CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: pendeta

[Tempatan] jawatan spouse minister - kad bisnes isteri menteri

[Copy link]
Post time 21-6-2017 12:30 PM | Show all posts
ifanonline replied at 21-6-2017 12:04 PM
hot juga bini nazri ni...quite juicy and succulent too..

Jakim tak kasi kaunseling ke pakai macam itu?
PAS tak boikot ke?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 12:30 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku haramkan duit cukai aku utk digunakan oleh minah ni utk urusan xrasmi :
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:31 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 21-6-2017 12:24 PM
yang penting ada DATIN SERI. Kau ado? Nan

bini nazri yang 1st kat mana? dah kena cerai ker?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:34 PM | Show all posts
dia nk mention la tu dia bini menturiii
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
ifanonline replied at 21-6-2017 12:04 PM

Mana ko dapat gambar ni ipan? Dia ni dok posing kat shopping mall ke? Pelik semacam.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:38 PM From the mobile phone | Show all posts
Lawak gila
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:38 PM | Show all posts
tak surprising pun sebab certain event sheols memang kadang2 macam wakil laki sheols jah.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:39 PM | Show all posts
akak tak kesah sangat sebab muka sheols siap dan tak kepam.
ini bini2 menteri lain sedeh sangat, rambut kejung dan muka kepam tak siap.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
leylapple replied at 21-6-2017 12:31 PM
bini nazri yang 1st kat mana? dah kena cerai ker?

Skrg semua bini boleh pakai Datin seri kan? Rasanya mak nedim xkena cerai lg tp tak taula skrg
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:44 PM From the mobile phone | Show all posts
HaifaHanna replied at 21-6-2017 12:28 PM
Kahkah.
I nak buat jugak.
Spouse-jkkkkkkkkkkk

Trisna pun boleh buat kad.
Jawatan: spouse - engineer 5K
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:52 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 21-6-2017 12:44 PM
Trisna pun boleh buat kad.
Jawatan: spouse - engineer 5K

hahahaha... siut jah..
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Jagung jagung jagung
Sapa mau beli
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Jagung jagung jagung
Sapa mau beli
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:54 PM From the mobile phone | Show all posts
Jagung jagung jagung
Sapa mau beli
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:54 PM | Show all posts
rayna_raynes replied at 21-6-2017 12:43 PM
Skrg semua bini boleh pakai Datin seri kan? Rasanya mak nedim xkena cerai lg tp tak taula skrg

entah la..tak silap bini 1st jer blh..unless bini2 lain semua dah diceraikan baru lah bini yg tinggal dapat title datin seri

Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:56 PM From the mobile phone | Show all posts
Rasa ni gambar edit kot. Tak tercapai dek akal kalau its for real

Lagipun dia duduk fr ke nak ada nombor fr bagai?

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-6-2017 12:57 PM | Show all posts
perlu ke?
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
lesprincesse replied at 21-6-2017 12:56 PM
Rasa ni gambar edit kot. Tak tercapai dek akal kalau its for real

Lagipun dia duduk fr ke nak ada ...

Rasanya ye kot sebab kan dia beranak di france kan.
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru setahun jagung jadik bini menteri jagung, ada hati nak guna logo kerajaan malaysia kat namecard. Pthuihhh.

Jagung jagung jagung sapa mau
Reply

Use magic Report

Post time 21-6-2017 12:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru setahun jagung jadik bini menteri jagung, ada hati nak guna logo kerajaan malaysia kat namecard. Pthuihhh.

Jagung jagung jagung sapa mau
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 01:27 PM GMT+8 , Processed in 0.133773 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list