CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
Author: pavlovachoc

cik pia dh tak de kat sinar fm

  [Copy link]
Post time 24-1-2018 10:46 AM | Show all posts
Yes! Memang syok dengar petang2 SY dengan Feya. Memang kena. Lagi best dari Sinar pagi.
Skrg Angah ada dekat Sinar Pagi, tak boleh hadam. Cannot tahan. Suara, intonasi tidak menyamankan.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2018 10:48 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 10:50 AM | Show all posts
cik pia mana pulak lah korang ni...haram tak kenal berok mak yeh ni...ada pux?
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 10:50 AM | Show all posts
*pix






Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 10:51 AM | Show all posts
semalam dgr si adi fashla tu ckp kat sy... "sebab tu fiya berenti" dia mksdkn sebab sy selalu usik fiya dlu kot.. pastu dorang ckp moga selamat bersalin kat fiya.. mgkn cuti awal nk beranak kot.. tp yupp.. ptg2 dgr dia dgn sy layan gak..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 10:53 AM | Show all posts
johnazizul replied at 24-1-2018 10:35 AM
Dia beranak kot. Yg paling boring skrg andi hakim tu. Xhabis2 nak hindustan dia. Kat kool. Kalau dah ...

haha.... sama la.. semua hindustan boring la.. suara dia pun mcm suara dj iklan kedai tudung muaz je..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2018 10:57 AM | Show all posts
Intanmahsuri replied at 24-1-2018 10:46 AM
Yes! Memang syok dengar petang2 SY dengan Feya. Memang kena. Lagi best dari Sinar pagi.
Skrg Angah ...

pg2 dh xtau nk dgr radio mne tah . tp mse SY ngn cikpia dulu rajin la jgk dgr diorg
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2018 10:59 AM | Show all posts
cacaumerba replied at 24-1-2018 10:34 AM
oh alaa.. aku pn suke dgr sinar kalau part cik pia n sy...tp skrg slalu dpt dgr time kak bed tu..nga ...

lame kan cik pia kat sinar .. dr zaman dia seksi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-1-2018 11:06 AM | Show all posts
taji2906 replied at 24-1-2018 10:51 AM
semalam dgr si adi fashla tu ckp kat sy... "sebab tu fiya berenti" dia mksdkn sebab sy selalu usik f ...

adi fashla tu best jgk kn
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 11:15 AM | Show all posts
takkan la berenti.. cuti nak bersalin kot.. best jugak dengar celoteh dia ngan SY kadang2.. dah serasi.. masing2 tau nak membalas kalau sorang buat lawak.. hari tu dengar SY ngan jamal jamaludin tak masuk langsung.. SY buat lawak tapi jamal buat tak tau je.. bercakap je terus ikut tonasi die yg boring tu.. klo ngan adi fashla ok sikit..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 11:19 AM | Show all posts
pavlovachoc replied at 24-1-2018 10:41 AM
yeke .. xpenah dengar lak rancangan dia ..

Dia dgn liza kat ptg kool... dulu masa liza dgn muaz ex rtm tu, mana ada lagu hindustan.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-1-2018 11:19 AM | Show all posts
whadda replied at 24-1-2018 11:15 AM
takkan la berenti.. cuti nak bersalin kot.. best jugak dengar celoteh dia ngan SY kadang2.. dah sera ...

jamal jamaluddin mmg agak bosan la .. ade lg ke dia mlm2 hari kt sinar tu .
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 11:21 AM | Show all posts
taji2906 replied at 24-1-2018 10:53 AM
haha.... sama la.. semua hindustan boring la.. suara dia pun mcm suara dj iklan kedai tudung muaz  ...

Lycra ada.. cotton ada... china ada.. korea ada.. hahahaha... masa liza dgn muaz, xde pun lagu hindustan ptg kool tu
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 11:27 AM | Show all posts
cik pia memang klakar
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 11:29 AM | Show all posts
pavlovachoc replied at 24-1-2018 11:19 AM
jamal jamaluddin mmg agak bosan la .. ade lg ke dia mlm2 hari kt sinar tu .

ade je lagi. kadang aku kuar malam dengar radio dalam keta ade jugak suara dia
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 11:37 AM | Show all posts
buka thread, pastu tanya soalan kat forumers, forumers yang letak pic segala, kau yang tt? mencari publisiti ke ape .. adoi
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-1-2018 11:38 AM | Show all posts
pavlovachoc replied at 24-1-2018 10:59 AM
lame kan cik pia kat sinar .. dr zaman dia seksi

haha xtau la pulak sbb br je follow sinar ni sbb laki ku br berjinak2 dgr online..kami ni sume harap kat online saja..plus waktu berbeza ..bila dgr time cik pia ngn sy hatiku bergumbira hahah kalau jj n kak bed tu trus tdo dlm kete haha
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 12:00 PM | Show all posts
iols mmg suka dgr sinar, dj x annoying syok sendiri mcm erafm. Piya + SY, piya bleh cover SY yg selalu blur time on air. hahaha! tp kdg2 blur SY yg cuba dicover oleh pia tu yg buat kelakar segmen tu. All the best pia (kalau betul dah berhenti)
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 12:14 PM | Show all posts
kan... i menyampah betul kool fm banyak lagu hindustan lately
i dah lah bukan spesies dengar lagu hindustan melewah sampai 4 jam lagu sahaja

so petang i buka sinarfm layan SY dengan piya bertekak
now layan je lah adifashla melayan SY
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2018 01:26 PM | Show all posts
eh..berenti ke..ingatkan cuti bersalin je..tak best juga kalau cik piya xde..SY dgn org lain amik masa dulu nk ngam..tp ape pun aku lebih suka gandingan krill SY dan KE..penyebab utama aku terlekat dgn sinar..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

25-9-2022 10:35 AM GMT+8 , Processed in 0.079057 second(s), 19 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list