CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: dinopower

[Tempatan] Celcom Network Problem: time nak suh bayar bil laju

  [Copy link]
Post time 14-6-2017 09:15 AM | Show all posts
-electrifying- replied at 13-6-2017 04:24 PM
tu la sbb gne line celcom, blom ade announcement lg... me keje tm, klau ade update akan diberitahu ...

keje tm ke? hihi..unit mana agaknya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2017 09:16 AM | Show all posts
mejaputih replied at 14-6-2017 09:15 AM
keje tm ke? hihi..unit mana agaknya

unit trust
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 09:16 AM | Show all posts
-electrifying- replied at 13-6-2017 04:28 PM
so far ok . puas hati je... xde la pkir berapa lg tggal quota... line tu sme je mcm provider lain, ...

skrg ni free 1Gb teethering,kan?
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 09:18 AM | Show all posts

hahaha....ntah2 pernah meeting sekali (kalau technical la)
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 09:31 AM | Show all posts
GhostWalking replied at 13-6-2017 11:05 PM
Ko kol celcom bgtau.dulu xde kan cepat habis data.ke sejak dulu sama?

takde pon.. tak sampai beberapa hari terus bagi mesej.. aku pkai no ke 2 u mobile 10gb.. x abis pon.. padahal yg u mobile tu mcm2 aku video aku on
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 10:35 AM | Show all posts
Aku tak sedar langsung line celcom problem pagi semalam, lantak la ada incoming call ke, whatsapp apa ke aku buat derk je kalau dah sibuk sangat btw, dah 10 tahun pakai celcom, so far ok je untuk aku
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 11:39 AM | Show all posts
gila betul semalam,,dah la bos2 semua p meeting,,pastu call driver semua x masuk,,,last2 yang x guna celcom mai call kami kat opis suruh cari driver depa dah habis meeting..

tp driver semua guna celcom juga..so kami kat opis dok relaks2 buat tak tahu saja..tunggu laa kejap hihi
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 11:44 AM | Show all posts
mejaputih replied at 14-6-2017 09:18 AM
hahaha....ntah2 pernah meeting sekali (kalau technical la)

Bukan technical... more kepada backend
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-6-2017 12:48 PM | Show all posts
dah hi hi bye bye celcom....sebab internet mcm siput
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 01:21 PM | Show all posts
zeed replied at 13-6-2017 06:12 PM
Undersport ke on the spot?

kah3.. hoi salah eja.

tenkiuw cikgu BI
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 02:00 PM | Show all posts
GigaMom replied at 14-6-2017 02:59 AM
Ai baru port out celcom ke maxis. Setahun kot bg peluang, line ttp hamjad. Sesia 20g p/m. No ai aman ...

soon aku nk masuk maxis
pening dh dgn celcom
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 02:08 PM | Show all posts
Tula gerams je. Nak tuko line lain, ade contract le puloks bayar bagai nak rak tapi sevis kalah kura-kura amazon huh
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2017 02:13 PM | Show all posts
mel18 replied at 14-6-2017 02:00 PM
soon aku nk masuk maxis
pening dh dgn celcom

aku pun ingat nak tukar maxis... hauk sgt la celcom ni.... sembang wilayah celcom pantas segala tu propa je....
altel albaukari pun sonyap n pakej tak menarik n mahal....
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 02:17 PM | Show all posts
dinopower replied at 14-6-2017 02:13 PM
aku pun ingat nak tukar maxis... hauk sgt la celcom ni.... sembang wilayah celcom pantas segala tu ...

kenapa la unifi tak leh acces di android atau di iphone....kan mudah....line pakai celcom..tenet pakai unifi
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 14-6-2017 02:19 PM | Show all posts
the_killer replied at 14-6-2017 02:17 PM
kenapa la unifi tak leh acces di android atau di iphone....kan mudah....line pakai celcom..tenet p ...

bleh pakai unifi... cari hotspot unifi le hahaa
Reply

Use magic Report

Post time 14-6-2017 02:26 PM | Show all posts
dinopower replied at 14-6-2017 02:19 PM
bleh pakai unifi... cari hotspot unifi le hahaa

taknak la..nak kena cari unifi hotspot...maksud aku....line celcom tenet pakai unifi..asyik pakai kat rumah takbest...

unlimited data
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 15-6-2017 07:03 AM From the mobile phone | Show all posts
stryder_cats replied at 14-6-2017 01:31 AM
takde pon.. tak sampai beberapa hari terus bagi mesej.. aku pkai no ke 2 u mobile 10gb.. x abis po ...

Ko kena mcm aku la tu.kol je komplen nanti dan2 data ko ok je balik
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2017 07:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Selamat aku pakai umobile..
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2017 07:34 AM | Show all posts
nasib lah hakak never nak pakai celcom...
Reply

Use magic Report

Post time 15-6-2017 08:10 AM | Show all posts
espri6006 replied at 14-6-2017 05:33 AM
terima kasih for info..but so far WEBE agak bagus coverage dia. internet pun okey..semua unlimited ...

saya pun puas ati ngan webe, dgn data unlimitednya xyah riso bab tu...yg 3G mmg sedikit hauk sbb ia tumpang celcom. yg 4G maveles...webe is widening it's coverage. so insyaAllah it will be improving.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-11-2022 11:16 PM GMT+8 , Processed in 0.110351 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list