CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dinopower

[Tempatan] Celcom Network Problem: time nak suh bayar bil laju

  [Copy link]
Post time 22-12-2017 11:36 AM | Show all posts
zira25 replied at 22-12-2017 10:43 AM
npe nk overcaj pulak...dah kalau ko suma ko nk membeli kt playstore tu mmg la bil ko jd byk..tu bk ...

Macam mana kau activekan google playstore punya direct to bill tu ? Ke memang beli terus deducted. Celcom dah take over google ke macam mana? Hahahahaha.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-12-2017 11:38 AM | Show all posts
Dia tak nak buat untuk apple ke ? Hahaha. Tapi kalau buat kat apple hope bg lebih sikitlah rebate. Hahahahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2017 06:10 PM | Show all posts
Edited by MummyHayam at 22-12-2017 06:11 PM
Kimoraleesimons replied at 22-12-2017 11:36 AM
Macam mana kau activekan google playstore punya direct to bill tu ? Ke memang beli terus deducted. ...

Mummy dah tengok semalam. Mummy nampak benda ni. So mummy share lah benda ni. Hehe

This post contains more resources

You have to Login for download or view attachment(s). No Account? Register

x
Reply

Use magic Report

Post time 22-12-2017 06:12 PM | Show all posts
Kimoraleesimons replied at 22-12-2017 11:38 AM
Dia tak nak buat untuk apple ke ? Hahaha. Tapi kalau buat kat apple hope bg lebih sikitlah rebate. H ...

Mummy rasa tak lama lagi mesti dia buat apple punya. So mummy harap kalau apple. Dia boleh bagi lebih sikit rebate. RM30 ke. hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

4-12-2022 09:19 AM GMT+8 , Processed in 0.077086 second(s), 23 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list