CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pendeta

[Tempatan] jawatan spouse minister - kad bisnes isteri menteri

[Copy link]
Post time 21-6-2017 05:01 PM | Show all posts
fuyoooo dasyat siap ada name card lgik..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 05:02 PM | Show all posts
liton replied at 21-6-2017 04:40 PM
Entahlah...aku tak rasa pun kad tu fake.Org yg amik gmbr ni mcm bila dpt/nampak kad terus snap...
...

percaya la sgt si pompuan tu yg dia tak buat.... benda da viral kene la mengaku tak buat, kena fitnah blablabla... pompuan giler title mcm ni pandai je amik kesempatan. tgk la ig dia, kalau mentri jagong gi obersi, dia je dok mengendeng ke mana2... dgn berlagak nya mcm dia sekali dlm lawatan rasmi kerajaan. aku tgk bini mentri lain takde pon mcm dia kalu kat obersi... kad ni aku caye je dia buat. tp da kantoi sbb takleh guna emblem kerajaan, paksa la laki dia kata dia tak penah kasi permission. laki dia pun takut kena kutuk rakyat kot. psl jagong pun cepat je sweep under the rug... pru nak dekat da.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Boleh kena dakwa ye guna jata kerajaan buat namecard walaupon sheols spouse...bini je kut...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 05:11 PM | Show all posts
Kad kementerian untuk isteri saya? Palsu, kata Nazri

http://www.malaysiakini.com/news/386335

Hari ini, 3:06 petang      Hari ini, 3:29 petang



Menteri Pelancongan dan Kebudayaan Datuk Seri Nazri Aziz menafikan bahawa pejabatnya mengeluarkan kad nama kepada isterinya, Datin Seri Haflin Saiful.

Beliau berkata kementeriannya melarang penerbitan sebarang jenis kad nama kepada bukan kakitangan.

"Dia bukan kakitangan kementerian, itu palsu.

"Ada orang luar yang cuba kenakan saya,” kata Nazri yang dipetik portal The Star Online.

Rabu lalu, sekeping gambar yang memaparkan kad nama "Datin Seri Haflin S" menjadi tular di media sosial.

Jawatan yang dipaparkan pada kad itu adalah "Isteri - Menteri Pelancongan Kebudayaan Malaysia".

Kad itu juga memuatkan alamat pejabat kementerian di Putrajaya, bersama nombor telefon dan alamat e-mel.

Namun, cubaan untuk menghubungi Haflin melalui nombor telefon dan laman Instagram yang dipaparkan itu tidak berjaya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 05:22 PM From the mobile phone | Show all posts
HaifaHanna replied at 21-6-2017 02:32 PM
Kahkahkah..kad nowa guane plok?doter in law?

Kad rayqal plak mention stepgrandson gtu??
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 05:28 PM From the mobile phone | Show all posts
aechae replied at 21-6-2017 05:22 PM
Kad rayqal plak mention stepgrandson gtu??

Nora danish?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 06:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Ala haritu IG description pon tulis ds haflin lps nikah
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 06:40 PM | Show all posts
dah teruk kena kutuk mesti la tak mengaku....pompuan cultural shock tu..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 06:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Name card menteri ada letak gambar tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 06:49 PM From the mobile phone | Show all posts
lasagnaklcc replied at 21-6-2017 06:43 PM
Name card menteri ada letak gambar tak?

Ikut kementerian la kot. Ada haritu kena berurusan dgn pegawai dari kementerian ni, dia letak gambat kat kad tu. Similar mcm kad ni juga. Jata kat tgh, gmbr tepi jata tu pastu title bawah gmbr. Maybe nak elak org yg tak berkenaan menyamar jd pegawai gomen kot. Kan senang je nak print kad ni kat kedai luar...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 07:01 PM From the mobile phone | Show all posts
EJALTI replied at 21-6-2017 05:11 PM
Kad kementerian untuk isteri saya? Palsu, kata Nazri

http://www.malaysiakini.com/news/386335

Boleh menaikkan kemarahan tgk muka pak menteri ni... kalau menang lg next election mmg bongok kot pengundi2 die... yg anak create post kat kementerian... isteri baru lak dpt privilege name card kementerian.. die ingat tu family business ke? :
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 07:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ade no hp tu..cer try check
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
Ketat sgt tu kak oii.. Perut flat okay la...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 07:36 PM From the mobile phone | Show all posts
agak2 la....jata negara tu....bkn blh sebarang buat...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 07:43 PM From the mobile phone | Show all posts
apa nih sampai tamak pangkat?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 07:44 PM From the mobile phone | Show all posts
pendeta replied at 21-6-2017 11:53 AM

gamba tak terang lah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 09:01 PM From the mobile phone | Show all posts
pendeta replied at 21-6-2017 11:53 AM

huiyooo , agak2 kak mah punya namecard ada dak !
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 09:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Siap ada jata negara tu x menahan..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 11:46 PM | Show all posts
tekan tekan tak dapat aisehmann
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 11:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia ingat dia siapa? Siapa vote dia? Baik family najibun....family teksi all cursed.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:37 PM GMT+8 , Processed in 0.106140 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list