CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pendeta

[Tempatan] jawatan spouse minister - kad bisnes isteri menteri

[Copy link]
Post time 21-6-2017 02:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Ewww if this is real..melampaunya..
Betina bipolar acah2 malaysian official..sesuai lah ko dengan samseng teksi bodoh tu
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 02:28 PM | Show all posts
kalo nedim jawatan kat biz kad  son minister tourism



Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 02:31 PM From the mobile phone | Show all posts
Super-M replied at 21-6-2017 01:26 PM
yup..beranak sana xsilap..nama anak dia JP tu pun sebut ada loghat france..xreti aku nak menyebut  ...

Lebih kurang jay pey..giteww..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 02:32 PM From the mobile phone | Show all posts
kecimpret replied at 21-6-2017 02:28 PM
kalo nedim jawatan kat biz kad  son minister tourism

Kahkahkah..kad nowa guane plok?doter in law?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 02:32 PM | Show all posts
Tak terkejut

Sheols memang begini perangainya.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 02:37 PM | Show all posts
paling2 bini org besar nak bertitle pun depa berselindung di sebalik Pengerusi PUSPANITA ke, Penaung PUSPANITA ke. ni tak bleh blah biz card siap gambar muke sendiri mcm tu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 02:41 PM From the mobile phone | Show all posts
bini no 4..tp lagak batak jakun mcm 1st wife je..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 03:05 PM | Show all posts
boleh gituuuu yerrrr..
kalau dgn org bawahan ni mcm2 peringatan dn undang2..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 03:09 PM | Show all posts
kecimpret replied at 21-6-2017 02:28 PM
kalo nedim jawatan kat biz kad  son minister tourism

Dia pegawai khas laa....





Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 03:11 PM | Show all posts
batmana replied at 21-6-2017 05:18 AM
bini dia org sarawak ka?

dia ni dulu pengacara Salaam Bollywood kat Astro Ria. Zaman purbakala.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 03:20 PM From the mobile phone | Show all posts
what the
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 03:28 PM From the mobile phone | Show all posts
Spouse nombor 2 - Pegawai kadi jakim
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 03:32 PM | Show all posts
leylapple replied at 21-6-2017 12:54 PM
entah la..tak silap bini 1st jer blh..unless bini2 lain semua dah diceraikan baru lah bini yg ting ...

sekarang sume wives bole guna title
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 03:34 PM | Show all posts
Changa replied at 21-6-2017 12:39 PM
akak tak kesah sangat sebab muka sheols siap dan tak kepam.
ini bini2 menteri lain sedeh sangat, ra ...

bini bernombor, baru lagi, xkepam la..

nanti 10 tahun kawin, beranak pinak,

lagi pun bini yang bernombor ni selalu bersaing dengn nombor2 supaya xnampak kepam utk memenangi hati seekor jantan kepam dan busuk
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 03:40 PM | Show all posts
ifanonline replied at 21-6-2017 12:04 PM
hot juga bini nazri ni...quite juicy and succulent too..

Betik bejuntai...
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 03:42 PM | Show all posts
what the
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 03:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Loh..igtkn kt ig je tulis gtu..skali kad pon?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 03:56 PM | Show all posts
mzzenma replied at 21-6-2017 02:28 PM
Ewww if this is real..melampaunya..
Betina bipolar acah2 malaysian official..sesuai lah ko dengan s ...

nape mzz ckp dia bipolar? mmg dia gitu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 03:56 PM | Show all posts
liton replied at 21-6-2017 03:09 PM
Dia pegawai khas laa....

Sekarang dah kawin duduk rumah jaga & masak untok binik dia


This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 03:58 PM | Show all posts
liton replied at 21-6-2017 03:09 PM
Dia pegawai khas laa....

seriously..aku tak pikir kementerian kuarkan biz kad ni..aku saspek dia gi buat sendiri personally
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:32 PM GMT+8 , Processed in 0.103162 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list