CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12
Return to list New
Author: Lagubestbest

[Tempatan] Camne Facebook, Google Boleh Tak Bayar Cukai?

   Close [Copy link]
Post time 15-3-2018 08:10 AM From the mobile phone | Show all posts
dcruins replied at 14-3-2018 07:20 PM
sama macam GLC lain, dia pun bayar tax gak, ada dijawab dalam Parlimen....

https://www.thesta ...

In a written reply to Kampar MP  Dr Ko Chung Sen yesterday, Najib, who is also finance minister, confirmed that 1MDB and all its wholly-owned subsidiaries were exempted from tax and dividend payments for a period of 10 years.

The exemptions were made under Section 127(3A) of the Income Tax Act 1967.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-3-2018 10:31 AM | Show all posts
dinopower2 replied at 14-3-2018 04:50 PM
ya ampun kak... await bijak sgt bleh percaya

jangan lah gelak kan i ols hahahah i ols ckp jewwww


Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2018 09:23 AM From the mobile phone | Show all posts
bimbo nya sister hq dan office tak boleh beda ke dek???
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2018 09:28 AM From the mobile phone | Show all posts
yg acik2 kepam itu bayar iklan sister ingat bayar kat office Facebook google di kl ke dek??
kau rasa??
sister beli album kat itunes pun bayar kat apple Luxembourg.
Reply

Use magic Report

Post time 11-6-2022 12:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Influenza & usahawan timbang kilo tersenyum sinis.
Reply

Use magic Report

Post time 13-6-2022 05:59 PM From the mobile phone | Show all posts
kan google & facebook caj mcm2 nanti hang bising, bila dorang x byr cukai hang kata dorang yahudi...tp masalahnya skrg ni hang layar internet guna melalui google ke jubo?
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:29 AM From the mobile phone | Show all posts
CiliPadiSedap replied at 13-3-2018 10:01 PM
HQ atau branch?

malaysia ada offshore labuan facility untuk tax heaven. tu je akak tahu.

Kalo turnover lebih 1 bil mmg berbaloi buka company kat labuan and if the trade activities byk overseas... labuan incorporated company tax 3% je banding corporate tax negeri lain 24%

Tp yang sangat leceh, bila nak deal transactions dgn other berhad companies, mmg have to be extra careful and tedious... audit... and usually board directors tak prefer deal dgn labuan companies
Reply

Use magic Report

Post time 7-7-2022 09:31 AM From the mobile phone | Show all posts
Alaaa thread lama ke kena bump balik.. sampah betul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 9-7-2022 08:56 PM | Show all posts
Hah? FB and Google tak kena tax ker?
Iols bill FB ads and google ads kena tax
Reply

Use magic Report

12
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-11-2022 07:25 PM GMT+8 , Processed in 0.107166 second(s), 29 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list