CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pendeta

[Tempatan] jawatan spouse minister - kad bisnes isteri menteri

[Copy link]
Post time 22-6-2017 12:43 AM From the mobile phone | Show all posts
lesprincesse replied at 21-6-2017 12:56 PM
Rasa ni gambar edit kot. Tak tercapai dek akal kalau its for real

Lagipun dia duduk fr ke nak ada ...

kalau edit... dia dh ngaruk kt ig.. so far xda pun.. pej dsna dh kuokan statement bkn dr kementeriaan dia kad ni.. but ig dia pun sonyap.. maksudnyaaa... krikk krikkkkkk... sbb dia kalau kes sarawak haritu kemain dia menge'dog'pihak sana. siap perli pic jagung lagi... ermmmm... kan now dh kena.. tp kalau xtaulah.. tgulah esok lusa kot dia up penafian .eheksss
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2017 01:29 AM | Show all posts
alangkan bar bini menteri dah camni....ko bayangkan kalau bini pihem punya kad camne.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 04:49 AM From the mobile phone | Show all posts
rayna_raynes replied at 21-6-2017 04:24 PM
Jean Paul kerrr?

panggilanya ala jay pey gitu..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 05:43 AM From the mobile phone | Show all posts
Dia ni pujaan acik2 kepam karatz fasha sanda
Siap ada tread di vvip nun
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 05:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Super-M replied at 22-6-2017 04:49 AM
panggilanya ala jay pey gitu..

Bukan jay pey u, sebutan dia sepatutnya 'jee pey'. J in french sounds 'jee'
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 05:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Aku tgk kalau wife2 org2 atas yg tak keje,takde career sendiri memang majoriti gini eh..suka overshadow laki..yg pengarahnya laki.tp bini yg slalu over mcm dia pulak jadi kp.
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 05:55 AM | Show all posts
kerana perangai bini xsemnggah, menteri kena buat kenyataan media.

nmpk sgt menteri  xde keje
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 06:58 AM From the mobile phone | Show all posts
Dah teruk sangat dah umnoBN ni jahanamkan   negara....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2017 07:00 AM | Show all posts
Super-M replied at 22-6-2017 04:49 AM
panggilanya ala jay pey gitu..

over nau nama anak ala-ala french tapi mak bapak melayu. sepupu aku kawen dengan french betul tu letak nama anak johari. pergi sekolah kawan-kawan panggil joe saja
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 07:27 AM | Show all posts
nour2001 replied at 21-6-2017 04:07 PM
Semua bini nazri sudah diceraikan yermasuk mak nednod...skang hanya satu wife saja, Si haflin Ni..

rasanya tak kak...baru je saya berbual dengan orang kuat nazri ni..4 wife nak kena bela
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 07:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Sakai bebenor sundal ni...

Nak guna kedudukan cari bisnes la ni..satu famili useless...
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
tora replied at 22-6-2017 07:27 AM
rasanya tak kak...baru je saya berbual dengan orang kuat nazri ni..4 wife nak kena bela :lovelines ...

Banyak nak guna duit tu
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 07:49 AM | Show all posts
batmana replied at 21-6-2017 01:18 PM
bini dia org sarawak ka?

org sarawak ramai pakai cawat...tak reti undi...


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 07:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedangkan kes kawan garit dia pun dia bole up kt ig...kalau ni tipu kompom lg meroyan kat ig...ni senyap jah kompom la sundal ni mmg buat khennn....
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 08:01 AM | Show all posts
kecimpret replied at 21-6-2017 04:25 PM
yg viralkan tu org melayu kita..bodo laa ko ni

lagi kamu fitnah org melayu dibulan ramadhan yg mulia..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 08:02 AM | Show all posts
so.. wpon dinafikan...
spekulasinye mmg kad ini wujud la ye..
caprut nye family nazri teksi ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-6-2017 08:26 AM From the mobile phone | Show all posts
Jd datin sri dah maki2 org yg viral biz kad dia blom...
Klu dia takde buat apa2 statement, memang betul la dia buat sendiri kan..mesti dia dah bg kad tu kat ramai org..kalu deny kat ig kang makin ramai plak ngaku ada kad dia..
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 08:35 AM | Show all posts
pprtnya haflin ni. perlu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 08:53 AM From the mobile phone | Show all posts
Apa skrub dia pakai ek. Dedulu kerak macam kuali mamak
Reply

Use magic Report

Post time 22-6-2017 08:53 AM | Show all posts
sampai mcm ni..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 02:36 PM GMT+8 , Processed in 0.118767 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list