CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 506|Reply: 0

SAMSUNG 23.5" INCH WIDESCREEN LED MONITOR LS24F350FHEXXM

[Copy link]
Post time 24-1-2018 11:02 AM | Show all posts |Read mode
Penerangan:
Keluarbiasaan profil nipis dan bergaya, reka bentuk kontemporari. Permainan sempurna lancar dengan AMD Freesync.
Ciri-ciri:
Samsung untuk ditunjukkan ditandingi. Super panel langsing, pada 10mm slim keluarbiasaan, kerana langsing sebagai pen mata bulat, panel satu bahagian adalah lebih daripada dua kali ganda monitor samsung standard. pendirian pekeliling mudah, elegan melengkapi paparan super tipis. corak panel belakang. pencorakan mendatar pada panel sebenar menyediakan sebagai bergaya, kemasan kontemporari. amd freesyhnc oleh dinamik menyegerakkan kadar muat semula skrin dengan kadar bingkai imej, freesync amd mengurangkan gagap dan memastikan permainan lancar.

Mod permainan instansly optomizing warna skrin dan kontras untuk permainan, mod permainan memastikan anda mendapat melihat setiap adegan permainan yang terbaik.

AMD Freesync disediakan untuk hanya 24inch, 27inch. untuk ditunjukkan ditandingi. mata mod gambar, dengan mengurangkan pelepasan cahaya biru, yang merangsang retina lebih daripada panjang gelombang warna yang lain. mata jimat mod mengurangkan keletihan mata dan memberikan pengalaman menonton yang lebih selesa. kerlipan percuma, samsung kerlipan teknologi percuma meminimumkan gangguan kerlipan skrin untuk membolehkan anda bekerja dan bermain lebih lama dalam keselesaan yang lebih besar.

Sudut tontonan yang lebih lebar untuk paparan yang sempurna dari mana-mana sahaja. Extra seluruh 178 darjah melihat sudut. Lebar kepada 178 darjah menegak dan mendatar sudut tontonan memastikan gambaran yang jelas dari mana sahaja anda menonton sama ada duduk kembali untuk berehat atau berkumpul dengan kawan-kawan, sudut tontonan yang lebih luas bermakna semua orang menikmati pemandangan yang sempurna dari mana-mana kedudukan

Samsung teknologi eko penjimatan mengurangkan penggunaan tenaga dan kesan alam sekitar. Pada tetapan Auto, teknologi eko penjimatan Samsung fluidly melaraskan kecerahan paparan berdasarkan luminescence orang kulit hitam skrin untuk mengurangkan penggunaan tenaga sehingga 10%

Spesifikasi:
Brand
Samsung
Model
LS24F350FHEXXM
Size
23.5" Inch
Input
1x VGA, 1x HDMI
Colour
Black
Dimension W x D x H (cm):
With Stand
21.0 x 55.0 x 42.0 cm
Without Stand
8.2 x 55.0 x 32.0 cm
Weight (kg)
5.0kg
Warranty Period
1 Year
Warranty Type
Manufacturer Warranty

TYFON TECH SDN BHD menawarkan komputer murah terpakai & komputer riba yang telah diubahsuai, perkhidmatan membaiki i7 gaming komputer, membaiki komputer riba, sokongan IT teknikal dan perundingan boleh dibuat di Kepong KL Malaysia. Kami mempunyai bajet yang banyak & dengan harga yang berpatutan untuk menjimatkan kos anda. Semua peralatan kami diuji dalam keadaan baik & sangat sesuai untuk pejabat, perakaunan, kilang ataupun dirumah.

Anda boleh membeli tanpa rasa ragu-ragu kerana kami adalah pengedar dan memberi 3 bulan jaminan untuk menjamin nilai anda wang. Lawati laman web kami untuk model yang lebih terkini Desktop, Laptop, Monitor, Pencetak & HP Lenovo Dell i3 i5 & i7 gaming komputer.

Boleh hubungi & whatsapp untuk sebarang pertanyaan, tukar beli barang diterima:

Email: sales@tyfontech.com.

03-62619838 - Office (Isnin-Sabtu 10pagi-7petang)

Tutup pada setiap Cuti Umum Kuala Lumpur.

018-2017110 – Chris Tang


TYFON TECH SDN BHD 1196293-X

Lot LG20 & LG21, Level LG, Desa Complex, Jalan Kepong, 52100 Kuala Lumpur, Malaysia.10pagi-7petang Isnin - Sabtu, Tutup pada cuti Umum Kuala Lumpur (5 minit berjalan kaki dari KTM Kepong Sentral atau melalui WAZE dan cari TYFON TECH SDN BHD)

Anda dialu-alukan untuk datang ke kedai kami untuk melihat dan boleh menguji produk kami. Untuk pelanggan yang sibuk dan tidak dapat datang, anda boleh order daripada website kami. Selepas menerima bayaran full, kami akan menghantar barang kepada anda dalam 1 hingga 3 minggu oleh perkhidmatan kurier (Anggaran caj Skynet kurier terletak dalam Malaysia Barat, Komputer Riba - RM15, Desktop - RM25, Bahagian Kecil Kurang daripada 1kg - RM7. * CPU / laptop terpakai dalam keluaran kosmetik kecil tidak memberi kesan fungsinya.Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT 

ADVERTISEMENT


 ADVERTISEMENTADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 11:31 AM GMT+8 , Processed in 0.106805 second(s), 27 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list