CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pendeta

[Tempatan] jawatan spouse minister - kad bisnes isteri menteri

[Copy link]
Post time 21-6-2017 03:59 PM | Show all posts
leylapple replied at 21-6-2017 12:31 PM
bini nazri yang 1st kat mana? dah kena cerai ker?

Ada .....



kena jadi tunggul nora danish


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 04:07 PM From the mobile phone | Show all posts
tapirbiru replied at 21-6-2017 12:19 PM
batak sgt dgn title mcm ni lah...mesti nedim berbulu je dgn mak tiri

Semua bini nazri sudah diceraikan yermasuk mak nednod...skang hanya satu wife saja, Si haflin Ni..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:09 PM | Show all posts
yg anak si berok tu ada kad jugak tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:10 PM From the mobile phone | Show all posts
mzzenma replied at 21-6-2017 02:28 PM
Ewww if this is real..melampaunya..
Betina bipolar acah2 malaysian official..sesuai lah ko dengan s ...

Dek. Bipolar tu nama penyakit dek. Kalo ko nak serang dia pon jangan le guna perkataan ghoper ini.

Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:12 PM From the mobile phone | Show all posts
Apa teruk sangat kak guna akaun gmail je?


Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:12 PM | Show all posts
aku mungkin x setuju dgn yg ini walaupun aku sokong kerajaan...

harap harap bukan salah satu fitnah lagi dari DAP/PKR
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:15 PM | Show all posts
nour2001 replied at 21-6-2017 04:07 PM
Semua bini nazri sudah diceraikan yermasuk mak nednod...skang hanya satu wife saja, Si haflin Ni..

so bukan nazri 4 bini lah..
ingat ke heols punye kuota dah penuh
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:23 PM From the mobile phone | Show all posts
nour2001 replied at 21-6-2017 04:07 PM
Semua bini nazri sudah diceraikan yermasuk mak nednod...skang hanya satu wife saja, Si haflin Ni..

Power dia nie.. berjaya mencantas bini bini Nazri ..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 04:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Super-M replied at 21-6-2017 01:26 PM
yup..beranak sana xsilap..nama anak dia JP tu pun sebut ada loghat france..xreti aku nak menyebut  ...

Jean Paul kerrr?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:25 PM | Show all posts
Simunggu replied at 21-6-2017 04:12 PM
aku mungkin x setuju dgn yg ini walaupun aku sokong kerajaan...

harap harap bukan salah satu fitn ...

yg viralkan tu org melayu kita..bodo laa ko ni
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:27 PM From the mobile phone | Show all posts
Laki dah deny kementerian dia tak keluarkan business card wife dia... kata ada org nak kenakan diaorg
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:30 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated replied at 21-6-2017 02:37 PM
paling2 bini org besar nak bertitle pun depa berselindung di sebalik Pengerusi PUSPANITA ke, Penaung ...

Kalo tak letak gambar takut tertukar dengan binik lain....laki sheols kan banyak binikk   
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
tanakkampung1x replied at 21-6-2017 12:01 PM
Agak-agak Big Mamma punya busnes card pakai title apa?

Aku ada kad kak mah..pinky uolss..tp xboleh la upload sini
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:37 PM From the mobile phone | Show all posts
Euuuuuuwwwwwww geli hakak dek kesah la ko lawa ka kaya ka! Pprt sangat buat gini dek!
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:38 PM | Show all posts

laki dia la. mcm laki dia bayar kat anak yg kawen retis tu
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
tupaiterbang replied at 21-6-2017 04:09 PM
yg anak si berok tu ada kad jugak tak?

Heol umum tahu ada jawatan khas nohorom di kementerian pak beliau.   
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Kak Mah pon tak buat gini kot? Salute Kak Mah!
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Bipolajourney replied at 21-6-2017 04:10 PM
Dek. Bipolar tu nama penyakit dek. Kalo ko nak serang dia pon jangan le guna perkataan ghoper ini. ...

Okeh..sori. Maaf kalau mengguris perasaan chuolls.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:40 PM | Show all posts

Entahlah...aku tak rasa pun kad tu fake.Org yg amik gmbr ni mcm bila dpt/nampak kad terus snap...



KUALA LUMPUR, June 21 — Tourism and Culture Minister Datuk Seri Nazri Aziz debunked today an image on social media suggesting his wife Datin Seri Haflin Saiful as holding an official business card issued by his office.
“I checked with her. She didn’t do it and my office did not give permission,” Nazri told Malay Mail Online when contacted.
He added that everything business-related to the ministry must come from his office and have his explicit permission.
“But truly, anything that comes from my office using the state emblem, needs to first seek permission and they must work here. So no permission was given,” he stressed.
He said neither he nor his wife know how the card came about, but said anyone could create an image and post it on the Internet, purporting it as genuine.
An image of the business card touting a Datin Seri Haflin S as the “Spouse-Minister of Tourism and Culture Malaysia” was circulated through social media platforms earlier today.
The name card also contained the ministry’s official address in Putrajaya, together with her purported email address and two contact numbers: one a Malaysian line and another, purportedly French.
- See more at: http://www.themalaymailonline.co ... thash.zGaiIzvc.dpuf
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 04:43 PM | Show all posts

yg pasti bukan Jawi Peranakan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 12:04 AM GMT+8 , Processed in 0.112051 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list