CariDotMy

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 18061|Reply: 161

Ratu Gimnas Negara, Farah Ann Berjaya Pertahan Pingat Emas

  [Copy link]
Post time 23-8-2017 05:47 PM | Show all posts |Read mode


sumber : Berita Harian



Satu lagi pingat emas berjaya dimenangi kontinjen negara menerusi skuad gimnastik wanita negara selepas ratu gimnas negara iaitu Farah Ann Abdul Hadi berjaya mempamerkan aksi cemerlang di Pusat Pameran dan Perdagangan Antarabangsa Malaysia (MITEC), sebentar tadi.


Memetik laporan Berita Harian, Farah Ann mengungguli disiplin senaman lantai dengan mengumpul 13.450 mata, sekaligus mengulangi pencapaian dua tahun lalu apabila mengatasi saingan gimnas Filipina, Kaitlin De Guzman, yang meraih 13.025 mata.


Pingat gangsa pula menjadi milik Rifda Irfanaluthfi dari Indonesia dengan pungutan mata 13.000.


"Saya hanya memikirkan untuk melakukan yang terbaik dan sokongan yang hadir telah membantu saya untuk meraih emas."


"Saya mendedikasikan kemenangan ini kepada rakyat Malaysia," kata Farah Ann.


Tahniah dan syabas buat Farah Ann, semoga terus berjaya dalam acara seterusnya untuk membantu negara mencapai sasaran 111 pingat emas dalam temasya Sukan SEA KL2017 kali ini.- CARI


<div style="position:relative;height:0;padding-bottom:75.07%"><iframe src="https://www.youtube.com/embed/6XbwKg-KMlE?ecver=2" style="position:absolute;width:100%;height:100%;left:0" width="480" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe></div>
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2017 05:48 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah {:love
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
syabas Farah
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 06:13 PM | Show all posts
Tahniah
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 06:26 PM From the mobile phone | Show all posts
Good job girl!!
But i dari 1st day tetanya pokok apa yg diaorg dpt tu ek?
Reply

Use magic Report

Follow Us
Post time 23-8-2017 06:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Kalau kat UTube ramai duk melancap tgk farah ann ni .
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ms.engine replied at 23-8-2017 06:26 PM
Good job girl!!
But i dari 1st day tetanya pokok apa yg diaorg dpt tu ek?

X salah aku spesis Mitragyna Speciosa,  tumbuhan yg byk terdapat di utara tanahair
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2017 06:47 PM From the mobile phone | Show all posts
ms.engine replied at 23-8-2017 06:26 PM
Good job girl!!
But i dari 1st day tetanya pokok apa yg diaorg dpt tu ek?

X salah aku spesis Mitragyna Speciosa,  tumbuhan yg byk terdapat di utara tanahair
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
finesse replied at 23-8-2017 06:27 PM
Kalau kat UTube ramai duk melancap tgk farah ann ni .

Mungkin kerana awek/isteri mereka tidak seperti farah ann.  Almaklumlah berbungkus kepam 24jam.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 06:59 PM From the mobile phone | Show all posts
axl_bach replied at 23-8-2017 06:47 PM
X salah aku spesis Mitragyna Speciosa,  tumbuhan yg byk terdapat di utara tanahair

Try google pokok apakah itu
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 07:02 PM From the mobile phone | Show all posts
ms.engine replied at 23-8-2017 06:26 PM
Good job girl!!
But i dari 1st day tetanya pokok apa yg diaorg dpt tu ek?

menurut sumber astro arena bermcm-mcm jenis pokok buah buahan.. ada pokok jambu.. etc.. katanya d pnghujung kejohanan ada upacara mnanam pokok2 ni d satu kwsn khas... kengkononnya tema game kali ni 'go green'
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 07:06 PM From the mobile phone | Show all posts
ms.engine replied at 23-8-2017 06:59 PM
Try google pokok apakah itu

Try la gugel... aku dh jawab soklan ko...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 07:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru baca ni... Anak pokok jambu, bruas dan salam
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 07:14 PM From the mobile phone | Show all posts
Bangga sangat la tu tayang b***t kat orang ramai...
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 07:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Finally tahniah farah ann
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-8-2017 07:46 PM | Show all posts
Tahniah, Farah.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 07:51 PM From the mobile phone | Show all posts
white_musk replied at 23-8-2017 06:49 PM
Mungkin kerana awek/isteri mereka tidak seperti farah ann.  Almaklumlah berbungkus kepam 24jam.

Teringat lobai syok sundri yang mencerca Farah konon tak layak jadi bini dia dua tahun lepas. Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 07:52 PM From the mobile phone | Show all posts
cmf_BeachBoys replied at 23-8-2017 07:14 PM
Bangga sangat la tu tayang b***t kat orang ramai...

Contoh lobai kepam yang berfikiran sama dengan lobai yang mengata Farah tak layak jadi bini dia dua tahun lepas.

Hahaha.
Reply

Use magic Report

Post time 23-8-2017 07:53 PM From the mobile phone | Show all posts
Atlet yg dapat pokok tu bleh ke bawak balik rumah kalu yg bukan dok malaysia..last2 kena rampas ngan kastam je kt epot
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT


Forum Hot Topic
Tun Mahathir dirawat di IJN kerana batuk
mojarean_XTun Mahathir dirawat di IJN kerana batuk
Views : 34211 Replies : 4
Ada pramugari dan pramugara terpaksa berkongsi bilik, termasuk ‘tidur’ bersama juruterbang..Video klip “Darkside Pramugari” cemarkan imej kru kabin – NUFAM.Akan buat laporan pulis
YgBenarAda pramugari dan pramugara terpaksa ber
Views : 56480 Replies : 146
Datin Intan Najwa Mengandung
irveneDatin Intan Najwa Mengandung
Views : 33662 Replies : 97
Gambar iklan produknya pun.. Iklan Produk Wanita Keluaran Nilofa Guna Foto "Double-Meaning" Buat Ramai Kurang Senang
akido_kidoGambar iklan produknya pun.. Iklan Produ
Views : 57416 Replies : 398
Uji Minda :)
yoanaUji Minda :)
Views : 92065 Replies : 845
Konsert Qalam Noraniza Idris
Lulu_717Konsert Qalam Noraniza Idris
Views : 13565 Replies : 87
Nora Danish - Nedim Nazri Aziz Sah Bercerai | Lagi Update Berita - post #133
kakasotong2Nora Danish - Nedim Nazri Aziz Sah Berce
Views : 117652 Replies : 819
Update :Jenazah Nur Farah Kartini selamat dikebumikan di Pekan.Bersemadilah semoga keadilan dapat ditebus
YgBenarUpdate :Jenazah Nur Farah Kartini selama
Views : 206268 Replies : 3740
Ketua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci  Mengaku Peraturan Penjarakan Sosial 6 kaki ‘Hanya Rekaan, Tanpa Bukti Saintifik’.Anda terpedaya?
YgBenarKetua COVID-19 Di AS Dr. Anthony Fauci
Views : 29489 Replies : 225
“Saya menceraikan anda, saya menceraikan anda, dan saya menceraikan anda,”  Puteri Kerajaan Dubai Tenang Umum Ceraikan Suami Melalui Instagram
YgBenar“Saya menceraikan anda, saya menceraika
Views : 4445 Replies : 0

 

ADVERTISEMENT


 


ADVERTISEMENT
Follow Us

ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|About Us|CariDotMy

20-7-2024 02:54 AM GMT+8 , Processed in 0.075715 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list