayal

Sheolls amik brg utk atasi stress shooting barangkali
Reply

Use magic Report

Post time 7-5-2018 12:30 AM From the mobile phone | Show all posts
asal ade yang terkejut? iols speku dia stop kejap mase dgn hs sebabtu badan mcm kena pam pastu start balik lepas break
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-2-2023 05:10 PM GMT+8 , Processed in 0.193706 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list