CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: pavlovachoc

cik pia dh tak de kat sinar fm

  [Copy link]
Post time 25-1-2018 03:52 PM | Show all posts
babycc replied at 25-1-2018 12:38 PM
Die slumber je marah2 SY part madu2 ni.. ngalahkan bini SY sendiri.. hahah

yes...part paling best bila dia nyanyi jom balika tuh dgn SY...harmoni...org lain yg replace tmpt dia mcm malu2 kucing nk nyanyi..stress dengar!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2018 04:20 PM From the mobile phone | Show all posts
cikdilla replied at 24-1-2018 05:30 PM
Kannn. X suke dgr suara angah. Mcm dia ckp buat2. Tak natural. Skrg ni iols x dgr radio pun pepagi ...

Lagi2 kalau disebut iklan penaja..
Nak cerah nak gebbuuuu.. hahah xleh hadam
Reply

Use magic Report

Post time 26-1-2018 11:50 AM | Show all posts
suka sangat gandingan cik pia dgn SY..time2 balik keje
asyik gelak sengsorang cik pia kenekan SY
skrg ni kureng la..
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2018 06:24 PM | Show all posts
gileee ahhh anak baby lagi dh nak beranak balik.. kau laki bini tak menyempat nak tunggu anak tu besar sikit ke kalau nak tambah anak lagi pun... dh tu nak sentap dgn komen2 acik bawang
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2018 11:30 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 25-1-2018 11:49 AM
a'ah...bila salah sorang xder i xdgr dah...mcm kekurangan sesuatu gitew.....hr tuh ada skali TYZO  ...

Tyzo tu mcm dj yg bodoh je...dah bbrapa kali aku kebetulan dgr topik cth smlm topik kwen muda,so ade caller tu ckp kne ada ilmu rmhtngga,si tyzo ni bole lak ckp haa ilmu rmhtgga?ape bende tu ilmu rmhtgga??eeiii bodohnye dj ni dlm hati...sblm ni pon sama jugak dgn bengapnya...
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2018 11:33 PM From the mobile phone | Show all posts
Cikpia ni agknye lepas brpantang trus konkek agaknye...gap ank setahun sorg...xmustahil lepas ni no 3 plak...jnis xserik suka preggy barangkli
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2018 11:42 PM From the mobile phone | Show all posts
Cik pia memang lahir dari program pencarian so dia kiranya dj sejati lah yg memang berbakat. Yg lain tu diambil sebab populariti aje bakat nan hadoo... and angah memang turn off. Aku tak dengar sinar pagi dah padahal dulu paling aku minat gandingan sy-ke-krill. Skrg macam syok sendiri aje mcm pasar malam. Merapu. And klu che pia resign so babailah sinar fm
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2018 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 30-1-2018 11:33 PM
Cikpia ni agknye lepas brpantang trus konkek agaknye...gap ank setahun sorg...xmustahil lepas ni no  ...

ada ke org serik preggy
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 30-1-2018 11:58 PM From the mobile phone | Show all posts
onexox97 replied at 30-1-2018 11:49 PM
ada ke org serik preggy

Ade sis..kakak aku ank dua dah xnak preggy,umur baru 29 thn..katanya mls nk hadap alahan awl2 tu xhadam mkanan...xlarat...lepas tu bbrapa kolig aku pon sama,dah dapat ank sorg masing2 taknak dah...sbb alahan jgk...smpai nk kne mc 2 mnggu muntah2...mlm xckup tdo...tp tetap syg pd yg sorg tu laa...tu people around aku la...klau org lain aku xtau...mugkin anak brgelimpangan pon rse nk preggy lagi...euwww
Reply

Use magic Report

Post time 31-1-2018 12:01 AM From the mobile phone | Show all posts
jargon replied at 30-1-2018 11:58 PM
Ade sis..kakak aku ank dua dah xnak preggy,umur baru 29 thn..katanya mls nk hadap alahan awl2 tu x ...

aaa ah sy dikelilingi oleh mereka yg suka beranak
bukan xda alAhan tapi rasa nk anak mengatasi
lain padang lain belalang
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 12:12 AM GMT+8 , Processed in 0.082360 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list