CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: alagapass

Uqasha oh uqasha

  [Copy link]
Post time 6-5-2018 11:47 PM From the mobile phone | Show all posts
kiah_mai_pulak replied at 6-5-2018 11:05 PM
Polis baru sebar kot.. yg buat report tu pun polis gak kan??

Haah yg viral fakta kes tu info dr polis.. Even dlm FB  dah viral
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Login_ID replied at 6-5-2018 11:22 PM
kalau bawak dadah banyak tu, apa hukuman?

Denda 100k + penjara 5 tahun @ both jika sabit kesalahan
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:48 PM From the mobile phone | Show all posts
iriz88 replied at 6-5-2018 11:24 PM
Nopee dia mmg baru off komen. Iolls stalk dari kes dia ni timbul lagi hahha

Sheolls da dibebaskan
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:48 PM | Show all posts
kesian mike stress la heol shooting blm abis lg
ungka kan berlakon dgn mira filzah

Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Nsz1314 replied at 6-5-2018 10:05 PM
Apa maksud.. ditemui sedang khayal, Tp air kencing negetif eh ???

Klu makam 5 biasanya gtew la air kencing x dpt detect. Tp klu amik ganja ke or K ke dadah lain snang nak detect
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Lps ni unkasha leh lah bgtau reputs list 3 individu yg pedajal dia mcm tokrid.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
GreenT3a replied at 6-5-2018 11:32 PM
Putus sudah ikatan. Dah berbulan rasanya break. Uqasha lama dah unfollow ig hefny sejak March. G ...

Ehh aritu kemain lagi masing2 punya statement. Sekali x jadi daaaazx ke hefny sedap dpt tahu uqa ni mendadih?? Tu yg Cabut tu..
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Dalam report polis tu tulis, takde ujian saringan dan takde botol saringan, bukan bermaksud ujian negatif. Yg wartawan pun gigih menulis negatif.
Artis sama dadah dan arak berpisah tiada. Tak boleh ke jadi artis yg bijak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
GreenT3a replied at 6-5-2018 11:44 PM
Lepas ni mungkin hefny akan bagi statement 'Saya dan US dah takde apa-apa hubungan'

All this while dorang tak kuar official statement dah Putus, every time reputz tanya jwpn clichés, masing2 nak focus kerjaya.. Pdhl dah buat haluan sendiri
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:51 PM From the mobile phone | Show all posts
kakasotong2 replied at 6-5-2018 10:10 PM
Tizzy tu bila la nak kantoi dia tu rasa lg lama dr set2 uqasha n tiya ni

MGkin dia pndai smpn bdn sbb tu x kantoi. Yg pelik si uqa ni pe kejadahnye tgh high cmtu blh klua?? Gile lahh siap drive lg. I rasa dia makan lebih dr sebijik ni
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:52 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 6-5-2018 11:48 PM
kesian mike stress la heol shooting blm abis lg
ungka kan berlakon dgn mira filzah

Drama yg nak ganti mr grey kan?
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:53 PM From the mobile phone | Show all posts
weezerfan replied at 6-5-2018 11:50 PM
Lps ni unkasha leh lah bgtau reputs list 3 individu yg pedajal dia mcm tokrid.

Then boleh sambung layan brg balik
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Carlalisk replied at 6-5-2018 11:51 PM
MGkin dia pndai smpn bdn sbb tu x kantoi. Yg pelik si uqa ni pe kejadahnye tgh high cmtu blh klua? ...

Baru balik shooting or baru balik dr mana2 atau nak g hntr brg kat kawan2.. What a bad day for her
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:55 PM From the mobile phone | Show all posts
y uqa y..... ko dah la cantik.... sejak hsc... i dah start minat sgt kt u... ape ni... adoi....
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:56 PM From the mobile phone | Show all posts
mixed replied at 6-5-2018 11:48 PM
kesian mike stress la heol shooting blm abis lg
ungka kan berlakon dgn mira filzah

Bila last mic ang ig live eh? Dia kan rajin gak mengupas bawang isu2 semasa  ni. Adakah kes ni bakalan dikupas mic ang jeng jeng jeng.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Koalajaguar replied at 6-5-2018 11:48 PM
Sheolls da dibebaskan

Tp still akan dibicara and so on la eh? All da best laa uqaaa oiii.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 6-5-2018 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Koalajaguar replied at 6-5-2018 11:51 PM
All this while dorang tak kuar official statement dah Putus, every time reputz tanya jwpn clichés ...

Putus lepas hefny balik umrah. Speku di malam hari
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:57 PM From the mobile phone | Show all posts
fahmein replied at 6-5-2018 10:01 PM
C/P
FAKTA KES
PADA 06.05.218 JAM LEBIH KURANG 1145HRS SEMASA SAYA BERSAMA KONST 192630 BERTUGAS R ...

burhanuddin helmi dekat sgt dgn balai polis ttdi
mendapat la
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada yg cakap takkanlah uq nak buat kerja gila. Mesti ada yg pedajal. Dia dianiaya.

Nanti lepas pastu senyap mcm tokrit je lah.
Reply

Use magic Report

Post time 6-5-2018 11:59 PM From the mobile phone | Show all posts
Carlalisk replied at 6-5-2018 11:51 PM
MGkin dia pndai smpn bdn sbb tu x kantoi. Yg pelik si uqa ni pe kejadahnye tgh high cmtu blh klua? ...

polis ckp negatif dadah air kencing nya
jadi eramin tu utk jual ke makan sendiri ?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-2-2023 03:40 AM GMT+8 , Processed in 0.189351 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list