CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pavlovachoc

cik pia dh tak de kat sinar fm

  [Copy link]
Post time 24-1-2018 01:32 PM | Show all posts
alah cik piya dh berenti kerrr.....i suka cik piya nie....all the best cik piya!

skrg kena switch to SUria lah plak..dengar TYZO & SURAYA plak bergaduh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-1-2018 01:38 PM | Show all posts
asmara_me replied at 24-1-2018 11:37 AM
buka thread, pastu tanya soalan kat forumers, forumers yang letak pic segala, kau yang tt? mencari p ...

xreti tepek gmbr .. sori la
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 05:08 PM From the mobile phone | Show all posts
zulka replied at 24-1-2018 10:48 AM

Amboi pic kuku unta tu... Tak menahan... Hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 05:26 PM | Show all posts
Intanmahsuri replied at 24-1-2018 10:46 AM
Yes! Memang syok dengar petang2 SY dengan Feya. Memang kena. Lagi best dari Sinar pagi.
Skrg Angah ...

SOKONG!!
skrg pg dgr geng pagi hot
lg best dgr syuk ajak dan fizi
xdela lawak bodoh sgt
suara angah memg xleh hadam utk didengar waktu pagi
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 05:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Intanmahsuri replied at 24-1-2018 10:46 AM
Yes! Memang syok dengar petang2 SY dengan Feya. Memang kena. Lagi best dari Sinar pagi.
Skrg Angah ...

Kannn. X suke dgr suara angah. Mcm dia ckp buat2. Tak natural. Skrg ni iols x dgr radio pun pepagi. Rase annoying dgn sume radio.hehe. Ptg2 je layan cik piah
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 06:27 PM | Show all posts
ai plak pagi2 dgr hot - syuk, fizie, ajak
ptg2 dgr sinar or kl muzik...suka je gandingan SY & adi, c adi tu asik nk menerai jadi menantu SY tpi x dilayan hahahhaha...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Konfem takde dah u ols. Nie haaa i ols tepek.

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 08:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Pia cuti besalin
Teruk dia kena bahan "kalau x kembar tahun anak pia"
Pia SY mmg best....ptg2 layan...skn adi dgn aleh....bengong

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2018 08:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Sinar pagi mcm bosan
Sbb jep rahim asik bahan angah budak baru mcm buli..mula rasa ok, tp da lame2 asik bahan/buli rasa annoy....

Angah pon sebut mcm tbelit sket...camne tah nak ckp
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 08:58 PM From the mobile phone | Show all posts
the best part ..bila dah dekat kul 7..diorang pasang lagu jom balik ka..jom balik ka....dgr mula dulu ingat lagu tamil..
all the best piya..dia boleh nyanyi dgn suara dia..kadang imitate siti nurhaliza
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
LAma kan cik pia dgn sinar, dari die solo setiap ptg smpailah bergandingan dgn sy.. dulu die pernah pairing gak kan dgn sorg tu, tapi dah dikeluarkan gk dari sinar.. lupe lak namanya.. klakar gak cik pia dgn die...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 09:07 PM | Show all posts
alaaa... patutlah ptg tadi dgn Aleh & Adi jer, ingatkan cik pia dah bersalin, rupanya dah berenti... cik pia besttt... iollss suka dengar dia selalu bahan SY
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 09:45 PM From the mobile phone | Show all posts
Silap, cik piah selama ni mmg solo, die dari pkl 1 sampai 4/5 ptg klu x silap.. pastu tukar lak najman pkl 4/5 sampai 8 mlm kot.. ke dorg pernah gak bergandingan? Ishh lupa la... knowing sinar ni, mmg suke buang dj cmtu je..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 09:59 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 24-1-2018 01:32 PM
alah cik piya dh berenti kerrr.....i suka cik piya nie....all the best cik piya!

skrg kena switch ...

Kan...tyzo dgn suraya tu mcm ngam... layan jugak drive petang2 balik kerja...
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 11:05 PM From the mobile phone | Show all posts
noraidil_06 replied at 24-1-2018 09:51 AM
Cikpia nk bersalin lg? Bkn dia baru beranak ke? I pernah jumpe dia ni.kami membeli kt gerai yg sm.di ...

ank nombor dua kak
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 11:18 PM From the mobile phone | Show all posts
awexgaban7 replied at 24-1-2018 09:59 PM
Kan...tyzo dgn suraya tu mcm ngam... layan jugak drive petang2 balik kerja...

Xblh blah bila tyzo korek2 rhsia rumah tangga suraya hikhikhik
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2018 11:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Lama dah tak dengar. Sejak tak redah jam. Sll radio dengar dlm kereta saja.
All the best cik piya. Semoga mudah segala urusan.  Iols suka juga masa dia jd host kat backstage.  Berbakat tak melalut.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Lps beranak muncul la tu kat Kool FM.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 01:32 AM From the mobile phone | Show all posts
Mcm trdengar suara dia kat Best.fm..eh ke org lain
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 08:23 AM | Show all posts
yup suara cik pia mmg sedap masuk telinga sebab tak nyaring & tak sendu naw..
aku suka bab dia bahan SY, mmg kena jer
intonasi dia mmg melekat kt telinga, mmg layak jadi Dj
takpe cik pia, all d best lepas ni
smoga bersalin dgn selamat
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-12-2022 01:12 PM GMT+8 , Processed in 0.106820 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list