CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pendeta

[Tempatan] jawatan spouse minister - kad bisnes isteri menteri

[Copy link]
Post time 21-6-2017 01:01 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 21-6-2017 12:43 PM
Skrg semua bini boleh pakai Datin seri kan? Rasanya mak nedim xkena cerai lg tp tak taula skrg

semua bini dah boleh dah pakai title ni...  takde pengecualian dah...  tapi haritu masa ned mengamuk mak tiri pakai title datin seri, minah ni ada reply ala2 mak ned n lakinya dah bercerai...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 01:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Tu bini baru kan?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 01:04 PM From the mobile phone | Show all posts
cepheid replied at 21-6-2017 12:57 PM
Rasanya ye kot sebab kan dia beranak di france kan.

Really? Meols tak tahu. Tak mengikuti perkembagan sheols
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 01:05 PM | Show all posts
boleh ka gini uols?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 01:06 PM From the mobile phone | Show all posts
lesprincesse replied at 21-6-2017 01:04 PM
Really? Meols tak tahu. Tak mengikuti perkembagan sheols

Ada baca kat thread gosip kenamaan. Siap ada thread sendiri kan dia ni di sana
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 01:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dah ada name card mesti ada gaji
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 01:08 PM | Show all posts
namecard si ned plak rupa camna?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 01:11 PM | Show all posts
habehla no hp dah tersebar.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 01:18 PM From the mobile phone | Show all posts
Ermm igtkn prgai better drp so called anak tiri bungsu
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 01:18 PM | Show all posts
bini dia org sarawak ka?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 01:20 PM | Show all posts
bydeway...
card betul ke edit aja itu??
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 01:23 PM | Show all posts
batmana replied at 21-6-2017 01:18 PM
bini dia org sarawak ka?

haflin orang kelatan

Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 01:23 PM From the mobile phone | Show all posts
dodolgemok replied at 21-6-2017 12:30 PM
Aku haramkan duit cukai aku utk digunakan oleh minah ni utk urusan xrasmi :

Kalau lobai kon katok dia ni ada gunanya jgk..    
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 01:26 PM From the mobile phone | Show all posts
cepheid replied at 21-6-2017 12:57 PM
Rasanya ye kot sebab kan dia beranak di france kan.

yup..beranak sana xsilap..nama anak dia JP tu pun sebut ada loghat france..xreti aku nak menyebut nya. dia pun selalu je fefeeling cakap france.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 01:38 PM | Show all posts
sebab tu la si nazri ni mulut mcm puaka
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 01:44 PM | Show all posts
dambaan dan kebangaan ummah forom bodgos karat janda kaki royan
anak baru terluka sikit dh heboh

sheol di angkat sebagai classhit hokeh
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 01:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Super-M replied at 21-6-2017 01:26 PM
yup..beranak sana xsilap..nama anak dia JP tu pun sebut ada loghat france..xreti aku nak menyebut  ...

Yang huruf J tu ala-ala Jean kot sebutannya. Macam Jean Claude gituh
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 01:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ya Allah..terkeluar isi kopek, ni orang ke buah2an ni,pakai baju kuning lak tu mcm papaya
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 02:01 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 21-6-2017 04:44 AM
Trisna pun boleh buat kad.
Jawatan: spouse - engineer 5K

Choi... chuols lupa letak tittle IR. Kalau Engineer nanti sama level dengan iouls, mana boleh. Mbak trisna haru la lebih gah
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 02:13 PM | Show all posts
dia ni pon makin lama makin naik tocang..
sama macam hubby si gangster kampung...

match made in heaven gitu..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 02:31 PM GMT+8 , Processed in 0.110638 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list