CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: pavlovachoc

cik pia dh tak de kat sinar fm

  [Copy link]
Post time 25-1-2018 09:06 AM | Show all posts
tri-max replied at 25-1-2018 08:23 AM
yup suara cik pia mmg sedap masuk telinga sebab tak nyaring & tak sendu naw..
aku suka bab dia baha ...

Betul lah tu..
Suara Cik piya nih sedap di dengar..
xnyaring tu paling penting..
xcontrol control..
nyanyi pun sedap..

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2018 10:07 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 11:09 AM | Show all posts
cikdilla replied at 24-1-2018 05:30 PM
Kannn. X suke dgr suara angah. Mcm dia ckp buat2. Tak natural. Skrg ni iols x dgr radio pun pepagi ...

Dia mcm menjerit lah. Tatau nak cakap macamana, unpleasant rasa nak dgr. Kenapalah dorg pilih angah. Dia kena bertenang nak cakap, jangan terburu2.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 11:14 AM | Show all posts
haruslah replied at 24-1-2018 08:57 PM
Sinar pagi mcm bosan
Sbb jep rahim asik bahan angah budak baru mcm buli..mula rasa ok, tp da lame2  ...

Angah tu bercakap macam terburu2, tak relax. Time dia sebut lagu yang bakal muncul, rasa nak je cakap kat dia "Boleh tak cakap secara relax".
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 11:15 AM | Show all posts
MyNameIsIris replied at 24-1-2018 12:14 PM
kan... i menyampah betul kool fm banyak lagu hindustan lately
i dah lah bukan spesies dengar lagu h ...

Adi dengan Aleh, syok jugak dgr. SY kena gabungkan dengan org muda dari dia. Memang kena.

Feya tu masa duk ganti Shuib pagi2 dulu pun best, masuk je dengan dua org tu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 11:18 AM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 24-1-2018 01:32 PM
alah cik piya dh berenti kerrr.....i suka cik piya nie....all the best cik piya!

skrg kena switch ...

Die cuti 3 bln la.. bersalin
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 11:48 AM | Show all posts
babycc replied at 25-1-2018 11:18 AM
Die cuti 3 bln la.. bersalin

tp IG dia ckp mcm dh nk berhenti...pas tuh petang tuh adi plak mcm terckp "sb tuh cik pia terminate kijer"...xtaulah plak kalo dia terlepas atau tersalah ckp kan....bukan apa..sayanglah.....i skrg dgr sinar ptg2 jer nk dgr celoteh cik pia...kalo cik pia naik pagi, br i dgr slot pagi....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 11:49 AM | Show all posts
awexgaban7 replied at 24-1-2018 09:59 PM
Kan...tyzo dgn suraya tu mcm ngam... layan jugak drive petang2 balik kerja...

a'ah...bila salah sorang xder i xdgr dah...mcm kekurangan sesuatu gitew.....hr tuh ada skali TYZO ganti DJ LIN...i serius bahak2 dlm kereta..xsesuai lahhhh...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2018 11:55 AM | Show all posts
kalau folow ig cik pia macam dah bhenti je kt sinar tu...sunyi la lpas ni
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 12:02 PM From the mobile phone | Show all posts
msdummy.2018 replied at 25-1-2018 11:48 AM
tp IG dia ckp mcm dh nk berhenti...pas tuh petang tuh adi plak mcm terckp "sb tuh cik pia terminat ...

Owh.. ye ke.. tah2 kena terminate kot?? Sbb ari tu die mmg ckp die cuti.. siap ckp kat SY 3 bln je.. pelik gak nape die cuti awal sbb yg lepas die keje jgk walaupon da 38 weeks tu
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 12:15 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku ingat masa dia bahan SY xnak bercakap bnyk tp gaji mahal masa mula2 pairing diorg dulu. Lama2 just nice je diorg berdua.
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
mrsbob replied at 25-1-2018 12:15 PM
Aku ingat masa dia bahan SY xnak bercakap bnyk tp gaji mahal masa mula2 pairing diorg dulu. Lama2 ju ...

Die slumber je marah2 SY part madu2 ni.. ngalahkan bini SY sendiri.. hahah
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Hai saya ct nurhaliza....
Xpun camni

....ct..  
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 01:10 PM | Show all posts
taji2906 replied at 24-1-2018 10:51 AM
semalam dgr si adi fashla tu ckp kat sy... "sebab tu fiya berenti" dia mksdkn sebab sy selalu usik f ...

Adi Fashla dah ke Sinar??? Sejak bila chuols?
Pihak atasan suruh ke? Heols x de la tua sangat utk di transfer ke siaran radio Retro
Nasib heols tak merempan macam Linda Onn
Baideway, Linda Onn maasih dgn Sinar?
Lamanya meols tak dengar Sinar
Dan juga radio2 lain....
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 01:12 PM From the mobile phone | Show all posts
xbes la cikpia xde...dlm byk2 stesen radio meleis,sinar je iols leh hadam skit..dengar lagu retro
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 01:12 PM | Show all posts
SY n CIK PIA je yang boleh hiburkan we ols masa drive balik kerja.  lain lain semua hampeh n syok sendiri.   kalau betul tak ada... i ols sedih.  lepas ni balik naik uber saja
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 25-1-2018 02:34 PM | Show all posts
Lavender_Violet replied at 25-1-2018 01:10 PM
Adi Fashla dah ke Sinar??? Sejak bila chuols?
Pihak atasan suruh ke? Heols x de la tua sangat utk ...

ada berbulan gak dia kat sinar.. rasa lepas suib berenti kot.. dia jap2 cover pagi, cover ptg.. tp adi best jgk pd aku.. dia boleh ngam dgn dj2 lain.. sekarang dgn SY best gak.. linda onn last bkn kat suria fm ke? pastu ntah la..
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 03:34 PM | Show all posts
taji2906 replied at 25-1-2018 02:34 PM
ada berbulan gak dia kat sinar.. rasa lepas suib berenti kot.. dia jap2 cover pagi, cover ptg.. tp ...

Linda Onn resigned dari Suria join Sinar
Sekarang tak tau ler ada ke tak lagi minah tu kat Sinar
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 25-1-2018 03:40 PM | Show all posts
Lavender_Violet replied at 25-1-2018 03:34 PM
Linda Onn resigned dari Suria join Sinar
Sekarang tak tau ler ada ke tak lagi minah tu kat Sinar
...

kt carta sinar sulu ade jgk dgr dia ngn adi/hefny . skrg dh lame x dengar carta sinar
Reply

Use magic Report

Post time 25-1-2018 03:41 PM | Show all posts
Edited by Chrating at 25-1-2018 03:45 PM

Me n my hubby suka dengar gandingan Adi fashla dan SY sinar pagi masa baru2 shuib berenti dulu.  Memang kelakar habis  ada sekali tu caller pompuan bagitahu cokodok yg dia makan hampir jatuh bila dengar sora SY..ye ada apa dik..adoii..caller plak memang suka sakat SY memang kelakar lah. Tapi since Angah take over tempat Shuib, memang tak dengar dah Sinar Pagi.   Maaf lah tak best langsung.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-9-2022 07:57 PM GMT+8 , Processed in 0.088204 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list