CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
12Next
Return to list New
View: 3810|Reply: 25

RiP - Sorang cina mati di Johor. #Malaysiamasihaman

[Copy link]
Post time 17-12-2017 11:41 PM | Show all posts |Read mode


KESAN SASPEK KES BUNUH

Taman Pelangi, Johor Bahru, Johor
17 DIS 2017
Kes di Taman Pelangi.
Mangsa bangsa Cina mati.


Mohon bantuan kepada orang awam yang dapat mengesan sebuah kenderaan untuk membantu siasatan polis.

Butir-butir kenderaan :-
Jenis : BMW
Warna : Putih
No Pendaftaran : WB 79 L

Sesiapa mengenali atau dapat mengesan kenderaan ini diminta untuk menghubungi Balai Polis terdekat atau menghubungi Hotline Polis Johor di talian  07-2212999 dengan kadar segera.



Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-12-2017 12:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Sanggup pulak dia patah balik semata2 nak gelek mamat tu
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Yang rakam tu pon alahai.. Dah kena gilis baru nak kalut suruh orang call polis.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 12:25 AM From the mobile phone | Show all posts
Gilaaaa nya!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 12:27 AM From the mobile phone | Show all posts
nuralisa replied at 18-12-2017 12:05 AM
Sanggup pulak dia patah balik semata2 nak gelek mamat tu

Siap reverse bila yang first tu tak kena..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 18-12-2017 01:07 AM | Show all posts
Edited by apalancut at 18-12-2017 01:09 AM








kete bapa ke apa tu?
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 01:35 AM From the mobile phone | Show all posts
seriau tengok..yang kat tempat kejadian sure trauma
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 01:37 AM | Show all posts
selamba je membunuh kat public. Nampak sangat dah biasa buat.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-12-2017 06:31 AM From the mobile phone | Show all posts
takziah . .
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 07:10 AM | Show all posts
bodoh punya geng sotong. Nak bunuh guna mercun

Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 07:33 AM | Show all posts
mati ke?
mcm ada pergerakan kt last shoot td...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Motif buat mcm tu kt tmpat awam, ramai org pulak tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 09:11 AM | Show all posts
seram aku tengol video nih
bagus ..ada bukti rakaman
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 10:09 AM | Show all posts
Wow sekarang kalau nak bunuh orang takyah kat tempat sunyi, lapang dan takder orang
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 10:10 AM | Show all posts
yang tukang rakam tu buh col la polis cecepat tak kisah lah sapa salah sapa betul dah dia gaduh kat premis ko kan...
nasib la merecun je kalo bebetul bom tadi ngan si perekod pon arwah... nauzubillah.

tapi scary betul la aku tgk , zalim sangat dah kenapa??
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 10:24 AM | Show all posts
aku nak komen porumer cam sial cari ni, kalau korang ada kat situ pun berani ke korang tolong???? takat kutuk perakam video boleh lah, taip kat keyboard boleh lah, gajah pun boleh terbang, cuba korang ada ditempat kejadian????? cakap macam org tak sekolah
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 18-12-2017 10:33 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedihnyaa...kesian mangsa..diperlakukan mcmtu..takda ke orang call poliss cepat2.. Iols klu nmpk je org gado lain mcm dah panggil polis siap2.. Tolonglaa masyarakat jadi prihatin sikit... Bukan masalah nak menyibuk ke ape tapi kejadian mcamni yg buat kita rasa ralat.. Seriuz..sangat sedih bagi pihak mangsa... Tak leh tengok video sampai abis..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 10:44 AM From the mobile phone | Show all posts
Jangan sama sekali berurusan dengan cina gangster. Derang ni mesti part time along kan. So rajin2 lah kerja simpan duit..jgn sampai pinjam kt along ya awak
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 11:21 AM | Show all posts
kalau aku ada situ pun aku lari dulu
cina bergaduh kita masuk campur
tak psl nyawa kita pulak melayang




Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2017 11:35 AM | Show all posts
ahli kumpulan 9 dragon kot
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

Forum Hot Topic

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-8-2022 07:05 PM GMT+8 , Processed in 0.082177 second(s), 21 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list